Witcher 3 Expansion Pass

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Unex
Member

Повідомлення

http://store.steampowered.com/app/355880/" target="_blank

А, как заливали то, все длц бесплатные. Сдается мне сюжетные длц они все это время клепали во время переносов.
Corey656
Junior

Повідомлення

Ух и требования у 3-й части, очень жаль что не получится поиграть на профильном конфинге.
Думаю к выходу Enhanced Edition и большой скидки на него, как раз обновлюсь)
Polaris
Member

Повідомлення

Corey656:Ух и требования у 3-й части, очень жаль что не получится поиграть на профильном конфинге.
Не факт что HD7870 это для мин. настроек возможно подразумевается высокие или средние, потому не спешите обновляться

Добавлено через 49 секунд:
Unex:http://store.steampowered.com/app/355880/

А, как заливали то, все длц бесплатные. Сдается мне сюжетные длц они все это время клепали во время переносов.
Они по 10-20 часов прохождения, а это размер полноценных игр.
kollos
Member

Повідомлення

Unex
торент в силах исправить эту несправедливость)

сис. требования интересные, неужели 8 потоков обуздали?)

Добавлено через 2 минуты 10 секунд:
Polaris
по факту обещали бесплатные - балаболы.

Добавлено через 1 минуту 28 секунд:
защиты особо не будет? сломают быстро?
Unex
Member

Повідомлення

Polaris:
Corey656:Ух и требования у 3-й части, очень жаль что не получится поиграть на профильном конфинге.
Не факт что HD7870 это для мин. настроек возможно подразумевается высокие или средние, потому не спешите обновляться

Добавлено через 49 секунд:
Unex:http://store.steampowered.com/app/355880/

Они по 10-20 часов прохождения, а это размер полноценных игр.
Если бы они изначально не заявляли про бесплатные дополнения, то вопросов бы не было. Сказали бы сразу, пилим сюжетные аддоны за доп плату.
vegas.pl.ua
Member

Повідомлення

Unex:Если бы они изначально не заявляли про бесплатные дополнения, то вопросов бы не было. Сказали бы сразу, пилим сюжетные аддоны за доп плату.
Є деякі невеличкі ньюанси...
Я трошки слідкую за розвитком третього Ведзьміна - тому можу пояснити, як все розвивалося.

Спочатку планувалося ці всі частини у вигляді побочних квестів додати до основної гри. Але, оскільки ресурси полаків обмежені та набагато менші чим у тої ж Бесідки чи Рокстара, то випуск нового Відьмака декілька раз відкладався. Для того, щоб пришвидчити випуск гри, було вирішено її розділити - основну сюжетну лінію (а вона сама по собі досить розгалуджена) та невеликі побочні квести випустить раніше. А наступним доповненням випустить великий пак квестів.
Взяти хоча б розмір - Wild Hunt хоче 35GB of available space, а Expansion Pass = також додатково 35GB.

Окрім того вирішено було змінити і ціну.
Замість стандартних $40 за цяцьку AAA-классу сама Wild Hunt вартує $14, а доповнення ще $15 (приблизно скільки ж коштує доповення до Скайріма, яке за розмірами у три рази менше).
Тобто усього на GOG повна іграшка обійдеться у $29.

На стімі ж сама Wild Hunt коштує $27, і доповнення $15.
Але комплектом Wild Hunt + Expansion Pass ті ж самі стандартні $40, які мала б коштувати повна гра до розділу на частини.
Відповісти