http://store.steampowered.com/app/355880/" target="_blank
А, как заливали то, все длц бесплатные. Сдается мне сюжетные длц они все это время клепали во время переносов.
Новини
Останні статті і огляди
Witcher 3 Expansion Pass
-
Unex
Member
-
Corey656
Junior
Ух и требования у 3-й части, очень жаль что не получится поиграть на профильном конфинге.
Думаю к выходу Enhanced Edition и большой скидки на него, как раз обновлюсь)
-
Polaris
Member
Не факт что HD7870 это для мин. настроек возможно подразумевается высокие или средние, потому не спешите обновлятьсяCorey656:Ух и требования у 3-й части, очень жаль что не получится поиграть на профильном конфинге.
Добавлено через 49 секунд:
Они по 10-20 часов прохождения, а это размер полноценных игр.Unex:http://store.steampowered.com/app/355880/
А, как заливали то, все длц бесплатные. Сдается мне сюжетные длц они все это время клепали во время переносов.
-
kollos
Member
Unex
торент в силах исправить эту несправедливость)
сис. требования интересные, неужели 8 потоков обуздали?)
Добавлено через 2 минуты 10 секунд:
Polaris
по факту обещали бесплатные - балаболы.
Добавлено через 1 минуту 28 секунд:
защиты особо не будет? сломают быстро?
торент в силах исправить эту несправедливость)
сис. требования интересные, неужели 8 потоков обуздали?)
Добавлено через 2 минуты 10 секунд:
Polaris
по факту обещали бесплатные - балаболы.
Добавлено через 1 минуту 28 секунд:
защиты особо не будет? сломают быстро?
-
Unex
Member
Если бы они изначально не заявляли про бесплатные дополнения, то вопросов бы не было. Сказали бы сразу, пилим сюжетные аддоны за доп плату.Polaris:Не факт что HD7870 это для мин. настроек возможно подразумевается высокие или средние, потому не спешите обновлятьсяCorey656:Ух и требования у 3-й части, очень жаль что не получится поиграть на профильном конфинге.
Добавлено через 49 секунд:Они по 10-20 часов прохождения, а это размер полноценных игр.Unex:http://store.steampowered.com/app/355880/
-
vegas.pl.ua
Member
Є деякі невеличкі ньюанси...Unex:Если бы они изначально не заявляли про бесплатные дополнения, то вопросов бы не было. Сказали бы сразу, пилим сюжетные аддоны за доп плату.
Я трошки слідкую за розвитком третього Ведзьміна - тому можу пояснити, як все розвивалося.
Спочатку планувалося ці всі частини у вигляді побочних квестів додати до основної гри. Але, оскільки ресурси полаків обмежені та набагато менші чим у тої ж Бесідки чи Рокстара, то випуск нового Відьмака декілька раз відкладався. Для того, щоб пришвидчити випуск гри, було вирішено її розділити - основну сюжетну лінію (а вона сама по собі досить розгалуджена) та невеликі побочні квести випустить раніше. А наступним доповненням випустить великий пак квестів.
Взяти хоча б розмір - Wild Hunt хоче 35GB of available space, а Expansion Pass = також додатково 35GB.
Окрім того вирішено було змінити і ціну.
Замість стандартних $40 за цяцьку AAA-классу сама Wild Hunt вартує $14, а доповнення ще $15 (приблизно скільки ж коштує доповення до Скайріма, яке за розмірами у три рази менше).
Тобто усього на GOG повна іграшка обійдеться у $29.
На стімі ж сама Wild Hunt коштує $27, і доповнення $15.
Але комплектом Wild Hunt + Expansion Pass ті ж самі стандартні $40, які мала б коштувати повна гра до розділу на частини.