Найс. Знову почав блимати єкран при включеному resize bar у хромі, у всьому на хроміумі та у клієнті стім.
Цю фігню вилікували у 2024р, а тепер знову зʼявилась наче як 2 тижні. І точно не можу сказати після чого.
Rtx 4070ti, win 11 останній апдейт, біос останній апдейт, драйвера теж останні.
Якщо виключити rebar то все ок
Новини
Останні статті і огляди
NVIDIA нагадує про припинення випуску драйверів Game Ready для Windows 10
-
Nekros
Member
-
daesz
Member
Права кнопка на таскбарі > taskbar settings > зліва вкладка apps > default apps. Або ж : права кнопка на файлі > open with > вибираєте програму зі списку або choose another app і вказуєте місце екзешника на софтину яка буде це робити > always use this up to open files of this type.Gelonyrum: ↑ 27.08.2026 18:54Спробуйте в один клік поміняти дефолтні апки для перегляду відео та зображень)daesz: ↑ 27.08.2026 18:39 У всьому іншому - це та сама десятка.![]()
Неймовірно важко, моя мама, напевно б... справилась
Права кнопка на таскбарі > taskbar settings > в цьому ж вікні - taskbar behavior. Стопе, ви ж з тих, що не оновлюють ОС, у вас завезуть у віндовс12Геральт: ↑ 27.08.2026 18:56Продовжу вікторину: вертикальний таскбар )Gelonyrum: ↑ 27.08.2026 18:54 Спробуйте в один клік поміняти дефолтні апки для перегляду відео та зображень)![]()
Як тоді у мене для відео PotPlayer дефолтний, а для зображень ACDSee? Ще з 23року, КарлGelonyrum: ↑ 27.08.2026 20:23В якій все так же не можна поміняти дефолтні апки для перегляду зображень та відео.
Я, здається, зрозумів у чому полягає проблемність він11
Щось мені так більше не здаєтьсяkairo: ↑ 27.08.2026 22:47Це ж наче форум просунутих користувачів ПК.
-
STALKER_71
Junior
Я не знаю звідкииу вас руки росли що у вас ХР трималась максимум рік. Я на роботі юзав її 5 років з купою софта (ще й здебільшого кривого) і бескінечним підключенням масси юсб пристроїв. І вона працювала взагалі без проблем. Дома і подавно. Переліз коли почались проблеми з браузерами бескінечні на робочому пк, ну і дома ще раніше через нові версії dx.
-
AssayMAS
Member
я те больше скажу - win98 se r очередность установки драйверов нарушил - играй в игру перебей винду сначала... и папочки у опытных пользователей с дровами нумеровался перед названием - что пришедший "наёмный" мастер знал что за чем ставить для приемлемого результата.AntonyKandaurov: ↑ 27.08.2026 23:16про він98, та дійсно раз на 3 місяці йшла на перевстановлення