NVIDIA нагадує про припинення випуску драйверів Game Ready для Windows 10

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Nekros
Member

Повідомлення

Найс. Знову почав блимати єкран при включеному resize bar у хромі, у всьому на хроміумі та у клієнті стім.
Цю фігню вилікували у 2024р, а тепер знову зʼявилась наче як 2 тижні. І точно не можу сказати після чого.
Rtx 4070ti, win 11 останній апдейт, біос останній апдейт, драйвера теж останні.
Якщо виключити rebar то все ок
daesz
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 27.08.2026 18:54
daesz: 27.08.2026 18:39 У всьому іншому - це та сама десятка.
Спробуйте в один клік поміняти дефолтні апки для перегляду відео та зображень) :rotate:
Права кнопка на таскбарі > taskbar settings > зліва вкладка apps > default apps.
спойлер
https://streamable.com/def2sk
Або ж : права кнопка на файлі > open with > вибираєте програму зі списку або choose another app і вказуєте місце екзешника на софтину яка буде це робити > always use this up to open files of this type.
Неймовірно важко, моя мама, напевно б... справилась :rotate:
Геральт: 27.08.2026 18:56
Gelonyrum: 27.08.2026 18:54 Спробуйте в один клік поміняти дефолтні апки для перегляду відео та зображень) :rotate:
Продовжу вікторину: вертикальний таскбар )
Права кнопка на таскбарі > taskbar settings > в цьому ж вікні - taskbar behavior. Стопе, ви ж з тих, що не оновлюють ОС, у вас завезуть у віндовс12 :rotate:
Gelonyrum: 27.08.2026 20:23В якій все так же не можна поміняти дефолтні апки для перегляду зображень та відео.
Як тоді у мене для відео PotPlayer дефолтний, а для зображень ACDSee? Ще з 23року, Карл :lol:

Я, здається, зрозумів у чому полягає проблемність він11 :lol:
kairo: 27.08.2026 22:47Це ж наче форум просунутих користувачів ПК.
Щось мені так більше не здається :lol:
STALKER_71
Junior

Повідомлення

Я не знаю звідкииу вас руки росли що у вас ХР трималась максимум рік. Я на роботі юзав її 5 років з купою софта (ще й здебільшого кривого) і бескінечним підключенням масси юсб пристроїв. І вона працювала взагалі без проблем. Дома і подавно. Переліз коли почались проблеми з браузерами бескінечні на робочому пк, ну і дома ще раніше через нові версії dx.
AssayMAS
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 27.08.2026 23:16про він98, та дійсно раз на 3 місяці йшла на перевстановлення
я те больше скажу - win98 se r очередность установки драйверов нарушил - играй в игру перебей винду сначала... и папочки у опытных пользователей с дровами нумеровался перед названием - что пришедший "наёмный" мастер знал что за чем ставить для приемлемого результата.
Nekros
Member

Повідомлення

AssayMAS: 28.08.2026 07:08 и папочки у опытных пользователей с дровами нумеровался перед названием
Було таке. Поставив драйвер відеокарти перед тим як на материнку, криво стало. Перевстановлюй заново вінду і став вже спочатку драйвер на материнку, а потім інші.
В мене ХР теж більше року не жила. Її міг вбити просто раптове відключення світла.
Геральт
Active Member

Повідомлення

daesz: 28.08.2026 02:43
Геральт: 27.08.2026 18:56 Продовжу вікторину: вертикальний таскбар )
Права кнопка на таскбарі > taskbar settings > в цьому ж вікні - taskbar behavior. Стопе, ви ж з тих, що не оновлюють ОС, у вас завезуть у віндовс12 :rotate:
Вінда робоча і оновлюється регулярно через політики компанії. Включно з примусовим ребутом посеред роботи. Вертикальний таскбар - це коли, для прикладу, годинник у нижн. лівому кутку, а пуск у вержньому лівому :popcorn:
спойлер
Зображення
1234waltz
Member

Повідомлення

kairo: 27.08.2026 13:59 Ахінєя із плитками та сенсорним інтерфейсом. Вже в 10ці від цієї наркоманії повністю відмовились.
У 8.1 фіксилась одним скриптом або пердолілось стороннім плагіном до вигляду сімки. При тому швидкість та стабільність у 8.1 була недосяжна що для 7ки, що для 10ки. Пересів в свій час на 10ку через штучні обмеження по драйверами та ДХ.
the lamer
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 27.08.2026 18:54

Спробуйте в один клік поміняти дефолтні апки для перегляду відео та зображень) :rotate:
Права кнопка на таскбарі > taskbar settings > зліва вкладка apps > default apps.
спойлер
https://streamable.com/def2sk
Або ж : права кнопка на файлі > open with > вибираєте програму зі списку або choose another app і вказуєте місце екзешника на софтину яка буде це робити > always use this up to open files of this type.
Неймовірно важко, моя мама, напевно б... справилась :rotate:

Я хочу, щоб у мене всі зображення, які підтримуються XnView, відкривалися в ньому. Будь ласка, покажіть, як ви це зробите у Windows 11. Список підтримуваних розширень XnView:
спойлер
3ds, 4xm, a, aai, acr, afdesign, afphoto, ai, aipd, alias, als, ami, amr, ani, anv, apng, apt, apx, arf, arw, asf, asx, atk, att, au, avi, avif, avs, awd, b16, b3d, bfi, bfl, bfli, bfx, bga, bgd, bie, bif, big, bip, bmp, bmq, bmr, bms, bpg, bpr, brk, bsdf, btn, bug, c4, cal, cals, cam, can, car, cb7, cba, cbr, cbt, cbz, cc, ccc, ccr, cew, cgm, cin, cit, clp, cmx, cpt, cr2, cr3, crw, cs1, ct, cur, cut, cvg, cws, d3m, dcm, dcr, dcx, dds, dft, dg1, dga, dgi, dib, dicom, djv, djvu, dng, dpx, drw, dsf, dtg, dtp, dvd, dxb, dxf, ecw, edg, efi, efx, eie, eof, epi, eps, epsf, epsi, eq2, erd, erf, esm, exr, fac, face, fax, fbm, fff, fif, fit, fits, flc, fli, flc, fpg, fpx, frm, fsh, fts, fx3, fxs, g3, g4, gbr, gem, gif, giw, gkh, gld, gpf, gpm, gro, grob, gry, hdf, hdp, hdr, heic, heif, hg, hgl, hpg, hpgl, hpi, hrz, i16, i32, ica, icb, icn, ico, icon, iff, iwi, j2c, j2k, jb2, jbg, jbig, jbig2, jff, jfif, jng, jnx, jp2, jpe, jpeg, jpf, jpg, jpm, jpx, jps, jxl, jxr, kdc, kff, kfx, kmz, kra, lbm, ldf, lgc, lgo, lha, lif, lip, ljpeg, lwf, lwi, m2v, m4a, m4v, mac, max, mbm, mdc, mdm, med, meg, mng, mni, mod, mof, mos, mov, mp3, mp4, mpeg, mpg, mpo, mps, mpx, mrc, mrw, msd, msf, msk, msp, mtv, mvc, mve, mvg, mwi, mng, ncr, nef, ngg, nlm, ngg, nlm, nist, nlm, ngg, nlm, nol, nrw, ntf, ocp, ogg, ogv, orf, os2, p7, p9, pa, pac, pal, pam, pan, pbm, pcd, pcx, pda, pdb, pdf, pdn, pef, pfi, pfs, pgc, pgf, pgm, pgx, php, pic, pict, pix, pjpeg, pmd, pm, png, pnm, pns, pocket, pot, ppm, prf, prn, ps, psb, psd, pse, psp, pspimage, pst, ptx, pxl, qrt, qti, qtif, ra, raf, rar, ras, raw, rgb, rgba, rif, rla, rle, rmi, rm, rmd, rm, rmvb, rpf, rpm, rppm, rrw, rsrc, rtg, rtf, rti, rtx, rw2, rwl, rws, s7r, sam, sbi, scc, sci, sct, scx, sdw, sff, sfw, sgi, shn, si, sid, sig, sim, sir, sity, sj1, sld, sldasm, sldprt, smv, snd, spc, spl, spu, spx, sq0, sr2, srf, srw, sst, st4, st5, st6, st7, st8, stw, sun, svg, swf, tfi, tga, thn, tif, tiff, tim, tim2, tld, tmm, tny, tpic, tsk, ttf, txt, ufi, ufo, ufw, ugi, uil, v, vda, vff, vga, vicar, vid, viff, vda, vst, vda, vst, vda, vst, vda, vst, vda, vst, vtf, w3d, wad, wal, wav, wb1, wb2, wbc, wbmp, wbz, wdp, webp, wfx, wim, win, wlst, wmf, wmv, wpg, wps, wpt, x3f, xbm, xcf, xim, xinf, xmi, xpm, xwd, ycb, yuv, zbr, zip, zmo
Геральт: 27.08.2026 18:56
Продовжу вікторину: вертикальний таскбар )
Вертикальний таскбар на сімці виглядає так. На десятці – майже аналогічно. Будь ласка, покажіть такий на 11-й.
Зображення
Вкладення
uKwHH3K4cH.jpg
daesz
Member

Повідомлення

Геральт: 28.08.2026 09:54
Вінда робоча і оновлюється регулярно через політики компанії. Включно з примусовим ребутом посеред роботи. Вертикальний таскбар - це коли, для прикладу, годинник у нижн. лівому кутку, а пуск у вержньому лівому :popcorn:
спойлер
Зображення
the lamer: 28.08.2026 16:13 Вертикальний таскбар на сімці виглядає так. На десятці – майже аналогічно. Будь ласка, покажіть такий на 11-й.
Зображення
спойлер
Воно є у тестовій версії уже деяуий час (у MessaiH точно тестова, бо якісь там проблеми із частотою вайфая - можна запитати чи воно у нього доступне :gigi: ).
Я, відверто кажучи, взагалі не розумію кому воно потрібне, пробував ще на міленіумі чи ХР і воно не зручне.
the lamer: 28.08.2026 16:13Я хочу, щоб у мене всі зображення, які підтримуються XnView, відкривалися в ньому. Будь ласка, покажіть, як ви це зробите у Windows 11. Список підтримуваних розширень XnView:
спойлер
Ви всіма цими розширеннями користуєтесь? Я кожного дня працюю в ФШ/ае/ілюстраторі і я окрім png/webp/jpg не юзаю нічого. Чи це питання з розряду "от хочу щоб воно так було" :rotate:
В тому ж потплеєрі у вкладці "association" вибрав "усі відео формати" і клацнув apply. Все. Готово.

Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
https://newsgroup.xnview.com/viewtopic.php?t=37391
Як і в вашому xnview, схоже :facepalm:
the lamer
Member

Повідомлення

daesz: 28.08.2026 17:41
Воно є у тестовій версії уже деяуий час (у MessaiH точно тестова, бо якісь там проблеми із частотою вайфая - можна запитати чи воно у нього доступне :gigi: ).
Я, відверто кажучи, взагалі не розумію кому воно потрібне, пробував ще на міленіумі чи ХР і воно не зручне.
Майкам на звичайних користувачів насрати, вони виключно на корпорат орієнтуються. Уявляєте, наскільки працівники організацій їх дістали вимогою повернути можливість вертикального таскбара, що вони її повертають, судячи з вашого відео!
А вертикальний таскбар найчастіше використовують із двох причин:
1) У всіх зараз широкоформатні або ультраширокоформатні моніки. Звичайний таскбар зжирає висоту екрану, якої і так мало, а вертикальний - займає ширину, якої і так задофіга.
2) Сам таскбар стає набагато функціональнішим. Подивіться на мою картинку: повний годинник з днем ​​і датою, 32 ярлики "швидкого запуску" і стільки ж додатків, 20 додатків у треї - все міститься на області 98х1024 пікселя (грубо 0,1 Мп). Для стандартного нижнього таскбара при цьому треба використовувати багаторядне відображення, що саме по собі з'їдає в півтора рази більше, так ще й 32 значки "швидкого запуску" без трюків взагалі не розмістити, т.я. ця панель на ряди не розкладається.

daesz: 28.08.2026 17:41
the lamer: 28.08.2026 16:13Я хочу, щоб у мене всі зображення, які підтримуються XnView, відкривалися в ньому. Будь ласка, покажіть, як ви це зробите у Windows 11. Список підтримуваних розширень XnView:
спойлер
Ви всіма цими розширеннями користуєтесь? Я кожного дня працюю в ФШ/ае/ілюстраторі і я окрім png/webp/jpg не юзаю нічого. Чи це питання з розряду "от хочу щоб воно так було" :rotate:
В тому ж потплеєрі у вкладці "association" вибрав "усі відео формати" і клацнув apply. Все. Готово.

Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
https://newsgroup.xnview.com/viewtopic.php?t=37391
Як і в вашому xnview, схоже :facepalm:
Цей трюк із десятки на 11 не працює. Можливо, політики підкрутили. Працює єдиний спосіб - згенерувати reg-файл з усіма змінами і його імпортувати вручну (від адміну, так).
А я працюю з фото і хочу, щоб будь-які RAW, які мені відправлять, відкрився для ознайомлення в XnView, якщо він його підтримує. І будь-яка екзотика з Інтернету - теж. І у мене немає бажання щоразу, клацаючи на файл з меню завантажень браузера (а там не можна правою кнопкою вибрати програму) і бачачи, що він не відкрився в XnView, йти в експлорер, клацати до папки з відповідним завантаженням, знаходити саме цей новий файл і призначати на нього XnView правим кліком. При тому, що до 11 вінди був адекватний, робочий, повністю автоматичний механізм, за якого цієї проблеми взагалі не виникало.
daesz
Member

Повідомлення

the lamer: 28.08.2026 20:53Сам таскбар стає набагато функціональнішим. Подивіться на мою картинку: повний годинник з днем ​​і датою, 32 ярлики "швидкого запуску" і стільки ж додатків
У мене 23 (22 з них постійно прикріплені) і в мене проблем із місцем немає - там спокійно ще з 15 поміститься, в треї постійно з десяток всякого запущено, але я трей завжди тримаю згорнутим. Така собі перевага.
спойлер
Зображення
the lamer: 28.08.2026 20:53широкоформатні
Це звичайний 16:9 лол
the lamer: 28.08.2026 20:53ультраширокоформатні моніки
Прям у всіх, chagpt каже від 3 до 4% в стімі, нехай 10 з тими що стімом не користуються :lol:
the lamer: 28.08.2026 20:53А я працюю з фото і хочу, щоб будь-які RAW
Я банально все виділяю і кидаю в робочу область, мені так зручніше в будь-якому випадку. Теж саме із музикою (в мене по дефолту вона відкривається через потплеєр також, просто тмоу що випадково клацнув всі формати включно з аудіо форматами, коли налаштовував), хоча слухаю через мюзікбі або фубар. Але ок, мб при роботі з фото то все критично :up:

Думаю, саме по тій причині підтримку вертикального таскбара раніше не доабвляли, бо % користувачів яким то справді потрібно дуже низький ;)
Rosberg
Member

Повідомлення

byaka: 27.08.2026 13:34 Компанiя лайна! :mad:
І величезних заробітків, під приводом безмежної і майже безкоштовної користі для усього світу)
Відповісти