Microsoft стала другою в історії компанією з капіталізацією понад $4 трлн

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Alligator
Member

Повідомлення

Dremjke: 31.07.2025 23:20
Afit: 31.07.2025 15:29Пусть заплюют меня но вот прям с контекстного меню, в магазин Microsoft Store и - 5400грн с карты
Зате у вас повноцінна ліцензія, без усяких активаторів і лівих ОЕМ-ключів.
Звісно, для нашого менталітету - це дичина, але в цивілізованному світі це нормальна практика :beer:
Практика нормальна, але й сама Microsoft дозволяє для особистого користування користуватись без активації, при чому у разі підключення двох або більше моніторів напис "Не активовано" буде лише на основному. Вони пішли по шляху заробляння грошенят шляхом супутніх сервісів, наприклад при отримані 5 лярдів на продажі Windows вони отримують 20+ з Microsoft 365 :rotate:
ДядяСаша
Member

Повідомлення

Їм би ціну зменшить, або ввести інше ціноутворення, все одно всі використовують вінду так чи інакше.
За додаток ютуб ніхто нічого не платить, а тіки передплата за прєм.
Як для мене 5400 трохи дочорта, але для цивилізованих країн може і нормально.
Раніше була якась градація домашня, корпоративна, професійна, тож і ціна ліцензії повинна бути відповідна.
Нащо мені платить 5400 за професійну вінду, якшо я на компі тільки шпілю, зробили б ціну ліцензії, умовно 10-20 доларів на рік для домашніх господарств, може тоді і активатори відійшли б у минуле.
Denvys5
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 01.08.2025 10:23Раніше була якась градація домашня, корпоративна, професійна, тож і ціна ліцензії повинна бути відповідна.
Градація нікуди не зникла.
Home - 99$
Pro - 160$
Enterprise - 270$
Відповісти