Интересно какая доля лицензий виндовс
Новини
Останні статті і огляди
Microsoft стала другою в історії компанією з капіталізацією понад $4 трлн
-
Afit
Member
Предлагаю обсудить Microsoft стала другою в історії компанією з капіталізацією понад $4 трлн
-
Geinz21
Member
У них давно основной источник прибыли корпоративный сектор.Afit: ↑ 31.07.2025 13:46 Предлагаю обсудить Microsoft стала другою в історії компанією з капіталізацією понад $4 трлн
Интересно какая доля лицензий виндовс![]()
-
Donate
Member
5-10% відсотків прибутку не більше. Просто по тої причині що віндовс практично безоплатна, і майкрософт це вигідно.Afit: ↑ 31.07.2025 13:46 Предлагаю обсудить Microsoft стала другою в історії компанією з капіталізацією понад $4 трлн
Стратегія тут на рівні якогось Адобу якому просто вигідне піратство
-
leif
Member
точно так. вони навіть самі казали десь, в відосі Linus`а колись про це було було, котрий про засоби активації віндиDonate: ↑ 31.07.2025 14:02віндовс практично безоплатна, і майкрософт це вигідно
-
Afit
Member
Ну это на наших просторах так. В цивилизованом мире её покупают. Я уже молчу про компании, где проверки по этому поводу проходятDonate: ↑ 31.07.2025 14:025-10% відсотків прибутку не більше. Просто по тої причині що віндовс практично безоплатна, і майкрософт це вигідно.Afit: ↑ 31.07.2025 13:46 Предлагаю обсудить Microsoft стала другою в історії компанією з капіталізацією понад $4 трлн
Стратегія тут на рівні якогось Адобу якому просто вигідне піратство![]()
-
anyname
Member
До Крайтеків настільки часто спецназ вривався з перевірками що вони перестали робити нові ігриAfit: ↑ 31.07.2025 14:15Ну это на наших просторах так. В цивилизованом мире её покупают. Я уже молчу про компании, где проверки по этому поводу проходятDonate: ↑ 31.07.2025 14:02
5-10% відсотків прибутку не більше. Просто по тої причині що віндовс практично безоплатна, і майкрософт це вигідно.
Стратегія тут на рівні якогось Адобу якому просто вигідне піратство![]()
-
leif
Member
перевіряти, чи віндовс ліцензійний використовують?anyname: ↑ 31.07.2025 14:33спецназ вривався з перевірками
а без спецназу ніяк? тільки так перевіряють?
-
Scoffer
Member
Купляють, але рідко окремо. Як правило вона йде в комплекті з готовою пекарнею, і коштує копійки. Колись давно в НР можна було повернути гроші за вінду, вертали шось на рівні 5-10 баксів, оце +/- її собівартість для контори.Afit: ↑ 31.07.2025 14:15В цивилизованом мире её покупают.
-
anyname
Member
Угу.виносять усе залізо з інстальованим світом і перевіряють. якийсь з Крайзисів мав чималі проблеми через це - тупо було ні з чим і ні на чому працювати ( всі компи винесли і перевіряли.російсбка преса ржала через це чи то в Ігроманія , чи то в Навігаторі. Мовляв демократія вона така)leif: ↑ 31.07.2025 14:34перевіряти, чи віндовс ліцензійний використовують?anyname: ↑ 31.07.2025 14:33спецназ вривався з перевірками
а без спецназу ніяк? тільки так перевіряють?![]()
-
leif
Member
і це до всіх студій в такій манері приходять? до кожної? чи чим крайтек заслужили такі привілеї?anyname: ↑ 31.07.2025 14:44Угу.виносять усе залізо з інстальованим світом і перевіряють. якийсь з Крайзисів мав чималі проблеми через це - тупо було ні з чим і ні на чому працювати ( всі компи винесли і перевіряли.російсбка преса ржала через це чи то в Ігроманія , чи то в Навігаторі. Мовляв демократія вона така
-
dead_rat
Member
Afit
Я купив ліцензійну Він 7 у 2014, вона пережила пару грейдів компа, сама прокачалася до 10 і до 11 і піде в наступний комп колись.
І все десь за 20 чи 30$
Я купив ліцензійну Він 7 у 2014, вона пережила пару грейдів компа, сама прокачалася до 10 і до 11 і піде в наступний комп колись.
І все десь за 20 чи 30$
-
Stamb
Member
сама прокачалася до 10 і до 11
-
Afit
Member
Я с Windows 7, с крякнутым ключом переехал на Win10 в 2015, вполне легально даже так считалось) Но в прошлом месяце с AM4 на AM5 переезжал и не хотела активация происходить с учётки. Когда нажимал связаться с службой поддержки, то выезжала ошибка. Я думаю - посижу пару дней без активации, может у них глюк. Но нет. Что на Win10 что на Win11 то же самое. По ходу халява закончилась. Короче решил купить и не морочить голову больше никогдаdead_rat: ↑ 31.07.2025 14:46 Afit
І все десь за 20 чи 30$
-
saren
Member
Afit

чивооо? за что??5400грн с карты
-
Inqizitor2022
Member
А всё почему? Потому, что интеграция с виндой. Экосистема! А остальные криворукие на такое неспособны, кроме Эппла, конечно.
Отправлено спустя 2 минуты 12 секунд:
У меня 11 винда с помощью руфуса была сразу после выхода установлена.
И потом только обновляю и всё новыми апдейтами через iso из самой винды с сохранением данных.
У меня 11 винда с помощью руфуса была сразу после выхода установлена.
-
Afit
Member
Я думаю надо было не переустанавливать сразу когда собрал систему, а войти с нового ПК. Может тогда бы не потребовала активацииInqizitor2022: ↑ 31.07.2025 15:45 А всё почему? Потому, что интеграция с виндой. Экосистема! А остальные криворукие на такое неспособны, кроме Эппла, конечно.
У меня 11 винда с помощью руфуса была сразу после выхода установлена.И потом только обновляю и всё новыми апдейтами через iso из самой винды с сохранением данных.
-
illyha
Member
Покупаю на godeal24.com , там после первой покупки дисконт 50%. Раз в пару лет при смене ноута заплатить 10-12 долларов за Профешенал считаю приемлемо.
Можно ли переносить лицензию на новый ноут не пробовал, проще купить еще одну чем искать старый ключ.
Раньше на ибее можно было за пару долларов купить ключ от корпоративки, не знаю как сейчас с этим.
Возня с активаторами осталась в далёком прошлом, сейчас дешевле купить.
Можно ли переносить лицензию на новый ноут не пробовал, проще купить еще одну чем искать старый ключ.
Раньше на ибее можно было за пару долларов купить ключ от корпоративки, не знаю как сейчас с этим.
-
Yalg
Member
На ибее и прочих площадках винду за 1 бакс взять можно.Afit: ↑ 31.07.2025 14:15Ну это на наших просторах так. В цивилизованом мире её покупают. Я уже молчу про компании, где проверки по этому поводу проходят
С готовыми пк и ноутами она идёт в комплекте.
-
Звезда S0-2
Member
Вообще удивительно, нематериальный продукт конкурирует с материальным.
-
Afit
Member
Всё на много проще. Привязываешь ключ к учётке и вуаля. Теперь остаётся просто войти в неё после переустановки или при покупке нового устройстваillyha: ↑ 31.07.2025 16:03 Покупаю на godeal24.com , там после первой покупки дисконт 50%. Раз в пару лет при смене ноута заплатить 10-12 долларов за Профешенал считаю приемлемо.