Оце відкритий стенд, все інше то вже для збірок та красивої картинкиALT-F13: ↑ 03.10.2024 22:28...щелепу!Hemul: ↑ 03.10.2024 19:41Так и вижу как 60 летние старперы, кряхтя и скрипя суставами пытаются вставить
Найкращій комент для _оверклокерз_.юа Цілком розумію!Kashtan: ↑ 03.10.2024 21:33Ніколи не цікавився зовнішнім виглядом. Головне - продуктивність, рекорди, місця в рейтингах та стабільна робота.
От я теж про відкритий думаю тепер для другого ПК. Причому навіть не в такому вигляді, як у вас зараз (зі знятими стінками, що зараз популярно, особливо для О11), а саме повноцінно відкритий стенд. Для тестових цілей, в першу чергу, але не тільки. Поки думаю над моделлю, Coolermaster не хочу, придивляюся до Darkflash Blade-X (але вживу його не бачив, то не певен).HREN: ↑ 03.10.2024 20:43Я бы сейчас взял опять открытый стенд и не парился.
https://www.techpowerup.com/221313/stre ... htable?amp
В даний час сам таким користуюсь, можу рекомендувати до придбання, дійсно гарний та зручний
Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Так це прям в першому ж абзаці й заявлено Ніхто не приховував.WSavage: ↑ 03.10.2024 15:50одним словом «ПІДСВІТКА»
[/quote]
Та ніхто ж не проти, не зрозуміло чому воно в категорії огляди, яке воно відношення до них має, що саме оглядається у статі?