Збирання концепт-ПК Lian-Li x Razer

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
WSavage
Member

Повідомлення

ALT-F13: 03.10.2024 22:28
Hemul: 03.10.2024 19:41Так и вижу как 60 летние старперы, кряхтя и скрипя суставами пытаются вставить
...щелепу! :gigi:
Kashtan: 03.10.2024 21:33Ніколи не цікавився зовнішнім виглядом. Головне - продуктивність, рекорди, місця в рейтингах та стабільна робота.
Найкращій комент для _оверклокерз_.юа :beer: Цілком розумію!
HREN: 03.10.2024 20:43Я бы сейчас взял опять открытый стенд и не парился.
От я теж про відкритий думаю тепер для другого ПК. Причому навіть не в такому вигляді, як у вас зараз (зі знятими стінками, що зараз популярно, особливо для О11), а саме повноцінно відкритий стенд. Для тестових цілей, в першу чергу, але не тільки. Поки думаю над моделлю, Coolermaster не хочу, придивляюся до Darkflash Blade-X (але вживу його не бачив, то не певен).
Оце відкритий стенд, все інше то вже для збірок та красивої картинки
https://www.techpowerup.com/221313/stre ... htable?amp

В даний час сам таким користуюсь, можу рекомендувати до придбання, дійсно гарний та зручний

Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
WSavage: 03.10.2024 15:50одним словом «ПІДСВІТКА»
Так це прям в першому ж абзаці й заявлено B-) Ніхто не приховував.
[/quote]

Та ніхто ж не проти, не зрозуміло чому воно в категорії огляди, яке воно відношення до них має, що саме оглядається у статі?
HREN
Member

Повідомлення

ALT-F13: 03.10.2024 22:28
Hemul: 03.10.2024 19:41Так и вижу как 60 летние старперы, кряхтя и скрипя суставами пытаются вставить
...щелепу! :gigi:
Kashtan: 03.10.2024 21:33Ніколи не цікавився зовнішнім виглядом. Головне - продуктивність, рекорди, місця в рейтингах та стабільна робота.
Найкращій комент для _оверклокерз_.юа :beer: Цілком розумію!
HREN: 03.10.2024 20:43Я бы сейчас взял опять открытый стенд и не парился.
От я теж про відкритий думаю тепер для другого ПК. Причому навіть не в такому вигляді, як у вас зараз (зі знятими стінками, що зараз популярно, особливо для О11), а саме повноцінно відкритий стенд. Для тестових цілей, в першу чергу, але не тільки. Поки думаю над моделлю, Coolermaster не хочу, придивляюся до Darkflash Blade-X (але вживу його не бачив, то не певен).
В этом может упереться видеокарта с водоблоком в ручку. Есть открытые стенды простые - типа Streacom. Вот они под монтаж и тесты супер. У меня вода. Из последних открытых корпусов был Термалтейк 350р, вполне нормальный. Но он вертикальный только (есть Р5 - он может и горизонтально). И с помпой и бассеином. После уезда из страны, пришлось тут заново купить. Иначе бы и не менял.
ALT-F13
Member

Повідомлення

WSavage: 03.10.2024 22:45Та ніхто ж не проти, не зрозуміло чому воно в категорії огляди, яке воно відношення до них має, що саме оглядається у статі?
А в яку категорію поставити? Я б в ідеалі лобіював появу чогось типу "Лайфстайл" чи щось таке, але не факт, що там буде багато тем. Ну й, плюс, окремо точно можна сказати, що це набір бліц-оглядів водянки (детальніше не треба, бо зміни там тільки в екрані порівняно з тією версією, яку вже детально відтестував інший автор), вентиляторів, вертикального адаптеру GPU, килимку Razer Firefly V2 Pro з _дуже RGB_... Корпус та мамка вже мабуть просто не потребують детальних оглядів, бо застарі, хоча й ексклюзивні, тому глибшим описом я там не парився.
WSavage: 03.10.2024 22:45Оце відкритий стенд, все інше то вже для збірок та красивої картинки
Знаю про нього, максимально "ідейна" річ. Але я термос рідкого азоту останній раз до рук брав років 15 тому і не планую повертатися до екстрім-оверклокінгу (бо так глибоко колупатися з тюнингом в мене автівки та зброя є, вони просто більше можливостей дають). Ну й красива картинка важлива, бо відкритий стенд буде вписуватися в той самий кабінет десь збоку від цього ігрового сетапу...

HREN
TT цікавий, дякую, вніс в шорт-ліст кандидатів! :super:
Scoffer
Member

Повідомлення

А от автор, як дійсний член міжнародної спільноти Royalty.RGB, має стійку думку щодо підсвічування.
Вже й RGB спільноти є, оце я відсталий, треба терміново формувати спільноту прихильників здорових важких чорних непрозорих звукоізольованих гробів :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

Щось замало ргб… потанцевал розкрито не повністю :-/
спойлер
Раз була вимога додати свій пк…
Зображення
DuckRider
Member

Повідомлення

dead_rat: 04.10.2024 01:34 Щось замало ргб… потанцевал розкрито не повністю :-/
спойлер
Раз була вимога додати свій пк…
Зображення
Ноктуа лучше раскрывается только если всё вокруг ргб
спойлер
PXL_20241004_000114089.NIGHT~2.jpg
S
Member

Повідомлення

Scoffer: 03.10.2024 23:03важких чорних непрозорих звукоізольованих гробів
чыфтек full tower выхади дарагой :gigi:
ALT-F13
Member

Повідомлення

S: 04.10.2024 05:08
Scoffer: 03.10.2024 23:03важких чорних непрозорих звукоізольованих гробів
чыфтек full tower выхади дарагой :gigi:
2001 рік приходив, просив віддати йому його корпус назад :lol:
анти__бот
Member

Повідомлення

ALT-F13
Цікаво а скільки світлодіодів в цій збірці і яка їх загальна потужність, а ще цікаво чи при закритому корпусі буде різниця температур з ввімкнутими світлодіодами і вимкнутими?
Просто її тут стільки що в мене з'явилось таке дурнувате питання :laugh:
Dancer
Member

Повідомлення

В огляді дуже багато фотонового сміття, тобто все кольорове барвисте, з цим фоном ця герлянда змішується в кольорофу кашу, що як дивишся фотки, то очі сльозяться :insane:
S
Member

Повідомлення

Hemul: 03.10.2024 19:41 Так и вижу как 60 летние старперы, кряхтя и скрипя суставами пытаются вставить процессор в сокет...
На форумах в основном сидят старички тем которым было ~17-20 лет году эдак в 2000, когда "все энти ваши инторнеты" начали становится доступнее для простых смертных на просторах тогдашнего СНГ. А всякого рода зумеры обычно предпочитают иные информационные каналы для общения.
Hemul: 03.10.2024 19:41 А оверлокинг это значит очень полезное и нужное занятие от которого много толку и пользы?
В Украине, лет 30+ назад, это помогало кому то заработать, а кому то и сэкономить. Сейчас всё не столь ярко выражено.

Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:
ALT-F13: 04.10.2024 17:11 2001 рік приходив, просив віддати йому його корпус назад :lol:
У меня до сих пор есть и чиф и лиан оба с глухими, черными стенками. :gigi:
viperest1
Member

Повідомлення

А чому б і ні ?
Стаття написана і описано все до дрібниць :up:
Звісно , що підсвітки багато і я б особисто для себе використовував би чорну підствітку :gigi: . Но тут автору подобається таке і це його вибір :beer: :super:
Крісло бомбезне B-) , а от все інше діти мають :D

Відправлено через 4 хвилини 8 секунд:
Hemul
Мені не 60 , но теж трохи рочків вже прожив і діти вже дорослі . Компи моє велике захоплення , но прийшла :mad: :censoured: війна і пріоритети змінились . І так надіюся , що і мені буде 60 , і буду задротом біля компів надалі ;)
S
Member

Повідомлення

viperest1: 04.10.2024 22:48чорну підствітку
ик или уф? :gigi:
viperest1
Member

Повідомлення

S: 04.10.2024 23:07
viperest1: 04.10.2024 22:48чорну підствітку
ик или уф? :gigi:
:gigi: :gigi: То така дуже спеціальна . Малевич в цій підсвітці добре розбирався :laugh:
ALT-F13
Member

Повідомлення

S: 04.10.2024 22:18У меня до сих пор есть и чиф и лиан оба с глухими, черными стенками.
У мене десь в глибинах складу стоїть чіф, якому я вікно сам різав :-) ну й ліанлі старі всі з вікнами )))

анти__бот
Нє ну прям рахувати світлодіоди я не буду, а от заміряти споживання можу. Як буде натхнення долізти втикнути ваттметр - відпишуся. Це заодно дасть відповідь, чи може там щось від них нагрітися :-)
S
Member

Повідомлення

ALT-F13: 05.10.2024 00:41ну й ліанлі старі всі з вікнами
Далеко не все.

Отправлено спустя 36 минут 16 секунд:
ALT-F13: 05.10.2024 00:41У мене десь в глибинах складу стоїть чіф, якому я вікно сам різав
Я видел когда то обычный АТХ корпус с вкоряченым в бочину советским вентилятором ВН-2 220В от шкафной ЕС. Завывал он знатно, вот то моддинг был, а за одно и охлад. :gigi:
yariksom
Member

Повідомлення

Дуже гарно і яскраво, я б і сам собі такий взяв, на місяць.
Якщо би доплатили :gigi:
ALT-F13
Member

Повідомлення

S: 05.10.2024 02:21Далеко не все.
я про ті корпуси, що саме в мене. Свідомо брав з вікнами з того моменту, коли це взагалі стало доступно на ринку.
S: 05.10.2024 02:21Я видел когда то обычный АТХ корпус с вкоряченым в бочину советским вентилятором ВН-2 220В от шкафной ЕС. Завывал он знатно, вот то моддинг был, а за одно и охлад.
Оце доречі одна з перемог останнього десятиліття - ТИХІ вентилятори. Раніше, щоб отримати поважний airflow, треба було а) терпіти неповажний шум та б) підключати через реобас для гнучкого керування і все одно не було в житті щастя.
S
Member

Повідомлення

ALT-F13: 08.10.2024 05:57Оце доречі одна з перемог останнього десятиліття - ТИХІ вентилятори. Раніше, щоб отримати поважний airflow, треба було а) терпіти неповажний шум та б) підключати через реобас для гнучкого керування і все одно не було в житті щастя.
Что то не заметил революции. Еще в 2008 были тихие вентиляторы на гидроподшипнике у АС например. А на реобасы скорее мода прошла либо может на мамке больше разъемов стали распаивать. Если сравнивать то например ВН-2 размер 130 мм создает давление в 40 Па, а какой то компутерный кулер 140 мм ~4 Па. Моща тихой не бывает.
ALT-F13
Member

Повідомлення

S
Революція там називається PWM та повний перехід на них (4-піновий коректор замість 3-пінового). Це дозволяє знижувати швидкість обертання до дуже низької (200-300 об/хв), чого неможливо зробити з DC-вентилятором за допомогою реобасу, бо з певного вольтажу він просто не запуститься.

Сенсу в 144 м3/год від ВН-2 немає в той час, як 140 мм Noctua дає ті самі параметри набагато тихіше. Тиск вдвічі менший (20 Па), але ж шум таки має значення. Совковий мотлох взагалі ніде не має сенсу, окрім як "ставимо, що є, бо воно є безкоштовно".
Відповісти