Збирання концепт-ПК Lian-Li x Razer

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

ALT-F13: 03.10.2024 19:14просувати моддінг
на вкус і цвєт товаріща нєт, але обвішати все ргб і дисплеями і сидіти в цих гірляндах це не модінг, а несмак, імхо. запостити таке десь в блозі - ок, нічого на маю проти. як матеріал в оглядах - дичина.
ALT-F13: 03.10.2024 19:14Але щоб прям "складно уявити, що це комусь цікаво" - це дивний для ентузиастського ресурсу рівень необізнаності в межах власного хобі.
та в тому то і справа, що ресурс ніби як ентузіастський і аудиторія тут далеко не молода, а сабжевий матеріал про якийсь підлітковий доволі примітивний угар по ргб і дисплейчикам.

звісно, любителі такої естетики знайдуться, але я сумніваюсь, що вони водяться на оверах в значних кількостях. можливо, десь в тік тоці спробуйте, там більше позитивного фідбеку буде.
Востаннє редагувалось 03.10.2024 19:32 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
Hemul
Member

Повідомлення

Дилер Lian Li решил прорекламировать продукт, но пожлобился на новый корпус и решил пожертвовать уж неактуальный раритет...

Отправлено спустя 5 минут 46 секунд:
leif: 03.10.2024 19:31 та в тому то і справа, що ресурс ніби як ентузіастський і аудиторія тут далеко не молода
Так и вижу как 60 летние старперы, кряхтя и скрипя суставами пытаются вставить процессор в сокет...

Отправлено спустя 3 минуты 7 секунд:
Mixx: 03.10.2024 16:57 Такие статьи надо перед НГ выпускать... А вобще, блин, сколько часов времени нужно потратить впустую, настраивая все эти подсветки, экранчики и остальные гуаноперделки?)
А оверлокинг это значит очень полезное и нужное занятие от которого много толку и пользы?
leif
Member

Повідомлення

Hemul: 03.10.2024 19:32Дилер Lian Li решил прорекламировать продукт
у автора сабжевого матеріалу з рекламою "зроби типу стаття-огляд" взагалі досить кумедно виходить. чого лише вартує мега-стаття про модінг клавіатури разєр кейкапами і світчами хатор.

повторюсь, що, якщо подібне постити це десь в розділі "блоги", то взагалі жодних коментарів і нарікань не маю. люди різні, кожному своє. але постити такі специфічні цікаві досліди просто на головній сторінці поряд з цілком собі нормальними оглядами, імхо, дивно і недоречно. ну адміністрації видніше, звісно. це лише моя особиста думка, нікому її не нав'язую.

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Hemul: 03.10.2024 19:41Так и вижу как 60 летние старперы, кряхтя и скрипя суставами пытаются вставить процессор в сокет
до чого тут 60-річні? трохи молодше. але не 20 років. ті трохи в інших місцях тусуються.
Hemul
Member

Повідомлення

leif: 03.10.2024 19:46
Hemul: 03.10.2024 19:32Дилер Lian Li решил прорекламировать продукт
у автора сабжевого матеріалу з рекламою "зроби типу стаття-огляд" взагалі досить кумедно виходить. чого лише вартує мега-стаття про модінг клавіатури разєр кейкапами і світчами хатор.

повторюсь, що, якщо подібне постити це десь в розділі "блоги", то взагалі жодних коментарів і нарікань не маю. люди різні, кожному своє. але постити такі специфічні цікаві досліди просто на головній сторінці поряд з цілком собі нормальними оглядами, імхо, дивно і недоречно. ну адміністрації видніше, звісно. це лише моя особиста думка, нікому її не нав'язую.
Мне вот ваше старческое брюзжание тоже не нравится. Может и вам стоит где-то в своем личном блоге это писать?

Отправлено спустя 2 минуты 14 секунд:
leif: 03.10.2024 19:47 до чого тут 60-річні? трохи молодше. але не 20 років. ті трохи в інших місцях тусуються.
А сколько? Не стесняйтесь, рассказывайте как вы возраст по аватарам вычисляете. Может пригодится это сокровенное знание кому-то.
leif
Member

Повідомлення

Hemul: 03.10.2024 19:48Мне вот ваше старческое брюзжание тоже не нравится.
будьте готові, що коли заходите на форум там будуть речі, які вам не сподобаються. перший день в інтернеті? звикайте.
Hemul: 03.10.2024 19:48Может и вам стоит где-то в своем личном блоге это писать?
подумайте над тим, чим відрізняються рекламні матеріали, що публікуються на головній сторінці сайту та коментарі на форумі. відчуваєте різницю? ні? співчуваю.
Hemul
Member

Повідомлення

leif: 03.10.2024 19:52
Hemul: 03.10.2024 19:48Мне вот ваше старческое брюзжание тоже не нравится.
будьте готові, що коли заходите на форум там будуть речі, які вам не сподобаються. перший день в інтернеті? звикайте.
Hemul: 03.10.2024 19:48Может и вам стоит где-то в своем личном блоге это писать?
подумайте над тим, чим відрізняються рекламні матеріали, що публікуються на головній сторінці сайту та коментарі на форумі. відчуваєте різницю? ні? співчуваю.
Ага, вы значит привыкать не желаете читать на сайте то что там хотят публиковать его хозяева и раздаете им ЦУ, а другие должны привыкать читать ваши посты на форумах и не возмущаться?
leif
Member

Повідомлення

Hemul: 03.10.2024 19:50Не стесняйтесь, рассказывайте как вы возраст по аватарам вычисляете.
а до чого тут аватари?

по-перше я тут далеко не перший день на форумі і з багатьма людьми спілкувався по найрізноманітніших темах, як по профілю сайту, так і у флеймі, тому приблизний або точний їхній вік мені відомий. по-друге, у деяких користувачів заповнене поле вік, скажімо, як у мене. по-третє, поціквтесь як в наші буремні часи розподіляється трафік в інтернетах по вікових групах в залежності від типу сайту і контенту на ньому. дізнаєтесь багато нового.

Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Hemul: 03.10.2024 19:54Ага, вы значит привыкать не желаете читать на сайте то что там хотят публиковать его хозяева и раздаете им ЦУ, а другие должны привыкать читать ваши посты на форумах и не возмущаться?
тобто різницю між коментом на форумі і матеріалом на сайті ви не зрозуміли. що ж, повторюю ще раз, можу лише поспівчувати.
Hemul
Member

Повідомлення

leif: 03.10.2024 19:57
Hemul: 03.10.2024 19:50Не стесняйтесь, рассказывайте как вы возраст по аватарам вычисляете.
а до чого тут аватари?

по-перше я тут далеко не перший день на форумі і з багатьма людьми спілкувався по найрізноманітніших темах, як по профілю сайту, так і у флеймі, тому приблизний або точний їхній вік мені відомий. по-друге, у деяких користувачів заповнене поле вік, скажімо, як у мене. по-третє, поціквтесь як в наші буремні часи розподіляється трафік в інтернетах по вікових групах в залежності від типу сайту і контенту на ньому. дізнаєтесь багато нового.
Так цифры будут или у вас нет времени на все это, вы слишком заняты воспитанием молодежи в интернете?
leif
Member

Повідомлення

та і я ж не проти того, що вам не подобається моя думка. ну не подобається - написали про це. стало легше? ок. сидимо на форумі далі. не вперше ж.
Hemul
Member

Повідомлення

leif: 03.10.2024 19:59 та і я ж не проти того, що вам не подобається моя думка. ну не подобається - написали про це. стало легше? ок. сидимо на форумі далі. не вперше ж.
Так вы уже не против того что бы обзоры были там где удобно создателям сайта, а не вам лично?
leif
Member

Повідомлення

Hemul: 03.10.2024 20:00ак вы уже не против того что бы обзоры были там где удобно создателям сайта, а не вам лично?
ви таки перший день в інтернеті. огляди і виходили і будуть виходити там, де адміністрація вважатиме за потрібне. мій комент тут нічого не змінить і наївно було б думати інакше з мого боку. але обговорення матеріалів для того і потрібне, щоб їх коментували, висловлюючи свою думку щодо них, еге ж? ну ось я і висловив. вам вона не сподобалась і ви про це написали? прекрасно. коменти виконали свою функцію.
ALT-F13
Member

Повідомлення

Hemul: 03.10.2024 19:41Дилер Lian Li решил прорекламировать продукт, но пожлобился на новый корпус и решил пожертвовать уж неактуальный раритет
Я дивлюся, ви потужний Нострадамус. Дуже цікаво почути всю версію тоді до кінця, як саме дилеру Lian Li прийшло в голову прорекламувати саме таку збірку, для якої корпус прийшлося рік тому виловлювати на ринку (бо він вже зникав), а материнку взагалі купити в США.
HREN
Member

Повідомлення

Картинки красивые.
К сожалению, качество нового Lian стало плохое. Вентиляторы TL и с LCD новой линейки лично у меня 20% брака по подшипнику, дважды производитель уже менял контроллер (рандомные ошибки в ЮСБ устройстве с микро подвисанием). Сам корпус (у меня последний O11 EVO RGB) с тонким железом, крайне плохой шумкой и дребезжащей задней стенки под 3 вентиля, а также фильтром только снизу от пыли - сосет пыль в корпус при верхних вентилях на вдув.. При установке двух помп даже с вибро защитой, корпус "поет". пришлось переставить помпы на Мо-Ру3, где все старо-железобетонно. В плюсе компоновка корпуса, но опять же обдув HDD не предусмотрен, диски в корзине перегреваются.
Но это мое ИМХО избалаванного хорошими корпусами.
Ну и моя картинка...
PC-2www.jpg
PC-3www.jpg
ALT-F13
Member

Повідомлення

leif: 03.10.2024 19:31аудиторія тут далеко не молода, а сабжевий матеріал про якийсь підлітковий доволі примітивний угар по ргб і дисплейчикам.
Ну як я бачу по нашому ком'юніті Royalty.RGB, середній вік десь 35-45 з майже тисячі дійсних членів (що там серед підписників - не цікавився). Тому ваше "експертна" думка теж мимо каси.
leif
Member

Повідомлення

ALT-F13: 03.10.2024 20:06Тому ваше "експертна" думка теж мимо каси.
зрозуміло. відстав від життя. ну, буває.
Hemul
Member

Повідомлення

ALT-F13: 03.10.2024 20:04
Hemul: 03.10.2024 19:41Дилер Lian Li решил прорекламировать продукт, но пожлобился на новый корпус и решил пожертвовать уж неактуальный раритет
Я дивлюся, ви потужний Нострадамус. Дуже цікаво почути всю версію тоді до кінця, як саме дилеру Lian Li прийшло в голову прорекламувати саме таку збірку, для якої корпус прийшлося рік тому виловлювати на ринку (бо він вже зникав), а материнку взагалі купити в США.
Хотите сказать вы все это за бесплатно делаете и даже за свои деньги? Это печально...
ALT-F13
Member

Повідомлення

Hemul: 03.10.2024 19:28
сімейство O11 також має спільні стандарти деяких опціональних деталей
Это какие же? Могу вспомнить только одну - крепление для вертикальной установки видеокарты.
крім того кріплення для вертикальної відяхи, що в огляді - є ще кріплення для "справді вертикального" варіанту (портами догори замість бокових вентиляторів), плюс додаткові I/O-порти, сітчасті панелі, хот-свап корзина, ну й дістро-плейти в асортименті.

Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
Hemul
Це ж хобі, від хобі треба отримувати задоволення.
Але ви з'їжджаєте з теми, що значить "прорекламувати продукт та пожлобився на новий корпус".

Відправлено через 4 хвилини 14 секунд:
HREN
ооо, прикольне рішення з виведенням шлангів за межі корпусу взагалі.
Саме O11 EVO RGB я б брав, якби не хотів конкретно Razer Edition - тепер підозрюю, що мені повезло з вибором =)
HREN
Member

Повідомлення

Я бы сейчас взял опять открытый стенд и не парился. Захотелось ляпоты, но оказалось, что это все китайский лоск. С дефектами и глючный.
Kashtan
Member

Повідомлення

Ніколи не цікавився зовнішнім виглядом. Головне - продуктивність, рекорди, місця в рейтингах та стабільна робота.
Тут чужа мені ідеологія, в мене все блискуче викорчуване з коренем, де тільки можливо.
Але масштаб роботи та відданість їй - віддаю належне.
ALT-F13
Member

Повідомлення

Hemul: 03.10.2024 19:41Так и вижу как 60 летние старперы, кряхтя и скрипя суставами пытаются вставить
...щелепу! :gigi:
Kashtan: 03.10.2024 21:33Ніколи не цікавився зовнішнім виглядом. Головне - продуктивність, рекорди, місця в рейтингах та стабільна робота.
Найкращій комент для _оверклокерз_.юа :beer: Цілком розумію!
HREN: 03.10.2024 20:43Я бы сейчас взял опять открытый стенд и не парился.
От я теж про відкритий думаю тепер для другого ПК. Причому навіть не в такому вигляді, як у вас зараз (зі знятими стінками, що зараз популярно, особливо для О11), а саме повноцінно відкритий стенд. Для тестових цілей, в першу чергу, але не тільки. Поки думаю над моделлю, Coolermaster не хочу, придивляюся до Darkflash Blade-X (але вживу його не бачив, то не певен).
Відповісти