Battlefield 6

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Volodya811
Member

Повідомлення

Vader: 19.08.2025 10:37 Volodya811
З тобою,я готовил на край світу! :D
Це радує :gigi: Морально готуємося і оновлюємо компи (кому треба). До речі, скоро буде акція від Інтела. Дають ключ БФ6 за купівлю процесора або відеокарти.
leif
Member

Повідомлення

Volodya811: 19.08.2025 10:44
Vader: 19.08.2025 10:37 Volodya811
З тобою,я готовил на край світу! :D
Це радує :gigi: Морально готуємося і оновлюємо компи (кому треба). До речі, скоро буде акція від Інтела. Дають ключ БФ6 за купівлю процесора або відеокарти.
є поради щодо психологічної підготовки? Як налаштувати себе на те щоб "рвать"?
Vader
Member

Повідомлення

leif
Сталевi яйця,сталева нервова система! :gigi:
leif
Member

Повідомлення

Volodya811: 02.08.2025 19:53В гру потрібно втягуватися психологічно і фізично. Потрібно декілька тижнів щоденно грати по 1-3 години. У звичайному психічному і фізичному стані, без "розкачки" нічого не вийде. Буде гра на рівні просто вище середнього.
Зараз, коли я рідко заходжу пограти у БФ 2042 - одразу беру техніку (танк, вертоліт, літак) і потроху кошу піхоту та техніку ворога. На техніці можна без напрягу усіх валити. А в піхоті необхідна дуже сильна концентрація, насамперед психічна - це важко, втомлює і сильно виснажує. Мені за 40 років уже.
якщо я не вивезу грати кожен день по три години, то без шансів, так? потрібної психічної концентрації не досягну?

цікава думка ГУРУ

Відправлено через 6 хвилин 11 секунд:
Volodya811: 19.08.2025 10:44оновлюємо компи (кому треба)
Володя, останнім часом все більше геймерів на додачу до швидких геймерських моніторів переходять на мишки з високою частотою опитування і клавіатури на магнітних світчах з рапід тригером, SOCD та іншими фішками (і також з 8кгц частотою опитування).

яке твоє ставлення до таких апгрейдів, як "одного з найсильніших гравців у БФ5 Вогневий шторм"?
Volodya811
Member

Повідомлення

leif: 19.08.2025 11:01
Volodya811: 19.08.2025 10:44

Пізніше відпишу. Зараз багато роботи.
leif
Member

Повідомлення

Volodya811: 19.08.2025 12:10
leif: 19.08.2025 11:01
Я чекатиму, це дуже важлива для мене інформація :learn: :write: :yes:
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Можете начинать готовится :laugh:
Volodya811
Member

Повідомлення

leif: 19.08.2025 14:07
Volodya811: 19.08.2025 12:10

Я чекатиму, це дуже важлива для мене інформація :learn: :write: :yes:
1. Потрібно майже щоденно грати хоч годину на день. Це треба, щоб психіка розкачалася і все тіло могло швидко концетруватися. Можливо, через день, але не рідше. Це як в спорті, тіло і мізки треба тримати в тонусі.

2. Треба гарно спати, не бути в депресії і зламаним всередені. Якщо немає настрою на гру, то гра "не піде", швидкості реакції та концентрації всього тіла не буде.
П.С. В передостанній день "опен-бети" я спав чотири години, був змученим. Зайшов в гру і вона не пішла. Навіть К/Д 1 в першій катці піхотою не зміг забезпечити. Далі, трохи розкачався, але день був "невдалим". Однак, якщо грати з друзями у скваді, то вони страхують і розуміють.

3. Головне - це постійний рух. Якщо боєць в русі він має перевагу у швидкості реакції над тими, хто просто стоїть, лежить або рухається повільно. Плюс це і психологічна перевага, як "агресора", який атакує. Грамотний рашер у більшості випадків просто розриває кемпера за рахунок того, він уже на швидкості і в тонусі, а кемпер "морально-психологічно" розслаблений і йому треба час, щоб вийти на необхідний рівень "тонусу". Раш - це значна перевага. Якщо, наприклад, я в будинку і чую кроки, то я одразу починаю рухатися в будинку (праворуч-ліворуч), щоб бути в тонусі, інакше, в ближньому бою проти швидко і нахабно атакуючого шансів мало.

Відправлено через 13 хвилин 28 секунд:
Ще додам:
1. Офісна мишка - шанси виграти в перестрілках у сильного бійця значно знижуються. Мишка повинна бути легкою, щоб Ви відчували її, як продовження руки, чутливою з хорошим сенсором. Підійдуть ігрові миші будь-якого бренду ціною від 700 грн. Далі, різниця уже в комфорті.
2. Монітор має бути швидким. Офісний монітор з великою затримкою або "псевдо-ігровий" дає помітну затримку введення. В грі на високій швидкості це буде мінусом. Однак, для ігор серії БФ це буде аж дуже критичним мінусом. Все залежить від Вашого стилю гри і чи граєте на техніці.
Vader
Member

Повідомлення

Так,тут все серьезно..Подход профи..С завтрашнего дня,начинаю все делать по этим пунктам..посмотрим на мой кд.. :-/

Отправлено спустя 5 минут 10 секунд:
Volodya811
С технической стороны у меня все в норме..теперь психология осталась..
спойлер
Зображення
leif
Member

Повідомлення

нічого собі, сенсей насипав мудрості :learn:
Volodya811: 19.08.2025 16:23 Потрібно майже щоденно грати хоч годину на день.
а інші ігри підійдуть чи потрібно грати саме в батлфілд?
Volodya811: 19.08.2025 16:23Треба гарно спати, не бути в депресії і зламаним всередені
легко сказати :laugh: але шо робити, треба так треба
Volodya811: 19.08.2025 16:23Головне - це постійний рух. Якщо боєць в русі він має перевагу у швидкості реакції над тими, хто просто стоїть, лежить або рухається повільно. Плюс це і психологічна перевага, як "агресора", який атакує. Грамотний рашер у більшості випадків просто розриває кемпера за рахунок того, він уже на швидкості і в тонусі, а кемпер "морально-психологічно" розслаблений і йому треба час, щоб вийти на необхідний рівень "тонусу". Раш - це значна перевага. Якщо, наприклад, я в будинку і чую кроки, то я одразу починаю рухатися в будинку (праворуч-ліворуч), щоб бути в тонусі, інакше, в ближньому бою проти швидко і нахабно атакуючого шансів мало.
роздрукував, повісив над монітором :write:
Volodya811: 19.08.2025 16:23 Підійдуть ігрові миші будь-якого бренду ціною від 700 грн. Далі, різниця уже в комфорті.
зрозуміло, 700 грн це межа :teacher:
Volodya811: 19.08.2025 16:23 Монітор має бути швидким. Офісний монітор з великою затримкою або "псевдо-ігровий" дає помітну затримку введення. В грі на високій швидкості це буде мінусом. Однак, для ігор серії БФ це буде аж дуже критичним мінусом. Все залежить від Вашого стилю гри і чи граєте на техніці.
а псевдо-ігровий монітор це як? написано гамінг, а він не гамінг?

так, це все зрозуміло, а що з магнітними клавіатурами з частотою опитування 8000гц? яка думка ГУРУ з цього приводу?
Volodya811
Member

Повідомлення

leif: 19.08.2025 18:17 так, це все зрозуміло, а що з магнітними клавіатурами з частотою опитування 8000гц? яка думка ГУРУ з цього приводу?
Я не "гуру", я просто навчився дуже добре грати БФ5 "Вогневий шторм". В тому ж КС ГО я нуб (грав там пару годин всього десять років тому) та й багатьох інших шутерах.
П.С. В ігри серії БФ я награв багато тисяч годин. В БФ3, в БФ4 і в БФ5 - понад 2 тис годин кожну гру. БФ2042 я награв понад 1 тис годин. Якщо ще додати Хардлайн, то загалом, думаю, що буде 8-10 тис годин.
leif
Member

Повідомлення

Volodya811: 19.08.2025 21:10Я не "гуру", я просто навчився дуже добре грати БФ5 "Вогневий шторм". В тому ж КС ГО я нуб (грав там пару годин всього десять років тому) та й багатьох інших шутерах.
П.С. В ігри серії БФ я награв багато тисяч годин. В БФ3, в БФ4 і в БФ5 - понад 2 тис годин кожну гру. БФ2042 я награв понад 1 тис годин. Якщо ще додати Хардлайн, то загалом, думаю, що буде 8-10 тис годин.
круто! але ти не відповідаєш на запитання :rotate: ну, нічого, це у тебе такий стиль спілкування: тут відповідаю-тут не відповідаю, тут морожусь, тут пишу "експертні" трактати. інтернет-формат це дозволяє, я розумію, не ти один такий ;)
Tetronga
Member

Повідомлення

На 2060 буде 60 фпсів хоча б на низьких? :lick:
Grava
Member

Повідомлення

Хто хоче повідкривати скінів для бф6, зараз 2042 74грн коштує
Volodya811
Member

Повідомлення

Tetronga: 22.08.2025 07:46 На 2060 буде 60 фпсів хоча б на низьких? :lick:
На мінімалках 1080р буде 60+ ФПС. Залежить від процесора Вашого. А якщо на мінімалках ще додасте DLSS, то буде і 80 ФПС. DLSS знижує навантаження на процесор, бо зображення в такому режимі він оборбляє не у 1080р, а 720р.
Востаннє редагувалось 22.08.2025 08:54 користувачем Volodya811, всього редагувалось 1 раз.
Vader
Member

Повідомлення

Grava: 22.08.2025 08:06 Хто хоче повідкривати скінів для бф6, зараз 2042 74грн коштує
Які там скіни?на що?
SmileKnight
Member

Повідомлення

Vader: 22.08.2025 08:54
Grava: 22.08.2025 08:06 Хто хоче повідкривати скінів для бф6, зараз 2042 74грн коштує
Які там скіни?на що?
Начебто на спеціалістів шкурки, зброю і ще щось)
Grava
Member

Повідомлення

Vader
Чи скіни чи зброя :rotate: Зараз на роботі, не гляну.
dimon2277
Member

Повідомлення

Vader: 22.08.2025 08:54
Які там скіни?на що?
пару скінів на зброю, танк та пара спеціалістів, але вони на останніх рівнях БП
Muttabor
Member

Повідомлення

https://www.gamespot.com/gallery/how-to ... 2900-6887/
All Battlefield 6 items in the free pass
Tier 8: A four-item cosmetic pack that features the Western Front weapon skin
Tier 19: A four-item cosmetic pack that features the Muller weapon skin
Tier 30: A four-item cosmetic pack that features the Aurora vehicle skin
Tier 40: A four-item cosmetic pack that features the Blackburn vehicle skin
Tier 49: A five-item cosmetic pack that features the Commander operator skin