Це радує
Новини
Останні статті і огляди
Battlefield 6
-
Volodya811
Member
-
leif
Member
є поради щодо психологічної підготовки? Як налаштувати себе на те щоб "рвать"?Volodya811: ↑ 19.08.2025 10:44Це радуєМорально готуємося і оновлюємо компи (кому треба). До речі, скоро буде акція від Інтела. Дають ключ БФ6 за купівлю процесора або відеокарти.
-
Vader
Member
leif
Сталевi яйця,сталева нервова система!
Сталевi яйця,сталева нервова система!
-
leif
Member
якщо я не вивезу грати кожен день по три години, то без шансів, так? потрібної психічної концентрації не досягну?Volodya811: ↑ 02.08.2025 19:53В гру потрібно втягуватися психологічно і фізично. Потрібно декілька тижнів щоденно грати по 1-3 години. У звичайному психічному і фізичному стані, без "розкачки" нічого не вийде. Буде гра на рівні просто вище середнього.
Зараз, коли я рідко заходжу пограти у БФ 2042 - одразу беру техніку (танк, вертоліт, літак) і потроху кошу піхоту та техніку ворога. На техніці можна без напрягу усіх валити. А в піхоті необхідна дуже сильна концентрація, насамперед психічна - це важко, втомлює і сильно виснажує. Мені за 40 років уже.
цікава думка ГУРУ
Відправлено через 6 хвилин 11 секунд:
Володя, останнім часом все більше геймерів на додачу до швидких геймерських моніторів переходять на мишки з високою частотою опитування і клавіатури на магнітних світчах з рапід тригером, SOCD та іншими фішками (і також з 8кгц частотою опитування).Volodya811: ↑ 19.08.2025 10:44оновлюємо компи (кому треба)
яке твоє ставлення до таких апгрейдів, як "одного з найсильніших гравців у БФ5 Вогневий шторм"?
-
Volodya811
Member
Пізніше відпишу. Зараз багато роботи.leif: ↑ 19.08.2025 11:01є поради щодо психологічної підготовки? Як налаштувати себе на те щоб "рвать"?Volodya811: ↑ 19.08.2025 10:44
Це радуєМорально готуємося і оновлюємо компи (кому треба). До речі, скоро буде акція від Інтела. Дають ключ БФ6 за купівлю процесора або відеокарти.
-
leif
Member
Я чекатиму, це дуже важлива для мене інформаціяVolodya811: ↑ 19.08.2025 12:10Пізніше відпишу. Зараз багато роботи.leif: ↑ 19.08.2025 11:01
є поради щодо психологічної підготовки? Як налаштувати себе на те щоб "рвать"?
-
Qwerty1987
Member
Можете начинать готовится
-
Volodya811
Member
1. Потрібно майже щоденно грати хоч годину на день. Це треба, щоб психіка розкачалася і все тіло могло швидко концетруватися. Можливо, через день, але не рідше. Це як в спорті, тіло і мізки треба тримати в тонусі.
2. Треба гарно спати, не бути в депресії і зламаним всередені. Якщо немає настрою на гру, то гра "не піде", швидкості реакції та концентрації всього тіла не буде.
П.С. В передостанній день "опен-бети" я спав чотири години, був змученим. Зайшов в гру і вона не пішла. Навіть К/Д 1 в першій катці піхотою не зміг забезпечити. Далі, трохи розкачався, але день був "невдалим". Однак, якщо грати з друзями у скваді, то вони страхують і розуміють.
3. Головне - це постійний рух. Якщо боєць в русі він має перевагу у швидкості реакції над тими, хто просто стоїть, лежить або рухається повільно. Плюс це і психологічна перевага, як "агресора", який атакує. Грамотний рашер у більшості випадків просто розриває кемпера за рахунок того, він уже на швидкості і в тонусі, а кемпер "морально-психологічно" розслаблений і йому треба час, щоб вийти на необхідний рівень "тонусу". Раш - це значна перевага. Якщо, наприклад, я в будинку і чую кроки, то я одразу починаю рухатися в будинку (праворуч-ліворуч), щоб бути в тонусі, інакше, в ближньому бою проти швидко і нахабно атакуючого шансів мало.
Відправлено через 13 хвилин 28 секунд:
Ще додам:
1. Офісна мишка - шанси виграти в перестрілках у сильного бійця значно знижуються. Мишка повинна бути легкою, щоб Ви відчували її, як продовження руки, чутливою з хорошим сенсором. Підійдуть ігрові миші будь-якого бренду ціною від 700 грн. Далі, різниця уже в комфорті.
2. Монітор має бути швидким. Офісний монітор з великою затримкою або "псевдо-ігровий" дає помітну затримку введення. В грі на високій швидкості це буде мінусом. Однак, для ігор серії БФ це буде аж дуже критичним мінусом. Все залежить від Вашого стилю гри і чи граєте на техніці.
-
Vader
Member
-
leif
Member
нічого собі, сенсей насипав мудрості
але шо робити, треба так треба
так, це все зрозуміло, а що з магнітними клавіатурами з частотою опитування 8000гц? яка думка ГУРУ з цього приводу?
а інші ігри підійдуть чи потрібно грати саме в батлфілд?Volodya811: ↑ 19.08.2025 16:23 Потрібно майже щоденно грати хоч годину на день.
легко сказатиVolodya811: ↑ 19.08.2025 16:23Треба гарно спати, не бути в депресії і зламаним всередені
роздрукував, повісив над моніторомVolodya811: ↑ 19.08.2025 16:23Головне - це постійний рух. Якщо боєць в русі він має перевагу у швидкості реакції над тими, хто просто стоїть, лежить або рухається повільно. Плюс це і психологічна перевага, як "агресора", який атакує. Грамотний рашер у більшості випадків просто розриває кемпера за рахунок того, він уже на швидкості і в тонусі, а кемпер "морально-психологічно" розслаблений і йому треба час, щоб вийти на необхідний рівень "тонусу". Раш - це значна перевага. Якщо, наприклад, я в будинку і чую кроки, то я одразу починаю рухатися в будинку (праворуч-ліворуч), щоб бути в тонусі, інакше, в ближньому бою проти швидко і нахабно атакуючого шансів мало.
зрозуміло, 700 грн це межаVolodya811: ↑ 19.08.2025 16:23 Підійдуть ігрові миші будь-якого бренду ціною від 700 грн. Далі, різниця уже в комфорті.
а псевдо-ігровий монітор це як? написано гамінг, а він не гамінг?Volodya811: ↑ 19.08.2025 16:23 Монітор має бути швидким. Офісний монітор з великою затримкою або "псевдо-ігровий" дає помітну затримку введення. В грі на високій швидкості це буде мінусом. Однак, для ігор серії БФ це буде аж дуже критичним мінусом. Все залежить від Вашого стилю гри і чи граєте на техніці.
так, це все зрозуміло, а що з магнітними клавіатурами з частотою опитування 8000гц? яка думка ГУРУ з цього приводу?
-
Volodya811
Member
Я не "гуру", я просто навчився дуже добре грати БФ5 "Вогневий шторм". В тому ж КС ГО я нуб (грав там пару годин всього десять років тому) та й багатьох інших шутерах.leif: ↑ 19.08.2025 18:17 так, це все зрозуміло, а що з магнітними клавіатурами з частотою опитування 8000гц? яка думка ГУРУ з цього приводу?
П.С. В ігри серії БФ я награв багато тисяч годин. В БФ3, в БФ4 і в БФ5 - понад 2 тис годин кожну гру. БФ2042 я награв понад 1 тис годин. Якщо ще додати Хардлайн, то загалом, думаю, що буде 8-10 тис годин.
-
leif
Member
круто! але ти не відповідаєш на запитанняVolodya811: ↑ 19.08.2025 21:10Я не "гуру", я просто навчився дуже добре грати БФ5 "Вогневий шторм". В тому ж КС ГО я нуб (грав там пару годин всього десять років тому) та й багатьох інших шутерах.
П.С. В ігри серії БФ я награв багато тисяч годин. В БФ3, в БФ4 і в БФ5 - понад 2 тис годин кожну гру. БФ2042 я награв понад 1 тис годин. Якщо ще додати Хардлайн, то загалом, думаю, що буде 8-10 тис годин.
-
Tetronga
Member
На 2060 буде 60 фпсів хоча б на низьких? 
-
Grava
Member
Хто хоче повідкривати скінів для бф6, зараз 2042 74грн коштує
-
Volodya811
Member
На мінімалках 1080р буде 60+ ФПС. Залежить від процесора Вашого. А якщо на мінімалках ще додасте DLSS, то буде і 80 ФПС. DLSS знижує навантаження на процесор, бо зображення в такому режимі він оборбляє не у 1080р, а 720р.
Востаннє редагувалось 22.08.2025 08:54 користувачем Volodya811, всього редагувалось 1 раз.
-
Vader
Member
Які там скіни?на що?Grava: ↑ 22.08.2025 08:06 Хто хоче повідкривати скінів для бф6, зараз 2042 74грн коштує
-
SmileKnight
Member
Начебто на спеціалістів шкурки, зброю і ще щось)Vader: ↑ 22.08.2025 08:54Які там скіни?на що?Grava: ↑ 22.08.2025 08:06 Хто хоче повідкривати скінів для бф6, зараз 2042 74грн коштує
-
Grava
Member
Vader
Чи скіни чи зброя
Зараз на роботі, не гляну.
Чи скіни чи зброя
-
dimon2277
Member
пару скінів на зброю, танк та пара спеціалістів, але вони на останніх рівнях БПVader: ↑ 22.08.2025 08:54Які там скіни?на що?Grava: ↑ 22.08.2025 08:06 Хто хоче повідкривати скінів для бф6, зараз 2042 74грн коштує
-
Muttabor
Member
https://www.gamespot.com/gallery/how-to ... 2900-6887/
- All Battlefield 6 items in the free pass
-
Tier 8: A four-item cosmetic pack that features the Western Front weapon skin
Tier 19: A four-item cosmetic pack that features the Muller weapon skin
Tier 30: A four-item cosmetic pack that features the Aurora vehicle skin
Tier 40: A four-item cosmetic pack that features the Blackburn vehicle skin
Tier 49: A five-item cosmetic pack that features the Commander operator skin
Tier 60: A seven-item cosmetic pack that features the Sovereign operator skin