Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

snapdragon999: 12.05.2025 21:56
AlexKuzovkov: 12.05.2025 21:02

Якийсь Піксель про. По бюджету.
Та ещё чето знаешь кроме этого пикселя?
Перестань тявкати.
tribute
Junior

Повідомлення

Там ще досі треба itunes для otg? Чи я відстав від життя?
Vlaad13
Member

Повідомлення

Моторола або ксяомі сила - піксель могила
Краще вже гроші у вікно викинути - більше користі буде :laugh:
Donate
Member

Повідомлення

tribute: 12.05.2025 20:59
walkman3000: 12.05.2025 20:38
оригінально, ну головне що не нікон. а що чекаєте від камери телефона? буде китай через gcam? просто дивно, коли хтось розуміється у фото і такі розмиті запроси.
чекаю що будуть кращі, чим в наявному телефоні, якому вже скоро буде 6 років. :shuffle: так би мовити якісний скачок в усьому...
для сімейного та "технічного, як у всіх (для всього побутового)" фото, часом для інстаграму, хоча мені і цього вистачає чи майже вистачає впринципі... :shuffle:
наразі аккумулятор вже здає, і 128gb вже не вистачає... :shuffle:
мені не потрібен безкомпромісний "фото-флагман", чи просто "флагман" як такий...
gcam майже не використовую
А нафіга тоді лізти в топ сегмент? Купуеш смартфон з середнім процессором і все :facepalm:
Хочу грати в дота 2, відеокарту не менше 5090 розглядую
Виглядає це так :rotate:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Если с нормальной камерой и недорого realme 14 pro или plus. По батарее тоже они шикарные.Самсунги те вообще даже рядом не валялись в том ценовом сегменте.
tribute
Junior

Повідомлення

Donate: 12.05.2025 23:19 А нафіга тоді лізти в топ сегмент? Купуеш смартфон з середнім процессором і все :facepalm:
топ сегмент то певно айфони прошки, і ультри від xiaomi та самсунг, ну ще номерні флагмани типу 15 та s25 від них же, чи ні?...

Середній то який?
Mediatek G99 - поміняти шило на мило, потратити гроші... :shuffle:
Я якби ніде не писав, що буду грати, але логічно, що хочу взяти телефон який буде відрізнятись від попередника суттєво. Тим більше, що планую його використовувати теж тривалий час...

можна звичайно взяти якийсь poco m6 pro наприклад, але по процу буде +- теж саме, з плюсів свіжа батарея і більше памяті, трішки швидша зарядка, по камерам мінуса...
і нахіба тоді викидати 10к? краще певно шукати свіжу оригінальну батарею на 6-ти річний смарт, якщо такі існують в природі?
Donate: 12.05.2025 23:19
Хочу грати в дота 2, відеокарту не менше 5090 розглядую
Виглядає це так :rotate:
з відеокартою виглядає трішки не так, розглядаю 5060ti або 5070ti бо хочу 16gb - в ігри не граю... ну або 3090 під андервольт - вибачайте за офтоп... :shuffle:
Відповісти