Перестань тявкати.
Новини
Останні статті і огляди
Выбор смартфона / коммуникатора
-
AlexKuzovkov
Member
-
tribute
Member
Там ще досі треба itunes для otg? Чи я відстав від життя?walkman3000: ↑ 12.05.2025 22:12 айфун
-
Vlaad13
Member
Моторола або ксяомі сила - піксель могила
Краще вже гроші у вікно викинути - більше користі буде
Краще вже гроші у вікно викинути - більше користі буде
-
Donate
Member
А нафіга тоді лізти в топ сегмент? Купуеш смартфон з середнім процессором і всеtribute: ↑ 12.05.2025 20:59чекаю що будуть кращі, чим в наявному телефоні, якому вже скоро буде 6 років.walkman3000: ↑ 12.05.2025 20:38
оригінально, ну головне що не нікон. а що чекаєте від камери телефона? буде китай через gcam? просто дивно, коли хтось розуміється у фото і такі розмиті запроси.так би мовити якісний скачок в усьому...
для сімейного та "технічного, як у всіх (для всього побутового)" фото, часом для інстаграму, хоча мені і цього вистачає чи майже вистачає впринципі...![]()
наразі аккумулятор вже здає, і 128gb вже не вистачає...
мені не потрібен безкомпромісний "фото-флагман", чи просто "флагман" як такий...
gcam майже не використовую
Виглядає це такХочу грати в дота 2, відеокарту не менше 5090 розглядую
-
snapdragon999
Member
Если с нормальной камерой и недорого realme 14 pro или plus. По батарее тоже они шикарные.Самсунги те вообще даже рядом не валялись в том ценовом сегменте.
-
tribute
Member
топ сегмент то певно айфони прошки, і ультри від xiaomi та самсунг, ну ще номерні флагмани типу 15 та s25 від них же, чи ні?...Donate: ↑ 12.05.2025 23:19 А нафіга тоді лізти в топ сегмент? Купуеш смартфон з середнім процессором і все![]()
Середній то який?
Mediatek G99 - поміняти шило на мило, потратити гроші...
Я якби ніде не писав, що буду грати, але логічно, що хочу взяти телефон який буде відрізнятись від попередника суттєво. Тим більше, що планую його використовувати теж тривалий час...
можна звичайно взяти якийсь poco m6 pro наприклад, але по процу буде +- теж саме, з плюсів свіжа батарея і більше памяті, трішки швидша зарядка, по камерам мінуса...
і нахіба тоді викидати 10к? краще певно шукати свіжу оригінальну батарею на 6-ти річний смарт, якщо такі існують в природі?
з відеокартою виглядає трішки не так, розглядаю 5060ti або 5070ti бо хочу 16gb - в ігри не граю... ну або 3090 під андервольт - вибачайте за офтоп...
-
Avenger80
Member
Вот это как раз бюджетный сегмент на сегодня на нашем форуме.tribute: ↑ 12.05.2025 23:44Mediatek G99
Отправлено спустя 6 минут :
Значит вам телефон на данном этапе, в принципе и не нужен, если не поймёте зачем он вам нужен (я имею ввиду новый).tribute: ↑ 12.05.2025 23:44Я якби ніде не писав, що буду грати, але логічно, що хочу взяти телефон який буде відрізнятись від попередника суттєво. Тим більше, що планую його використовувати теж тривалий час...
-
walkman3000
Member
відстав конкретно) отг без костилів в мене було на 12,13 і 15, але файлова на ssd була exfat, потрібно було і на мак і на вінду. якість кабелів також важлива, швидкості різні. взагалі не бачу проблем з айфуном зараз, можу робити те ж саме що і на відрі.tribute: ↑ 12.05.2025 22:40ам ще досі треба itunes для otg? Чи я відстав від життя?
-
snapdragon999
Member
що ти можешь на ньому робити те ж саме? запису дзвінків немає,антиспам фільтру немає просунутого ,клонування додатків немає,декілька облікових записів немає?,швидкої зарядки немає ,встановлення додатків тільки з маркету ,кастомізації ніякої віджетів іконок робочих столів ,налаштування інтерфейсу немає ,автоматизація процесів за допомогою таскер немає,vpn кастрованний ,прямої передачі файлів на пк віндовс немає,доступу до файлової системи немає через вафлю щоб витягнути щось на комп ,з компа.Через блютуз швидкий доступ на вінді також є на андроїд.walkman3000: ↑ 13.05.2025 08:40відстав конкретно) отг без костилів в мене було на 12,13 і 15, але файлова на ssd була exfat, потрібно було і на мак і на вінду. якість кабелів також важлива, швидкості різні. взагалі не бачу проблем з айфуном зараз, можу робити те ж саме що і на відрі.tribute: ↑ 12.05.2025 22:40ам ще досі треба itunes для otg? Чи я відстав від життя?
Тільки не треба казати що мені це не потрібно ,нащо воно кому треба.Якщо вам це не треба ,то іншим треба і вони заради цього і купують андроїд.
Востаннє редагувалось 13.05.2025 10:11 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
walkman3000
Member
Спокнісь, пєрдольщік. це твої юзкейси, мені це не потрібно, як і багатьом іншим, розумієш. Ну і ще раз, для такого сдвг як ти, в мене і андроід.snapdragon999: ↑ 13.05.2025 09:53що ти можешь на ньому робити те ж саме? записи двзвінків немає,антиспам фільтру немає просунутого ,клонування додатків немає,декілька облікових записів немає?,швидкої зарядки немає ,встановлення додатків тільки з маркету ,кастомізації ніякої віджетів іконок робочих столів ,налаштування інтерфейсу немає ,автоматизація процесів за допомогою таскер немає,vpn кастрованний .Це ще не кінець списку чого не може ios.
-
snapdragon999
Member
за всіх не кажи ,якщо тобі не потрібно іншим потрібно .Ти всіх знаєшь чи що ,що кому потрібно ?walkman3000: ↑ 13.05.2025 10:06Спокнісь, пєрдольщік. це твої юзкейси, мені це не потрібно, як і багатьом іншим, розумієш. Ну і ще раз, для такого сдвг як ти, в мене і андроід.snapdragon999: ↑ 13.05.2025 09:53що ти можешь на ньому робити те ж саме? записи двзвінків немає,антиспам фільтру немає просунутого ,клонування додатків немає,декілька облікових записів немає?,швидкої зарядки немає ,встановлення додатків тільки з маркету ,кастомізації ніякої віджетів іконок робочих столів ,налаштування інтерфейсу немає ,автоматизація процесів за допомогою таскер немає,vpn кастрованний .Це ще не кінець списку чого не може ios.
-
walkman3000
Member
так, статистика оточуючих, десь 400snapdragon999: ↑ 13.05.2025 10:08Ти всіх знаєшь чи що ,що кому потрібно ?
ти розумієш, що це працює і навпаки? якщо ти би приділяв стільки зусиль, як на пєрдолєньє звєрька, до навчанняsnapdragon999: ↑ 13.05.2025 10:08за всіх не кажи ,якщо тобі не потрібно іншим потрібно
-
snapdragon999
Member
це людина каже з авою якоїсь горіли,не сміши.
-
walkman3000
Member
висновки типової сдвг шкілиsnapdragon999: ↑ 13.05.2025 10:18це людина каже з авою якоїсь горіли,не сміши.
-
leif
Member
скільки разів ти це тут написав? 10?20?50? а айфони і далі прекрасно продаються, юзери задоволені, абсолютна більшість все так само не збирається на андроід (так, і я теж). ти ніколи не думав, що ти марно стараєшся і за весь цей час не змінив думки щодо айфонів буквально жодної людини?snapdragon999: ↑ 13.05.2025 09:53 запису дзвінків немає,антиспам фільтру немає просунутого ,клонування додатків немає,декілька облікових записів немає?,швидкої зарядки немає ,встановлення додатків тільки з маркету ,кастомізації ніякої віджетів іконок робочих столів
-
snapdragon999
Member
так я не стараюсь никого переубеждать покупать эти яблоки ,просто тип сказал что все тоже самое что и в андроиде ,я ему привел пример почему предпочитают андроид айфонам.Или нельзя было ?Если он ограничен в развитии,то для него конечно все одинаково кажеться.
Точно так же как и гонят на нормальные китайские телефоны,что это ноунейм Китай и шлак .Это личная неприязнь просто или что не понимаю .
-
walkman3000
Member
leif
є така чудова штука як стереотипи, ідеально працює
є така чудова штука як стереотипи, ідеально працює
-
leif
Member
ок, перефразую твоїми словами. багато рожевих окулярів зняв?snapdragon999: ↑ 12.05.2025 04:40просто снимаю розовые очки с тех кто любит переплачивать за бренд и маркетинг
-
snapdragon999
Member
я статистику не веду ))да и тут особо некому ,кроме пары тройки пиксельно-яблочных хомяков которым ничего не доходит и которые против всего китайского .leif: ↑ 13.05.2025 11:08ок, перефразую твоїми словами. багато рожевих окулярів зняв?snapdragon999: ↑ 12.05.2025 04:40просто снимаю розовые очки с тех кто любит переплачивать за бренд и маркетинг
И я чисто свою точку зрения отстаиваю,мне все равно будут они покупать яблоки или нет .
-
leif
Member
я почитую тему пару років. не пригадую жодної людини за цей час.snapdragon999: ↑ 13.05.2025 11:10я статистику не веду
так і для кого ти стараєшся тоді, повторюючи по 100500 разів одні і тіж самі мантри, якщо "немає кому"? для RO пацанів? їм рожеві окуляри знімаєш? ну...головне віритиsnapdragon999: ↑ 13.05.2025 11:10да и тут особо некому