Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

snapdragon999: 12.05.2025 21:56
AlexKuzovkov: 12.05.2025 21:02

Якийсь Піксель про. По бюджету.
Та ещё чето знаешь кроме этого пикселя?
Перестань тявкати.
tribute
Member

Повідомлення

Там ще досі треба itunes для otg? Чи я відстав від життя?
Vlaad13
Member

Повідомлення

Моторола або ксяомі сила - піксель могила
Краще вже гроші у вікно викинути - більше користі буде :laugh:
Donate
Member

Повідомлення

tribute: 12.05.2025 20:59
walkman3000: 12.05.2025 20:38
оригінально, ну головне що не нікон. а що чекаєте від камери телефона? буде китай через gcam? просто дивно, коли хтось розуміється у фото і такі розмиті запроси.
чекаю що будуть кращі, чим в наявному телефоні, якому вже скоро буде 6 років. :shuffle: так би мовити якісний скачок в усьому...
для сімейного та "технічного, як у всіх (для всього побутового)" фото, часом для інстаграму, хоча мені і цього вистачає чи майже вистачає впринципі... :shuffle:
наразі аккумулятор вже здає, і 128gb вже не вистачає... :shuffle:
мені не потрібен безкомпромісний "фото-флагман", чи просто "флагман" як такий...
gcam майже не використовую
А нафіга тоді лізти в топ сегмент? Купуеш смартфон з середнім процессором і все :facepalm:
Хочу грати в дота 2, відеокарту не менше 5090 розглядую
Виглядає це так :rotate:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Если с нормальной камерой и недорого realme 14 pro или plus. По батарее тоже они шикарные.Самсунги те вообще даже рядом не валялись в том ценовом сегменте.
tribute
Member

Повідомлення

Donate: 12.05.2025 23:19 А нафіга тоді лізти в топ сегмент? Купуеш смартфон з середнім процессором і все :facepalm:
топ сегмент то певно айфони прошки, і ультри від xiaomi та самсунг, ну ще номерні флагмани типу 15 та s25 від них же, чи ні?...

Середній то який?
Mediatek G99 - поміняти шило на мило, потратити гроші... :shuffle:
Я якби ніде не писав, що буду грати, але логічно, що хочу взяти телефон який буде відрізнятись від попередника суттєво. Тим більше, що планую його використовувати теж тривалий час...

можна звичайно взяти якийсь poco m6 pro наприклад, але по процу буде +- теж саме, з плюсів свіжа батарея і більше памяті, трішки швидша зарядка, по камерам мінуса...
і нахіба тоді викидати 10к? краще певно шукати свіжу оригінальну батарею на 6-ти річний смарт, якщо такі існують в природі?
Donate: 12.05.2025 23:19
Хочу грати в дота 2, відеокарту не менше 5090 розглядую
Виглядає це так :rotate:
з відеокартою виглядає трішки не так, розглядаю 5060ti або 5070ti бо хочу 16gb - в ігри не граю... ну або 3090 під андервольт - вибачайте за офтоп... :shuffle:
Avenger80
Member

Повідомлення

Вот это как раз бюджетный сегмент на сегодня на нашем форуме.

Отправлено спустя 6 минут :
tribute: 12.05.2025 23:44Я якби ніде не писав, що буду грати, але логічно, що хочу взяти телефон який буде відрізнятись від попередника суттєво. Тим більше, що планую його використовувати теж тривалий час...
Значит вам телефон на данном этапе, в принципе и не нужен, если не поймёте зачем он вам нужен (я имею ввиду новый). :)
walkman3000
Member

Повідомлення

tribute: 12.05.2025 22:40ам ще досі треба itunes для otg? Чи я відстав від життя?
відстав конкретно) отг без костилів в мене було на 12,13 і 15, але файлова на ssd була exfat, потрібно було і на мак і на вінду. якість кабелів також важлива, швидкості різні. взагалі не бачу проблем з айфуном зараз, можу робити те ж саме що і на відрі.
snapdragon999
Member

Повідомлення

walkman3000: 13.05.2025 08:40
tribute: 12.05.2025 22:40ам ще досі треба itunes для otg? Чи я відстав від життя?
відстав конкретно) отг без костилів в мене було на 12,13 і 15, але файлова на ssd була exfat, потрібно було і на мак і на вінду. якість кабелів також важлива, швидкості різні. взагалі не бачу проблем з айфуном зараз, можу робити те ж саме що і на відрі.
що ти можешь на ньому робити те ж саме? запису дзвінків немає,антиспам фільтру немає просунутого ,клонування додатків немає,декілька облікових записів немає?,швидкої зарядки немає ,встановлення додатків тільки з маркету ,кастомізації ніякої віджетів іконок робочих столів ,налаштування інтерфейсу немає ,автоматизація процесів за допомогою таскер немає,vpn кастрованний ,прямої передачі файлів на пк віндовс немає,доступу до файлової системи немає через вафлю щоб витягнути щось на комп ,з компа.Через блютуз швидкий доступ на вінді також є на андроїд.

Тільки не треба казати що мені це не потрібно ,нащо воно кому треба.Якщо вам це не треба ,то іншим треба і вони заради цього і купують андроїд.
Востаннє редагувалось 13.05.2025 10:11 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
walkman3000
Member

Повідомлення

snapdragon999: 13.05.2025 09:53що ти можешь на ньому робити те ж саме? записи двзвінків немає,антиспам фільтру немає просунутого ,клонування додатків немає,декілька облікових записів немає?,швидкої зарядки немає ,встановлення додатків тільки з маркету ,кастомізації ніякої віджетів іконок робочих столів ,налаштування інтерфейсу немає ,автоматизація процесів за допомогою таскер немає,vpn кастрованний .Це ще не кінець списку чого не може ios.
Спокнісь, пєрдольщік. це твої юзкейси, мені це не потрібно, як і багатьом іншим, розумієш. Ну і ще раз, для такого сдвг як ти, в мене і андроід.
snapdragon999
Member

Повідомлення

walkman3000: 13.05.2025 10:06
snapdragon999: 13.05.2025 09:53що ти можешь на ньому робити те ж саме? записи двзвінків немає,антиспам фільтру немає просунутого ,клонування додатків немає,декілька облікових записів немає?,швидкої зарядки немає ,встановлення додатків тільки з маркету ,кастомізації ніякої віджетів іконок робочих столів ,налаштування інтерфейсу немає ,автоматизація процесів за допомогою таскер немає,vpn кастрованний .Це ще не кінець списку чого не може ios.
Спокнісь, пєрдольщік. це твої юзкейси, мені це не потрібно, як і багатьом іншим, розумієш. Ну і ще раз, для такого сдвг як ти, в мене і андроід.
за всіх не кажи ,якщо тобі не потрібно іншим потрібно .Ти всіх знаєшь чи що ,що кому потрібно ? :laugh: пердоляй со своим айпонтом))
walkman3000
Member

Повідомлення

snapdragon999: 13.05.2025 10:08Ти всіх знаєшь чи що ,що кому потрібно ?
так, статистика оточуючих, десь 400
snapdragon999: 13.05.2025 10:08за всіх не кажи ,якщо тобі не потрібно іншим потрібно
ти розумієш, що це працює і навпаки? якщо ти би приділяв стільки зусиль, як на пєрдолєньє звєрька, до навчання :laugh:
snapdragon999
Member

Повідомлення

walkman3000: 13.05.2025 10:16 як на пєрдолєньє звєрька, до навчання :laugh:
це людина каже з авою якоїсь горіли,не сміши. :laugh: Все що ви можете це тявкати і пінитись без глибокого аналізу потреб юзерів.
walkman3000
Member

Повідомлення

snapdragon999: 13.05.2025 10:18це людина каже з авою якоїсь горіли,не сміши.
висновки типової сдвг шкіли
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 13.05.2025 09:53 запису дзвінків немає,антиспам фільтру немає просунутого ,клонування додатків немає,декілька облікових записів немає?,швидкої зарядки немає ,встановлення додатків тільки з маркету ,кастомізації ніякої віджетів іконок робочих столів
скільки разів ти це тут написав? 10?20?50? а айфони і далі прекрасно продаються, юзери задоволені, абсолютна більшість все так само не збирається на андроід (так, і я теж). ти ніколи не думав, що ти марно стараєшся і за весь цей час не змінив думки щодо айфонів буквально жодної людини? :)
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 13.05.2025 10:48 за весь цей час не змінив думки щодо айфонів буквально жодної людини? :)
так я не стараюсь никого переубеждать покупать эти яблоки ,просто тип сказал что все тоже самое что и в андроиде ,я ему привел пример почему предпочитают андроид айфонам.Или нельзя было ?Если он ограничен в развитии,то для него конечно все одинаково кажеться.

Точно так же как и гонят на нормальные китайские телефоны,что это ноунейм Китай и шлак .Это личная неприязнь просто или что не понимаю .
walkman3000
Member

Повідомлення

leif
є така чудова штука як стереотипи, ідеально працює :D
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 12.05.2025 04:40просто снимаю розовые очки с тех кто любит переплачивать за бренд и маркетинг
ок, перефразую твоїми словами. багато рожевих окулярів зняв?
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 13.05.2025 11:08
snapdragon999: 12.05.2025 04:40просто снимаю розовые очки с тех кто любит переплачивать за бренд и маркетинг
ок, перефразую твоїми словами. багато рожевих окулярів зняв?
я статистику не веду ))да и тут особо некому ,кроме пары тройки пиксельно-яблочных хомяков которым ничего не доходит и которые против всего китайского . :laugh:

И я чисто свою точку зрения отстаиваю,мне все равно будут они покупать яблоки или нет .
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 13.05.2025 11:10я статистику не веду
я почитую тему пару років. не пригадую жодної людини за цей час.
snapdragon999: 13.05.2025 11:10да и тут особо некому
так і для кого ти стараєшся тоді, повторюючи по 100500 разів одні і тіж самі мантри, якщо "немає кому"? для RO пацанів? їм рожеві окуляри знімаєш? ну...головне вірити
Відповісти