Samsung налагодила постачання OLED-панелей для ноутбуків із сертифікацією VESA DisplayHDR True Black 1400

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Dragobes: 21.07.2026 10:28
inquisition: 20.07.2026 20:20 ...Працювати за оледом з "бумажками" - як забивати цвяхи мікроскопом шляпкой в стіну. Через багато діб/тижнів довготривалого кнопкодавства на текстових формах ти почнеш згодом пізнавати всю глибину глибин цього технологічного експірієнса.
Щось я не зрозумів :think:
"Загляни в мій профіль"(с)
Там описані сетапи заліза і професія у відповідному полі.

Отправлено спустя 16 минут 10 секунд:
walkman3000: 20.07.2026 22:40
inquisition: 20.07.2026 20:20По білій сторінці в офісі можу натякнути прикладом з багаторічним досвідом. Працювати за оледом з "бумажками" - як забивати цвяхи мікроскопом шляпкой в стіну. Через багато діб/тижнів довготривалого кнопкодавства на текстових формах ти почнеш згодом пізнавати всю глибину глибин цього технологічного експірієнса.
так а сказати шо хотів?
Недвозначно і зрозуміло все описано для кмітливого, котрий в контексті сабжу хоча б по масовим відгукам на "oled+робота з текстом", якщо немає свого досвіду, і вміє відкривати і читати профілі також, тому в тексті і звертається увага на це.
walkman3000
Member

inquisition: 21.07.2026 16:08Недвозначно і зрозуміло все описано для кмітливого, котрий в контексті сабжу хоча б по масовим відгукам на "oled+робота з текстом", якщо немає свого досвіду, і вміє відкривати і читати профілі також, тому в тексті і звертається увага на це.
я поки тебе читав то майже задушився, це жах. які проблеми на hidpi-екранах, кмітливич?
StTechnik
Member

inquisition: 21.07.2026 16:08"oled+робота з текстом"
Прекрасно там все с текстами работается. Как бы каждый день по 8 - 10 часов.
tablestikus
Member

StTechnik: 21.07.2026 17:53
inquisition: 21.07.2026 16:08"oled+робота з текстом"
Прекрасно там все с текстами работается. Как бы каждый день по 8 - 10 часов.
+1
Ответить