Там описані сетапи заліза і професія у відповідному полі.Dragobes: ↑ 21.07.2026 10:28Щось я не зрозумівinquisition: ↑ 20.07.2026 20:20 ...Працювати за оледом з "бумажками" - як забивати цвяхи мікроскопом шляпкой в стіну. Через багато діб/тижнів довготривалого кнопкодавства на текстових формах ти почнеш згодом пізнавати всю глибину глибин цього технологічного експірієнса.![]()
"Загляни в мій профіль"(с)
Отправлено спустя 16 минут 10 секунд:
Недвозначно і зрозуміло все описано для кмітливого, котрий в контексті сабжу хоча б по масовим відгукам на "oled+робота з текстом", якщо немає свого досвіду, і вміє відкривати і читати профілі також, тому в тексті і звертається увага на це.walkman3000: ↑ 20.07.2026 22:40так а сказати шо хотів?inquisition: ↑ 20.07.2026 20:20По білій сторінці в офісі можу натякнути прикладом з багаторічним досвідом. Працювати за оледом з "бумажками" - як забивати цвяхи мікроскопом шляпкой в стіну. Через багато діб/тижнів довготривалого кнопкодавства на текстових формах ти почнеш згодом пізнавати всю глибину глибин цього технологічного експірієнса.