Цікаво, а як вони пофіксили високе енергоспоживання на білій сторінці, у МС Офіс до прикладу?..
Хоча в динаміці і темних напівтонах оледу рівних нема
Авто зниженням яскравості , в мене так на тв плавно і не замітно для ока на білому фоні.alex_sul: ↑ 20.07.2026 17:05 Пропоную обговорити Samsung налагодила постачання OLED-панелей для ноутбуків із сертифікацією VESA DisplayHDR True Black 1400
Цікаво, а як вони пофіксили високе енергоспоживання на білій сторінці, у МС Офіс до прикладу?..
Хоча в динаміці і темних напівтонах оледу рівних нема![]()
На ноутах і моніках трохи інші алгоритми. Є такі, де в SDR взагалі нема жодного зменшення яскравості в залежності від кількості світлого та часу, але максимальна яскравіть (не плутати з піковою HDR) вцілому досить обмежена.Олег963: ↑ 20.07.2026 17:27 Авто зниженням яскравості , в мене так на тв плавно і не замітно для ока на білому фоні.
Доволі стандартна роздільна здатність для 16" ноутів. Здається мс в сюрфейсах першою моду задала. Подякуй що не 3456x2234 як в макахyariksom: ↑ 20.07.2026 18:52мене одного здивувала роздільна здатність 3200×2000?
а чому б не юзати темну тему в офісі?alex_sul: ↑ 20.07.2026 17:05 Пропоную обговорити Samsung налагодила постачання OLED-панелей для ноутбуків із сертифікацією VESA DisplayHDR True Black 1400
Наскільки високе? Для всіх високе? По білій сторінці в офісі можу натякнути прикладом з багаторічним досвідом. Загляни в мій профіль. Крім свого поточного, я багато оледів пощупав. Працювати за оледом з "бумажками" - як забивати цвяхи мікроскопом шляпкой в стіну. Через багато діб/тижнів довготривалого кнопкодавства на текстових формах ти почнеш згодом пізнавати всю глибину глибин цього технологічного експірієнса. Воно для іншого створено.alex_sul: ↑ 20.07.2026 17:05 Пропоную обговорити Samsung налагодила постачання OLED-панелей для ноутбуків із сертифікацією VESA DisplayHDR True Black 1400
так а сказати шо хотів?inquisition: ↑ 20.07.2026 20:20По білій сторінці в офісі можу натякнути прикладом з багаторічним досвідом. Працювати за оледом з "бумажками" - як забивати цвяхи мікроскопом шляпкой в стіну. Через багато діб/тижнів довготривалого кнопкодавства на текстових формах ти почнеш згодом пізнавати всю глибину глибин цього технологічного експірієнса.
А хіба таке є?Enjthesilence: ↑ 20.07.2026 20:10а чому б не юзати темну тему в офісі?alex_sul: ↑ 20.07.2026 17:05 Пропоную обговорити Samsung налагодила постачання OLED-панелей для ноутбуків із сертифікацією VESA DisplayHDR True Black 1400
Щось я не зрозумівinquisition: ↑ 20.07.2026 20:20 ...Працювати за оледом з "бумажками" - як забивати цвяхи мікроскопом шляпкой в стіну. Через багато діб/тижнів довготривалого кнопкодавства на текстових формах ти почнеш згодом пізнавати всю глибину глибин цього технологічного експірієнса.
Surprise Surprise ..
+BLR87: ↑ 21.07.2026 10:27А хіба таке є?Enjthesilence: ↑ 20.07.2026 20:10 а чому б не юзати темну тему в офісі?
Комірки в Екселі і лист у Ворді завжди ж білі...
-

В моем послании ключевым былоDragobes: ↑ 21.07.2026 10:35спойлер
У тебя версия в которой еще не было этого переключения.StTechnik: ↑ 21.07.2026 10:34Если сильно захотеть.
Хмм, действительноStTechnik: ↑ 21.07.2026 10:39 У тебя версия в которой еще не было этого переключения.
О, це реально круто.
По факту оно есть давно. Проверь обновления в ручную. Если не приедет - у тебя видимо что то с каналом обновления - не тот канал отрабатывает. Я когда то лечил подобное.BLR87: ↑ 21.07.2026 10:54У мене поки на Office 365 чомусь такого немає