Microsoft вирішила випускати оновлення безпеки для Windows 10 до жовтня 2027 року

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
tornadox
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 26.06.2026 17:56Та Microsoft насправді байдуже на чому будуть запускатись їхні продукти, аби підписка була оформлена, і грошики йшли. Чим би не користувався клієнт, компанія у виграші.
Мені цікаво як вплине Euro-Office на позиції Microsoft, в цьому напрямку.
Погоджуюся повністю, не дарма їхні продукти доступні всюди, а самі вони крутять свої сервери на лінуксі.
Що цікаво, недавно вони випустили GNU утиліти під Windows https://learn.microsoft.com/en-us/windo ... s/overview

На Windows вони заробляють лише на лептопах. По факту windows безкоштовний для встановлення пересічному громадянину.
Існує як мінімум 3 методи обходу активації без використання сторонніх утиліт. А ті хто купують ключі по $2-5 не розуміють віддають ці гроші шахраям.

З Euro-Office теж цікаво :popcorn:
Аціо
Member

Повідомлення

alex_sul: 26.06.2026 15:02

Але треба вже на 11 вінду переходить, хлопаки :D
Кому треба? МСу?
Та хай переходять, перекажіть їм я дозволяю.
А мені не комфортно на 11.

tornadox: 26.06.2026 16:30 [
По зливам даних, в Майкрослопі вирішили скіпнути Windows 12, а взамін запропонувати щось типу Windows Copilot+ чи Windows 365 яка мала б бути повністю побудована на ШІ агентах.
Пане нащо так складно та завуальовано повідомляти, що МС хоче збанкрутувати та піти з ринку?
Так і пишіть - прикре самогубство хочуть. :lol:
yurius_r
Member

Повідомлення

Чекаю на Windows 10 Revanced Extended :lol:
Scoffer
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 26.06.2026 17:56Мені цікаво як вплине Euro-Office на позиції Microsoft, в цьому напрямку.
tornadox: 26.06.2026 18:09З Euro-Office теж цікаво
Ніяк не вплине тому що розмітка складного документа не розвалюється лише між оригінальними мс офісами, та і то не завжди.
До того ж хмарна платформа має бути підкріплена офлайн продуктом, а його нема. В тому ж офісі365 ніхто в здоровому глузді не редактує документи в вебі більш ніж на кілька сторінок, це лише засіб щоб команда змогла проставити циферки в якійсь дуже важливій ексельній таблиці для звітності і не більше того. А з нормальними документами працюють в офлайн прогах, хай навіть і інтегрованих з онлайном на зберігання.
Так що це черговий пшик в нікуди.
Немає системного підходу від зацікавленої сторони. В тому ж євросовку вже років 20 туди-сюди з офісними пакетами махач влаштовують.

Відправлено через 4 хвилини 16 секунд:
Плюс зважайте на лобіювання. МС офіс - священа корова, на котрій левова частка всього їхнього бізнесу крутиться. При всій потузі ажура, прибуток від хмар досі не переплюнув прибуток від офіса. Куплять хоч всіх депутатів разом взятих.
Відповісти