А недорогой -- это сколько?Solpadeine: ↑ 01.05.2025 21:56 Хто порадить хороший та відносно недорогий роутер, щоб і кабельний інтернет проходив, і щоб сімку або 4g модем в нього вставити, і в разі відсутності основного перемикався на мобільний?![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір роутера
-
Valdey377
Member
-
Solpadeine
Member
Valdey377
ну я думаю десь 2-3к максимум)
ну я думаю десь 2-3к максимум)
-
Smok
Member
будь-який асус має функцію резервного каналу, десь тут вже радили непогані БВ асуси
будь-який openwrt роутер теж має таку функцію (при наявності USB), в мене роутер взагалі працював пів року тільки від USB модема
-
Valdey377
Member
Если на нашем рынке , то роутеры с встроенным 4G модемом стоят неоправданно дорого, а вот те что имеют поддержку USB модема, имеют кучу нюансов, например основной поддержка только определённых модемов, и цена у них где то с трёх токо и начинается, но обычно дороже, есть дешёвые модели у Тплинка но эти роутеры из прошлого то есть только с поддержкой вай-фай 4 и только 100 мегабитный ван-порт, те что с поддержкой хотя бы вай-фай 5 уже печальны по цене
Відправлено через 1 хвилину :
Вот ключевое вот это вот наличие USBSmok: ↑ 02.05.2025 17:42будь-який асус має функцію резервного каналу, десь тут вже радили непогані БВ асуси
будь-який openwrt роутер теж має таку функцію (при наявності USB), в мене роутер взагалі працював пів року тільки від USB модема
-
crumd
Member
C6U wifi5 гигабит сейчас 1800 грн. Но на стоке очень узкий список модемов cat4. Прошивается на ОпенВрт.Valdey377: те что с поддержкой хотя бы вай-фай 5 уже печальны по цене
АХ55 wifi6 гигабит сейчас 3000 грн. Также на стоке региона RU узкий список модемов cat4. На ОпенВрт не прошивается.
-
Ra1n
Member
-
Solpadeine
Member
якийсь старенький список) мого ZTE MF833U1 навіть немаRa1n: ↑ 02.05.2025 19:46Asus AX53U
-
Свегер
Member
Solpadeine
В мене, ось такий:
https://keenetic.ua/uk/keenetic-hopper
https://ek.ua/ua/KEENETIC-HOPPER-KN-3810.htm заявлений з підтримкою 4G за допомогою USB модему. Можливо й вам такий підійде.
Купував такий, про всяк випадок, якщо раптом, будуть перебої з інтернетом по кабелю. Власне, поки що, дана функція не знадобилася, тому модем не купував і не перевіряв, як через модем буде працювати з інтернетом. Сам роутер, без нарікань щодо роботи, покриває двокімнатну квартиру, а ПО роутера, взагалі - це щось.
В мене, ось такий:
https://ek.ua/ua/KEENETIC-HOPPER-KN-3810.htm заявлений з підтримкою 4G за допомогою USB модему. Можливо й вам такий підійде.
Купував такий, про всяк випадок, якщо раптом, будуть перебої з інтернетом по кабелю. Власне, поки що, дана функція не знадобилася, тому модем не купував і не перевіряв, як через модем буде працювати з інтернетом. Сам роутер, без нарікань щодо роботи, покриває двокімнатну квартиру, а ПО роутера, взагалі - це щось.
-
Valdey377
Member
Вот вот цена явно не попадает в желания до 3х тысячСвегер: ↑ 02.05.2025 21:12 Solpadeine
В мене, ось такий:
-
Avenger80
Member
Ну просто это ж не только роутер для 4G модема, а 4G модем это одна из многочисленных функций этого роутера, а вот если бы был современный роутер простецкий, с поддержкой 4G модемов и больше, образно говоря, ничего то и цена была бы другая. А это комбайн, где тот 4G модем как в нагрузку, хотя модемов поддерживаемых больше и даже что-то подобное (ZTE MF833) есть в списке.Valdey377: ↑ 03.05.2025 08:56Вот вот цена явно не попадает в желания до 3х тысяч
-
Свегер
Member
В мене просто такий роутер. А людині, що запитує, начебто, потрібен схожий по характеристикам варіант, тому й запропонував.Valdey377: ↑ 03.05.2025 08:56 Вот вот цена явно не попадает в желания до 3х тысяч
По ціні, мені також, хотілося б дешевше купити, але з WiFi 6 та з USB виходом в Кінетиків це був найдешевший варіант, тому взяв такий.
-
crumd
Member
Готовое решение из коробки всегда дороже. Или дешевая болванка под ОпенВрт и пляски с бубном.Valdey377: Вот вот цена явно не попадает в желания до 3х тысяч
Zte mf833u1 точно поддерживает ТП-Линк mr3020/3420. N300 роутеры за 1000 грн. Если нужно больше, тогда Кинетик, Микротик или болванка и бубен для ОпенВрт.
-
AW
Junior
Доброго дня. Підкажіть будь ласка методі як без покупки нового роутера можна покращити wifi у плані дальності? Швидкість не має значення.
В налаштуваннях вибрав 20мгц, канал - 1 (хоча поруч більше жодного вайфая немає, всі канали чисті), регіон вибрав сша (може треба інший регіон? Наче писали, що тут найпотужніша потужність) , антени покрутив? Чи все правильно зробив, чи можна ще щось налаштувати? Дякую
В налаштуваннях вибрав 20мгц, канал - 1 (хоча поруч більше жодного вайфая немає, всі канали чисті), регіон вибрав сша (може треба інший регіон? Наче писали, що тут найпотужніша потужність) , антени покрутив? Чи все правильно зробив, чи можна ще щось налаштувати? Дякую
-
artko
Member
направленою на клієнта антеною.AW: ↑ 03.05.2025 12:54 Доброго дня. Підкажіть будь ласка методі як без покупки нового роутера можна покращити wifi у плані дальності? Швидкість не має значення.
потужність крутити - не має особливого сенсу, якщо у вас звичайний клієнт, а не такий самий роутер у якості клієнту.AW: ↑ 03.05.2025 12:54 В налаштуваннях вибрав 20мгц, канал - 1 (хоча поруч більше жодного вайфая немає, всі канали чисті), регіон вибрав сша (може треба інший регіон? Наче писали, що тут найпотужніша потужність) , антени покрутив? Чи все правильно зробив, чи можна ще щось налаштувати? Дякую
-
AW
Junior
artko
У мене вулична камера wifi. Потрібно щоб до неї краще дострілював сигнал від роутера. Ось кумекаю, чи це реально взагалі зробити без купівлі додаткового обладнання. Хоча б спробувати для початку
У мене вулична камера wifi. Потрібно щоб до неї краще дострілював сигнал від роутера. Ось кумекаю, чи це реально взагалі зробити без купівлі додаткового обладнання. Хоча б спробувати для початку
-
Valdey377
Member
Да понятно, сейчас вообще что то без нагрузки получить трудно))Avenger80: ↑ 03.05.2025 10:47Ну просто это ж не только роутер для 4G модема, а 4G модем это одна из многочисленных функций этого роутера, а вот если бы был современный роутер простецкий, с поддержкой 4G модемов и больше, образно говоря, ничего то и цена была бы другая. А это комбайн, где тот 4G модем как в нагрузку, хотя модемов поддерживаемых больше и даже что-то подобное (ZTE MF833) есть в списке.Valdey377: ↑ 03.05.2025 08:56Вот вот цена явно не попадает в желания до 3х тысяч
-
Tesseract
Member
AW
Можна переставити роутер в таке місце, де між ним і камерою буде найменше перешкод.
Але найкращий метод забити на WiFi і прямо до камери протягнути кабель. Або усе ж купити другий максимально дешевий роутер. Треба буде лише перевести його у режим точки доступу і повісити десь близько до камери.
Можна переставити роутер в таке місце, де між ним і камерою буде найменше перешкод.
Але найкращий метод забити на WiFi і прямо до камери протягнути кабель. Або усе ж купити другий максимально дешевий роутер. Треба буде лише перевести його у режим точки доступу і повісити десь близько до камери.
-
crumd
Member
Знакомые слова - комбайн, интернет-центр. Это маркетологи Кинетика таким способом внушают покупателям что они не зря переплатили 2-3 цены за свои роутеры Кинетик. Как простой интернет раздатчик Кинетик - абсолютно посредственный роутер.Avenger80: А это комбайн
-
Avenger80
Member
А разве не так? Загляните в прошивку любого из роутера, она будет лучше, к примеру, прошивки того же Cudy по возможностям.crumd: ↑ 04.05.2025 10:04Знакомые слова - комбайн, интернет-центр
Докажите. Пруфы пожалуйста. В чём заключается посредственность для дома?crumd: ↑ 04.05.2025 10:04Как простой интернет раздатчик Кинетик - абсолютно посредственный роутер.
Блин, ну что с вами не так - вы можете, если что-то писать, то отвечать за свои слова какими-то фактами, а не непонятным набором слов и маркетинга.
Последний раз редактировалось Avenger80 04.05.2025 10:42, всего редактировалось 1 раз.
-
artko
Member
знайомі слова. це маркетологи тплінка в діїcrumd: ↑ 04.05.2025 10:04 Знакомые слова - комбайн, интернет-центр. Это маркетологи XXXXXX таким способом внушают покупателям что они не зря переплатили 2-3 цены за свои роутеры XXXX. Как простой интернет раздатчик XXXX - абсолютно посредственный роутер.
Відправлено через 46 секунд:
та це бот-маркетолог. не звертайте уваги.Avenger80: ↑ 04.05.2025 10:38 Блин, ну что с вами не так - вы можете, если что-то писать, то отвечать за свои слова какими-то фактами, а не непонятным набором слов и маркетинга.
Відправлено через 39 секунд:
майже нічого. вам слушно запропонували вище - дотягти кабель. це найкраще рішення.AW: ↑ 03.05.2025 13:12 artko
У мене вулична камера wifi. Потрібно щоб до неї краще дострілював сигнал від роутера. Ось кумекаю, чи це реально взагалі зробити без купівлі додаткового обладнання. Хоча б спробувати для початку![]()