joe23: ↑ 21.08.2026 11:11joe23: ↑ 21.08.2026 11:05
зачем покупать если доступно бесплатно, я умный и цену деньгам знаю, а ты не знаешь,тем более в стране война и есть вещи которые более важны чем длц для сталкера и сам сталкер
Я уверен,90% людей с этого форума игру спиратили , просто молчат , а я пишу как есть, правду
В моєму розумінні спіратити гру, теж саме що вкрасти товар в магазині. як що длц для сталкера не так важливо, то не грайте, нащо красти? Розум тут ні до чого, скоріш спроба виправдати крадіжку станом в країні, що попахує совком. "Всі крадуть і я краду". про 90% піратів на форумі дуже громко, серед мого оточення ігри ніхто не піратить, і мільйонерів при цьому нема.
Новини
Останні статті і огляди
Зона знову кличе: для S.T.A.L.K.E.R. 2 вийшло DLC «Ціна надії» та оновлення 2.0
-
Mercator
Member
Востаннє редагувалось 21.08.2026 11:50 користувачем Mercator, всього редагувалось 1 раз.
-
byaka
Member
Не просто можете, а в 99% саме так i буде.У мене друзi давно вже не купують в зеленому сторi просто тому що в конжнiй грi антивiрус знаходить щось небеспечнеAlexWest: ↑ 21.08.2026 11:28А разом з піраткою можете отримати на свій ПК гарний вірус, майнер чи просто калічну або кастровану збірку. Щастя-здоров'я.joe23: ↑ 21.08.2026 11:11 зачем покупать если доступно бесплатно, я умный и цену деньгам знаю, а ты не знаешь,тем более в стране война и есть вещи которые более важны чем длц для сталкера и сам сталкер
Я уверен,90% людей с этого форума игру спиратили , просто молчат , а я пишу как есть, правду
-
GipeR
Member
gog версия, она drm-freebyaka: ↑ 21.08.2026 11:35Не просто можете, а в 99% саме так i буде.У мене друзi давно вже не купують в зеленому сторi просто тому що в конжнiй грi антивiрус знаходить щось небеспечнеAlexWest: ↑ 21.08.2026 11:28
А разом з піраткою можете отримати на свій ПК гарний вірус, майнер чи просто калічну або кастровану збірку. Щастя-здоров'я.
-
MqM
Member
Чувак, якщо твій комп винесуть сусіди то вони керуватимуться тією ж логікоюjoe23: ↑ 21.08.2026 11:05
зачем покупать если доступно бесплатно, я умный и цену деньгам знаю, а ты не знаешь,тем более в стране война и есть вещи которые более важны чем длц для сталкера и сам сталкер
Навіщо купувати комп, якщо можна взяти твій?)
-
Mercator
Member
хахахах, саме так)))MqM: ↑ 21.08.2026 11:48Чувак, якщо твій комп винесуть сусіди то вони керуватимуться тією ж логікоюjoe23: ↑ 21.08.2026 11:05
Я уверен,90% людей с этого форума игру спиратили , просто молчат , а я пишу как есть, правду![]()
-
tornadox
Member
Та скажи просто, що ти жадібний. Навіщо прикриватися війною, якщо за профілем очевидно, що комп ти зібрав уже під час війни, тож гроші на це знайшлися.joe23: ↑ 21.08.2026 11:11зачем покупать если доступно бесплатно, я умный и цену деньгам знаю, а ты не знаешь,тем более в стране война и есть вещи которые более важны чем длц для сталкера и сам сталке
"Доступно безплатно" - це в твоєму розумінні вкрасти, коли продавець відвернувся?
-
Геральт
Active Member
Робота така в антивіруса, щось знаходитиНе просто можете, а в 99% саме так i буде.У мене друзi давно вже не купують в зеленому сторi просто тому що в конжнiй грi антивiрус знаходить щось небеспечнеА разом з піраткою можете отримати на свій ПК гарний вірус, майнер чи просто калічну або кастровану збірку. Щастя-здоров'я.
піратська затока не в снд створена, BTW
-
Mercator
Member
joe23: ↑ 21.08.2026 11:11В моєму розумінні спіратити гру, теж саме що вкрасти товар в магазині. як що длц для сталкера не так важливо, то не грайте, нащо красти? Розум тут ні до чого, скоріш спроба виправдати крадіжку станом в країні, що попахує совком. "Всі крадуть і я краду". про 90% піратів на форумі дуже громко, серед мого оточення ігри ніхто не піратить, і мільйонерів при цьому нема.joe23: ↑ 21.08.2026 11:05
-
Earanak
Member
Лично мне пофиг кто и по каким причинам пиратит. Меня в этой истории удивляет только то что - на кой черт, ходить и рассказывать что ты пиратишь игру. Ну какой в этом смысл, что бы очко подорвать кому то, ну разве что. Так ещё и пчелы-лицушники порвались тут, сидят бухтят уже какую страницу обсуждений. Будто впервые в интернете увидели пирата, кошмар какой. Впечатление будто люди думают что поругают его и он игры начнет покупать, ага. 
-
Kashtan
Member
Ви бетатестуйте, а я в 29 році пограю.
-
karokum
Member
Щось вони з гамою чи кольорокорекцією викрутили, мені не дуже подобається. Все стало яскравіше, а отже менш похмуре, трохи мінус вайб. Також нова колірна гама дуже зливає все оточення в кашу. Оптимізацію типу як завезли, але здається це все заслуга мегаагресивного зменшення LOD на дистанції (навіть на високих\епік).
- спойлер
-
Afit
Member
Про ARC Raiders я мав на у вазі оптимізацію. Так, можливо й викинули, але це точно не нашкодило якості. Хто сказав що CD Projekt RED не зробить подібне?tornadox: ↑ 20.08.2026 22:22Є декілька проектів на осучаснених x-ray рушіях, в ютубі можна знайти без проблем.yariksom: ↑ 20.08.2026 21:37От цікаво було б якщо дійсно на Ray Engine покоління ХХХ склепали гру, мені дійсно шкода, що всі переходять на анріл, Відьмак був шикарний на своєму а тепер теж буде на цьому лайні.А в чому винятковість ARC Raiders? Так, вони багато чого викинули щоб оптимізувати гру з UE5.Afit: ↑ 20.08.2026 21:41Я впевнений що в CD Projekt RED все буде працювати чудово. Вангую це буде як виняток, накшталт ARC Raiders. В Сталкері напевно бюджета не вистачає щоб трасування на ПК версії перенести з програмного на аппаратне. Це б і його якість підвищило й ресурси для рендеру вивільнило б
Гра втратила майже 93% стартової аудиторії, та кишить чітерами і дюперами.
-
val[man]gall
Junior
Побігав по локаціям, дуже не сподобалось шо зробили з рослинністю. Таке враження шо якомусь васяну дали інструменти для модів і він понатикав ту траву всюди куди зміг. Коли бігаю по зоні то флешбнки з боліт, де трава на пів екрану і нічорта не видно. Я вже мовчу про освітленя. Особливо видно на аордоні, коли нпс стоїть в зарослях біля бункера і аж світиться. Лоди прям уронили в ноль, але це ше було з патчу коли на соні виходила гра (я тоді через це дропрув гру). Буду чекати друге длц, може тоді перенесуть на якись анріл 6 (хоча схоже шо цій грі вже нічого не допоможе)
-
mycolaevich
Member
Давайте будемо чесними: ви піратите не тому що "доступно бесплатно" а тому що вам за це нічого не буде. Тому що технічно все може бути доступним бесплатно, але лише до тих пір поки не зловлять.joe23: ↑ 21.08.2026 11:11 зачем покупать если доступно бесплатно, я умный и цену деньгам знаю,
-
joe23
Member
так і було в 2022 , 3070дуал від асус забрали, але я не переймаюсь ,бо 5070ті кращеMqM: ↑ 21.08.2026 11:48Чувак, якщо твій комп винесуть сусіди то вони керуватимуться тією ж логікоюjoe23: ↑ 21.08.2026 11:05
Я уверен,90% людей с этого форума игру спиратили , просто молчат , а я пишу как есть, правду![]()
-
Panasi
Member
Теж помітив проблеми з рослинністю. Деякі кущі і бур'ян трохи пересвічені, деякі занадто темні, інші мають текстури поганої якості.val[man]gall: ↑ 21.08.2026 13:21 Побігав по локаціям, дуже не сподобалось шо зробили з рослинністю. Таке враження шо якомусь васяну дали інструменти для модів і він понатикав ту траву всюди куди зміг. Коли бігаю по зоні то флешбнки з боліт, де трава на пів екрану і нічорта не видно. Я вже мовчу про освітленя. Особливо видно на аордоні, коли нпс стоїть в зарослях біля бункера і аж світиться. Лоди прям уронили в ноль, але це ше було з патчу коли на соні виходила гра (я тоді через це дропрув гру). Буду чекати друге длц, може тоді перенесуть на якись анріл 6 (хоча схоже шо цій грі вже нічого не допоможе)
Гірше всього тепер виглядають нпс, мутанти та зброя. Вони світяться, особливо в дощ і дуже виділяться на фоні оточення. Таке враження, що зброя зроблена з пластиліну, в дощ покрита олією і ще втратила self-shading. Нпс теж більше не мають self-shading, особливо на вулиці.
-
joe23
Member
вы самый адекватный человек в этой ветке форума, спасибоEaranak: ↑ 21.08.2026 12:24 Лично мне пофиг кто и по каким причинам пиратит. Меня в этой истории удивляет только то что - на кой черт, ходить и рассказывать что ты пиратишь игру. Ну какой в этом смысл, что бы очко подорвать кому то, ну разве что. Так ещё и пчелы-лицушники порвались тут, сидят бухтят уже какую страницу обсуждений. Будто впервые в интернете увидели пирата, кошмар какой. Впечатление будто люди думают что поругают его и он игры начнет покупать, ага.![]()
-
joe23
Member
а вы купили дополнение сталкер2?mycolaevich: ↑ 21.08.2026 13:31Давайте будемо чесними: ви піратите не тому що "доступно бесплатно" а тому що вам за це нічого не буде. Тому що технічно все може бути доступним бесплатно, але лише до тих пір поки не зловлять.joe23: ↑ 21.08.2026 11:11 зачем покупать если доступно бесплатно, я умный и цену деньгам знаю,
-
AlexWest
Member
Побігав годинку. Спершу в обличчя вдарив якийсь графічний жах. Але погрався з налаштуваннями й зробив як було + покращення графіки 2.0. Я задоволений.
DLSS + DLAA (інші режими не радують), 10 різкості DLSS. На крайняк можна DLSS-якість або FSR4.
Насиченість опустив з 50 до 35 (не беру налаштування монітора). Кольори перестали виїдати очі. Навіть певна похмурість повернулася в Зону. Можете ще збавити контраст, яскравість і ще більше опустити насиченість: буде вам похмура депресивна Зона.
Тому не спішіть слухати всі ці крики про мультяшну Зону й погіршену графіку. Для того є налаштування.
ФПС покращився, але не набагато, бо і в 1.9. вже був нормальний. 60+ кадрів в 1080p. В середньому 80-90. Жодних статерів.
Мапа стала реалістичною, але менш читабельною, і трохи менший ФПС в ній тепер.
Дерева тепер схожі на дерева. Фауна прекрасна - як справжня древня ЧЗВ. В Рудому лісі не був, але, гадаю, стало схоже на ліс, а не на занедбаний парк.
DLSS + DLAA (інші режими не радують), 10 різкості DLSS. На крайняк можна DLSS-якість або FSR4.
Насиченість опустив з 50 до 35 (не беру налаштування монітора). Кольори перестали виїдати очі. Навіть певна похмурість повернулася в Зону. Можете ще збавити контраст, яскравість і ще більше опустити насиченість: буде вам похмура депресивна Зона.
Тому не спішіть слухати всі ці крики про мультяшну Зону й погіршену графіку. Для того є налаштування.
ФПС покращився, але не набагато, бо і в 1.9. вже був нормальний. 60+ кадрів в 1080p. В середньому 80-90. Жодних статерів.
Мапа стала реалістичною, але менш читабельною, і трохи менший ФПС в ній тепер.
Дерева тепер схожі на дерева. Фауна прекрасна - як справжня древня ЧЗВ. В Рудому лісі не був, але, гадаю, стало схоже на ліс, а не на занедбаний парк.