Зафіксовано новий випадок вигоряння роз’єму живлення на MSI GeForce RTX 5090

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

kairo: 22.10.2025 15:08
OldGoodGames: 22.10.2025 15:05і я ж про це, але тут інший випадок, людина не економила на бж ні під 4090 ні під 5090
Використовувати 10 річний БЖ із 4090, це якраз і є економія на критичному компоненті.
так, але людина зараз усе оновила, і навіть тоді зі старим бж і 4090 нічого не сталося
kairo
Member

OldGoodGames: 22.10.2025 23:39так, але людина зараз усе оновила, і навіть тоді зі старим бж і 4090 нічого не сталося
До чого ця дискусія?
OldGoodGames
Member

kairo
Не знаю Ви почали :)
Ariets1201
Junior

Декілька тез з розряду "дякую, Кеп"
1) Проблеми з новим стандартом роз'єму, очевидно, є. Але їх масштаб, як на мене, роздутий.
2) Наявність якісного БЖ 3.1 з достатньою потужністю + відмова від перехідників + просторий корпус + професійне підключення мінімізує ризики, але не виключає їх повністю. З іншого боку, будь-що і будь-коли може "згоріти", "зламатися" тощо. Від цього ніхто не застрахований.
3) 600+ ват споживання в 2025, як на мене, це не НОРМ. Але це, як на мене. Акції зелених ростуть, в них майже повна монополія. Їх ТОПОВІ картки дійсно зараз є безальтернативними. Хоча мені, як споживачу, це може і не подобатися
Але новина цікава) Особливо для власників 3060 (і аналогів), які тішаться від думок, що "багаті теж плачуть"
:lol:
Ответить