так, але людина зараз усе оновила, і навіть тоді зі старим бж і 4090 нічого не сталосяkairo: ↑ 22.10.2025 15:08Використовувати 10 річний БЖ із 4090, це якраз і є економія на критичному компоненті.OldGoodGames: ↑ 22.10.2025 15:05і я ж про це, але тут інший випадок, людина не економила на бж ні під 4090 ні під 5090
Новини
Останні статті і огляди
Зафіксовано новий випадок вигоряння роз’єму живлення на MSI GeForce RTX 5090
-
OldGoodGames
Member
-
kairo
Member
До чого ця дискусія?OldGoodGames: ↑ 22.10.2025 23:39так, але людина зараз усе оновила, і навіть тоді зі старим бж і 4090 нічого не сталося
-
OldGoodGames
Member
kairo
Не знаю Ви почали
Не знаю Ви почали
-
Ariets1201
Junior
Декілька тез з розряду "дякую, Кеп"
1) Проблеми з новим стандартом роз'єму, очевидно, є. Але їх масштаб, як на мене, роздутий.
2) Наявність якісного БЖ 3.1 з достатньою потужністю + відмова від перехідників + просторий корпус + професійне підключення мінімізує ризики, але не виключає їх повністю. З іншого боку, будь-що і будь-коли може "згоріти", "зламатися" тощо. Від цього ніхто не застрахований.
3) 600+ ват споживання в 2025, як на мене, це не НОРМ. Але це, як на мене. Акції зелених ростуть, в них майже повна монополія. Їх ТОПОВІ картки дійсно зараз є безальтернативними. Хоча мені, як споживачу, це може і не подобатися
Але новина цікава) Особливо для власників 3060 (і аналогів), які тішаться від думок, що "багаті теж плачуть"

1) Проблеми з новим стандартом роз'єму, очевидно, є. Але їх масштаб, як на мене, роздутий.
2) Наявність якісного БЖ 3.1 з достатньою потужністю + відмова від перехідників + просторий корпус + професійне підключення мінімізує ризики, але не виключає їх повністю. З іншого боку, будь-що і будь-коли може "згоріти", "зламатися" тощо. Від цього ніхто не застрахований.
3) 600+ ват споживання в 2025, як на мене, це не НОРМ. Але це, як на мене. Акції зелених ростуть, в них майже повна монополія. Їх ТОПОВІ картки дійсно зараз є безальтернативними. Хоча мені, як споживачу, це може і не подобатися
Але новина цікава) Особливо для власників 3060 (і аналогів), які тішаться від думок, що "багаті теж плачуть"