Налаштування інтенсивності DLSS5 та пресетів буде на стороні розробників. Звісно, ніхто не забороняє запустити DLSS5 вручну і все виставити на 200%, але так можна і решейдом зробити страшну картинку.vsx: ↑ 01.09.2026 21:06Ну хорошо, официальный релиз 3 сентября. Посмотрим как изменится кожа Кратоса за 2 дня.
Новини
Останні статті і огляди
Даніель Вавра у захваті від DLSS 5. Ця технологія робить Kingdom Come: Deliverance II реалістичнішою
-
kairo
Member
-
OleksandrV
Junior
Дивно, 5070Ti повинна помітно більше fps видавати. Можливо у вас роздільна здатність 4к? Якщо ні, то скоріш за все в щось інше упор іде. Що до способів підвищення продуктивності - з'явилася версія OptiScaler з підтримкою DLSS 5 і там тепер додали можливість налаштувати масштабування нейронного рендерингу. Можна спробувати значення наприклад 80% - в такому випадку, ціною додавання невеликих шумів до згенерованих тіней, можна додати приблизно 15% продуктивності. Зверніть увагу, що в цій версії OptiScaler немає nvngx_dlssnr.dll - його необхідно завантажити окремо.Zealoth: ↑ 01.09.2026 19:54Только что попробовал, это конечно ДЛСС 5 в Сталкере 2 ощущается как нексген, будто некоторые ползунки от низких до ультра дотянул. Я знал и до этого, что в игре отвратительные тени и свет, но с этой нейронкой эта чудовищная разница видна наглядно. Лица, одежда, и окружение обретают затенение и сразу перестают быть плоскими, но я получаю на 9600х и 5070ти 30 кадров без фреймгена. Буду дальше смотреть как поднять фпсы.OleksandrV: ↑ 01.09.2026 15:05
На епічних, 2к з DLAA - в районі 40 FPS. З 2х фреймгеном в районі 75-80. DLAA - нажаль обов'язковий з цим варіантом мода, тому що навіть DLSS на якість дає значні шумі в затіненні, яке генерує нейронний рендеринг.