Даніель Вавра у захваті від DLSS 5. Ця технологія робить Kingdom Come: Deliverance II реалістичнішою

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

vsx: 01.09.2026 21:06Ну хорошо, официальный релиз 3 сентября. Посмотрим как изменится кожа Кратоса за 2 дня.
Налаштування інтенсивності DLSS5 та пресетів буде на стороні розробників. Звісно, ніхто не забороняє запустити DLSS5 вручну і все виставити на 200%, але так можна і решейдом зробити страшну картинку.
OleksandrV
Junior

Повідомлення

Zealoth: 01.09.2026 19:54
OleksandrV: 01.09.2026 15:05
На епічних, 2к з DLAA - в районі 40 FPS. З 2х фреймгеном в районі 75-80. DLAA - нажаль обов'язковий з цим варіантом мода, тому що навіть DLSS на якість дає значні шумі в затіненні, яке генерує нейронний рендеринг.
Только что попробовал, это конечно ДЛСС 5 в Сталкере 2 ощущается как нексген, будто некоторые ползунки от низких до ультра дотянул. Я знал и до этого, что в игре отвратительные тени и свет, но с этой нейронкой эта чудовищная разница видна наглядно. Лица, одежда, и окружение обретают затенение и сразу перестают быть плоскими, но я получаю на 9600х и 5070ти 30 кадров без фреймгена. Буду дальше смотреть как поднять фпсы.
Дивно, 5070Ti повинна помітно більше fps видавати. Можливо у вас роздільна здатність 4к? Якщо ні, то скоріш за все в щось інше упор іде. Що до способів підвищення продуктивності - з'явилася версія OptiScaler з підтримкою DLSS 5 і там тепер додали можливість налаштувати масштабування нейронного рендерингу. Можна спробувати значення наприклад 80% - в такому випадку, ціною додавання невеликих шумів до згенерованих тіней, можна додати приблизно 15% продуктивності. Зверніть увагу, що в цій версії OptiScaler немає nvngx_dlssnr.dll - його необхідно завантажити окремо.
Аціо
Member

Повідомлення

Ну що перепис поціновувачів емейзінг технологій з лопати закінчив,
мене нерідко вражає "геніальність" червоних, а от тут такі зелені не поступились.

Нічого за сало з зморшками буде 6090 за 4999 баксів, може трохи протверезієте.
Чи то така нова державна космічна програма, коли навалять за х2 чи х3 ціну на орбіту вийде багатенько зелених на власній тязі, звичайно бо не бомбить в них, не бомбить сало геронтофілів... :lol:
Zealoth
Member

Повідомлення

OleksandrV: 01.09.2026 23:23
Zealoth: 01.09.2026 19:54

Только что попробовал, это конечно ДЛСС 5 в Сталкере 2 ощущается как нексген, будто некоторые ползунки от низких до ультра дотянул. Я знал и до этого, что в игре отвратительные тени и свет, но с этой нейронкой эта чудовищная разница видна наглядно. Лица, одежда, и окружение обретают затенение и сразу перестают быть плоскими, но я получаю на 9600х и 5070ти 30 кадров без фреймгена. Буду дальше смотреть как поднять фпсы.
Дивно, 5070Ti повинна помітно більше fps видавати. Можливо у вас роздільна здатність 4к? Якщо ні, то скоріш за все в щось інше упор іде. Що до способів підвищення продуктивності - з'явилася версія OptiScaler з підтримкою DLSS 5 і там тепер додали можливість налаштувати масштабування нейронного рендерингу. Можна спробувати значення наприклад 80% - в такому випадку, ціною додавання невеликих шумів до згенерованих тіней, можна додати приблизно 15% продуктивності. Зверніть увагу, що в цій версії OptiScaler немає nvngx_dlssnr.dll - його необхідно завантажити окремо.
Я себе закинул подредактированный .ini файл, поигрался с некоторыми настройками и довел до 75-90 кадров. У меня не 4к, но пикселей приходится просчитывать на 34% больше чем в 2к, потому что ultrawide монитор.
Відповісти