В этой теме выбираем звуковые карты
Пофилософствовать на тему звука можно там
Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
S0N1C
Member
-
Z440_User
Member
Невже ти не чуєш провал в зоні біля 300гц, з-за котрого звук стає наче "в нос"? Відносно референса, звісно. Не виключаю що це мікрофон, бо обидві АС однаково себе ведуть в цій зоні відносно референса.Radio Bay: ↑ 18.07.2026 20:00От і QFlash слухає на усякій параші, ти теж. У Дженелек гаймори, може в тебе?Z440_User: ↑ 18.07.2026 14:55обидві ас грають наче в них гаймори
Так схоже, але на ВЧ різниця між ними є. Невже ти не чуєш?Й ті, й ті, на мій вух, грають схоже,
Окрас звуку iLoud мені ближче, він ближче до природнього окрасу АЧХ оточуючого нас середовища. Хоча на голосі я різниці між ними не чую якщо просто слухати, а не вислухувати.
Коротше є фрагменти на відео де вони грають однаково.
Я в першу чергу оцінюю АЧХ, щоб воно було природнє, далі вже все інше слухаю.
Мені байдуже скільки деталей грає АС, якщо тарілки вона грає так, як вони не грають в справжніх барабанах, навіть з поправкою на різне залізо.
Або слухаєш Joe Pass, а він у тебе по звуку грає на якомусь Jackson чи Ibanez замість свого легендарного Гібсона 175го.
Думаю ти зрозумів що я маю на увазі.
Мені байдуже на шильдики та цінники.і це Айлаудам респект. Особливо при їх ціні.
Я слухаю і мені подобається, або не подобається. іLoud мені сподобалися більше за Genelec.
Але по зовнішньому вигляду мені не подобаються обидві.