Новини
Останні статті і огляди
Банки України(і все що з ними повязано).
-
могрич1
Junior
Каже шо наша,і на смак наче нічо.
-
Феном Феномыч
Member
Вопрос кто сталкивался. кредит под недвижимость пенсионерам. где дешевле, на дольше, меньше комиссии. если кто изучал. нужно на месяц вообще, но с подстраховкой - чем на более долгое время, тем меньше следующий платёж. требуется за выдачу поменьше комиссия и квартиру подороже оценить. может есть банки которые рассматривать и не стоит. на выходных отпишусь если никто не подскажет. понятно что есть местная политика. а так в общем интересно, и не только.
Добавлено через 4 минуты 5 секунд:
по поводу бездомніх пенсионеров переживать не стоит
Добавлено через 4 минуты 5 секунд:
по поводу бездомніх пенсионеров переживать не стоит
-
Ramon
Member
Феном Феномыч:по поводу бездомніх пенсионеров переживать не стоит
душа ж бажає українською писати (так само і клава), то нащо себе обмежувати?
-
Феном Феномыч
Member
правий пан ) проблем з мовою не мав у школі. але ж, забув як там сучастні слова по другому, неологізми мабуть, та и практика хромае. не буду ганбити мабуть. 
Добавлено через 3 минуты 36 секунд:
або добродій )
Добавлено через 3 минуты 36 секунд:
або добродій )
-
Ramon
Member
Феном Феномыч

-
Феном Феномыч
Member
Ramon

-
Ba-D
Member
aleks_44-3
Оплата через PayPal: какие карточки подходят, где их стоит покупать и как ими пользоватьсяaleks_44-3:яку карту можна відкрити і в якому банку, щоб тільки розраховуватись в інеті з неї і приймалась всякими ібеями (зарубіжними магазинами)?
-
могрич1
Junior
Хто знає куди і як краще вкласти капітал? На приклад є квартира вартісь ~ 25 K $,сдавати квартирантам=1500грн/місяць,явно що маловато буде,вкласти в банк на депозит= ~2500-3000грн/місяць,вже непогано але страшновато,бо можна потім назад кошти недочекатись, або вклад на депозит в якись надійний европейський банк( Швейцарія/Німеччина) виглядає набагато надійніше ніж приватбанк, але ж полюбому є якісь ловушки і тут 
-
-Евгений-
Member
- Открытие гражданином Украины, проживающим на Украине, счета в иностранном банке, вообще говоря, противозаконно (если ничего не изменилось в законодательстве в последнее время)могрич1:Хто знає куди і як краще вкласти капітал? На приклад є квартира вартісь ~ 25 K $,сдавати квартирантам=1500грн/місяць,явно що маловато буде,вкласти в банк на депозит= ~2500-3000грн/місяць,вже непогано але страшновато,бо можна потім назад кошти недочекатись, або вклад на депозит в якись надійний европейський банк( Швейцарія/Німеччина) виглядає набагато надійніше ніж приватбанк, але ж полюбому є якісь ловушки і тут
- Проценты по депозитам, предлагаемые солидными иностранными банками, значительно ниже украинских
- "Ловушка" по-украински - "пастка"
-
Inspiring
Member
-Евгений-

-
S
Member
могрич1
главная ловушка та, что проценты по вкладам в банках не покрывают реальной инфляции
хочешь сохранить и приумножить ищи куда вложить.
Если переживаешь за надежность банка вложи в ощадбанк - оттуда никуда не денутся пока страна будет существовать
главная ловушка та, что проценты по вкладам в банках не покрывают реальной инфляции
Если переживаешь за надежность банка вложи в ощадбанк - оттуда никуда не денутся пока страна будет существовать
насколько я помню надо получить разрешение.-Евгений-:вообще говоря, противозаконно
-
могрич1
Junior
Ну тоді незрозуміло чому тисячі українців тримають фінанси в банку,можливо є метода як обійти ловушку/пастку, якась державна програма державниого страхування вкладів?
В приватбанку мільярди грн активів,значить народ несе гроші на депозит,треба тільки знати як це правильно робити
В приватбанку мільярди грн активів,значить народ несе гроші на депозит,треба тільки знати як це правильно робити
-
-Евгений-
Member
http://www.fg.org.ua/" target="_blankмогрич1:Ну тоді незрозуміло чому тисячі українців тримають фінанси в банку,можливо є метода як обійти ловушку/пастку, якась державна програма державниого страхування вкладів?
-
Victor Kotyara
Member
..."-А что у банка есть в залог?"... (с)
-
такоэ
Member
Слово джентельмена.
Экономика она ещё та дама, нелинейная, зараза. Вчера у Цукерберга акции покупали по 42, а сегодня продают уже по 20.
Экономика она ещё та дама, нелинейная, зараза. Вчера у Цукерберга акции покупали по 42, а сегодня продают уже по 20.
-
maxxis777
Member
могрич1
Ознайомлюйся обачно, негласно у Приват банку є штраф за прострочений платіж у розмірі 500 грн, моїй сестрі раз впиляли, за неоплату 130 грн, хоча вона мати трьох дітей, на це ніхто не зважив, коли вона пояснюбвала що дитиина була хвора, а вона не мала змоги вийти з дому, прийшлось брати довідки у лікарні. А потім кума моя, яка недавно звільнилась із відділення ПБ казала що така річ має місце.
Ознайомлюйся обачно, негласно у Приват банку є штраф за прострочений платіж у розмірі 500 грн, моїй сестрі раз впиляли, за неоплату 130 грн, хоча вона мати трьох дітей, на це ніхто не зважив, коли вона пояснюбвала що дитиина була хвора, а вона не мала змоги вийти з дому, прийшлось брати довідки у лікарні. А потім кума моя, яка недавно звільнилась із відділення ПБ казала що така річ має місце.
-
могрич1
Junior
А от цікаво багатьом повернули кошти з банку Надра, і як взагалі закінчилась та мелодрама? Просто цікаво може хтось писав заяву сюда http://www.fg.org.ua/" target="_blank чи і так всьо повернули ?
Добавлено через 6 минут 25 секунд:
P.S. Чого тільки приват24 вартий , любі фінансові процедури швидко і якісно
Добавлено через 6 минут 25 секунд:
Я знаю про ці пастки,по кредитним картам також штрафують . Я вже майже рік юзаю кредитку то пока шо всьо ок , дуже зручно і дешеві , напевно найкращі умови з усіх банків нашої Батьківщиниmaxxis777:могрич1
P.S. Чого тільки приват24 вартий , любі фінансові процедури швидко і якісно
-
Ba-D
Member
могрич1
Не претендую на славу КО, но интернет-банкинг уже давным-давно не уникальность Приватбанка, а про
Не претендую на славу КО, но интернет-банкинг уже давным-давно не уникальность Приватбанка, а про
я думаю многих тут улыбнуломогрич1:напевно найкращі умови з усіх банків нашої Батьківщини![]()
-
могрич1
Junior
Любі друзі підскажіть що означає "Нарахування щомісячної плати за санкціонований овердрафт (Дельтабанк)" ? І від чого залежить сума цього нарахування ?
-
могрич1
Junior
Хто користувався послугами Ощадбанку,депозит тримає чи золото купував,грошові перекази чи щось інше?
З усіх банків України державний ощадбанк викликає найбільшу довіру,і % по депозитам такіж як у Приватбанк і Аваль.
Сам користуюсь послугами Приватбанку(Приват24,кредитка) все ок,сервіс+тарифи влаштовують але віднести останні кошти на депозит всеодно якось страшновато,люди кажуть шо краще в Ощадбанк нести бо там вони 100% будуть в безпеці і потім можна буде без проблем їх забрати. Хто мав справу з цим банком поділіться враженнями
З усіх банків України державний ощадбанк викликає найбільшу довіру,і % по депозитам такіж як у Приватбанк і Аваль.
Сам користуюсь послугами Приватбанку(Приват24,кредитка) все ок,сервіс+тарифи влаштовують але віднести останні кошти на депозит всеодно якось страшновато,люди кажуть шо краще в Ощадбанк нести бо там вони 100% будуть в безпеці і потім можна буде без проблем їх забрати. Хто мав справу з цим банком поділіться враженнями