Банки України(і все що з ними повязано).

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
могрич1
Junior

Повідомлення

Каже шо наша,і на смак наче нічо.
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

Вопрос кто сталкивался. кредит под недвижимость пенсионерам. где дешевле, на дольше, меньше комиссии. если кто изучал. нужно на месяц вообще, но с подстраховкой - чем на более долгое время, тем меньше следующий платёж. требуется за выдачу поменьше комиссия и квартиру подороже оценить. может есть банки которые рассматривать и не стоит. на выходных отпишусь если никто не подскажет. понятно что есть местная политика. а так в общем интересно, и не только.

Добавлено через 4 минуты 5 секунд:
по поводу бездомніх пенсионеров переживать не стоит :gigi:
Ramon
Member

Повідомлення

Феном Феномыч:по поводу бездомніх пенсионеров переживать не стоит :gigi:

душа ж бажає українською писати (так само і клава), то нащо себе обмежувати? :gigi:
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

правий пан ) проблем з мовою не мав у школі. але ж, забув як там сучастні слова по другому, неологізми мабуть, та и практика хромае. не буду ганбити мабуть. :shuffle:

Добавлено через 3 минуты 36 секунд:
або добродій )
Ramon
Member

Повідомлення

Феном Феномыч
:gigi: :beer:
Ba-D
Member

Повідомлення

aleks_44-3
aleks_44-3:яку карту можна відкрити і в якому банку, щоб тільки розраховуватись в інеті з неї і приймалась всякими ібеями (зарубіжними магазинами)?
Оплата через PayPal: какие карточки подходят, где их стоит покупать и как ими пользоваться
могрич1
Junior

Повідомлення

Хто знає куди і як краще вкласти капітал? На приклад є квартира вартісь ~ 25 K $,сдавати квартирантам=1500грн/місяць,явно що маловато буде,вкласти в банк на депозит= ~2500-3000грн/місяць,вже непогано але страшновато,бо можна потім назад кошти недочекатись, або вклад на депозит в якись надійний европейський банк( Швейцарія/Німеччина) виглядає набагато надійніше ніж приватбанк, але ж полюбому є якісь ловушки і тут B-)
-Евгений-
Member

Повідомлення

могрич1:Хто знає куди і як краще вкласти капітал? На приклад є квартира вартісь ~ 25 K $,сдавати квартирантам=1500грн/місяць,явно що маловато буде,вкласти в банк на депозит= ~2500-3000грн/місяць,вже непогано але страшновато,бо можна потім назад кошти недочекатись, або вклад на депозит в якись надійний европейський банк( Швейцарія/Німеччина) виглядає набагато надійніше ніж приватбанк, але ж полюбому є якісь ловушки і тут B-)
- Открытие гражданином Украины, проживающим на Украине, счета в иностранном банке, вообще говоря, противозаконно (если ничего не изменилось в законодательстве в последнее время)
- Проценты по депозитам, предлагаемые солидными иностранными банками, значительно ниже украинских
- "Ловушка" по-украински - "пастка" :)
Inspiring
Member

Повідомлення

-Евгений-
:laugh: :up:
S
Member

Повідомлення

могрич1
главная ловушка та, что проценты по вкладам в банках не покрывают реальной инфляции :) хочешь сохранить и приумножить ищи куда вложить.
Если переживаешь за надежность банка вложи в ощадбанк - оттуда никуда не денутся пока страна будет существовать :)
-Евгений-:вообще говоря, противозаконно
насколько я помню надо получить разрешение.
могрич1
Junior

Повідомлення

Ну тоді незрозуміло чому тисячі українців тримають фінанси в банку,можливо є метода як обійти ловушку/пастку, якась державна програма державниого страхування вкладів?
В приватбанку мільярди грн активів,значить народ несе гроші на депозит,треба тільки знати як це правильно робити B-)
-Евгений-
Member

Повідомлення

могрич1:Ну тоді незрозуміло чому тисячі українців тримають фінанси в банку,можливо є метода як обійти ловушку/пастку, якась державна програма державниого страхування вкладів?
http://www.fg.org.ua/" target="_blank
Victor Kotyara
Member

Повідомлення

..."-А что у банка есть в залог?"... (с)
такоэ
Member

Повідомлення

Слово джентельмена.
Экономика она ещё та дама, нелинейная, зараза. Вчера у Цукерберга акции покупали по 42, а сегодня продают уже по 20. :lol:
maxxis777
Member

Повідомлення

могрич1
Ознайомлюйся обачно, негласно у Приват банку є штраф за прострочений платіж у розмірі 500 грн, моїй сестрі раз впиляли, за неоплату 130 грн, хоча вона мати трьох дітей, на це ніхто не зважив, коли вона пояснюбвала що дитиина була хвора, а вона не мала змоги вийти з дому, прийшлось брати довідки у лікарні. А потім кума моя, яка недавно звільнилась із відділення ПБ казала що така річ має місце.
могрич1
Junior

Повідомлення

А от цікаво багатьом повернули кошти з банку Надра, і як взагалі закінчилась та мелодрама? Просто цікаво може хтось писав заяву сюда http://www.fg.org.ua/" target="_blank чи і так всьо повернули ?

Добавлено через 6 минут 25 секунд:
maxxis777:могрич1
Ознайомлюйся обачно, негласно у Приват банку є штраф за прострочений платіж у розмірі 500 грн, моїй сестрі раз впиляли, за неоплату 130 грн, хоча вона мати трьох дітей, на це ніхто не зважив, коли вона пояснюбвала що дитиина була хвора, а вона не мала змоги вийти з дому, прийшлось брати довідки у лікарні. А потім кума моя, яка недавно звільнилась із відділення ПБ казала що така річ має місце.
Я знаю про ці пастки,по кредитним картам також штрафують . Я вже майже рік юзаю кредитку то пока шо всьо ок , дуже зручно і дешеві , напевно найкращі умови з усіх банків нашої Батьківщини B-)
P.S. Чого тільки приват24 вартий , любі фінансові процедури швидко і якісно :beer:
Ba-D
Member

Повідомлення

могрич1
Не претендую на славу КО, но интернет-банкинг уже давным-давно не уникальность Приватбанка, а про
могрич1:напевно найкращі умови з усіх банків нашої Батьківщини B-)
я думаю многих тут улыбнуло :gigi:
могрич1
Junior

Повідомлення

Любі друзі підскажіть що означає "Нарахування щомісячної плати за санкціонований овердрафт (Дельтабанк)" ? І від чого залежить сума цього нарахування ?
могрич1
Junior

Повідомлення

Хто користувався послугами Ощадбанку,депозит тримає чи золото купував,грошові перекази чи щось інше?
З усіх банків України державний ощадбанк викликає найбільшу довіру,і % по депозитам такіж як у Приватбанк і Аваль.
Сам користуюсь послугами Приватбанку(Приват24,кредитка) все ок,сервіс+тарифи влаштовують але віднести останні кошти на депозит всеодно якось страшновато,люди кажуть шо краще в Ощадбанк нести бо там вони 100% будуть в безпеці і потім можна буде без проблем їх забрати. Хто мав справу з цим банком поділіться враженнями B-)
Відповісти