Вам советую, написать заявление о выдаче акта ремонта, и смотрите о правильности заполнения сроков, сколько находился товар у них, если больше 14 дней без разъяснений, то им
Новини
Останні статті і огляди
Проблеми з 6850 продовження
-
Imper
Member
Slavikk92
Вам советую, написать заявление о выдаче акта ремонта, и смотрите о правильности заполнения сроков, сколько находился товар у них, если больше 14 дней без разъяснений, то им
В магазине пишите заяву о разрыве акта покупки-продажи, требуйте письменного ответа об отказе. Далее пишите в защиту прав, обязательно напишите все так как было и копии всех доков.
-
c0013r
Member
Slavikk92 в магазин же сдавал? квитанция есть и сроки прошли, а свой акт и карту пускай себе на память оставляют.
-
Slavikk92
Member
Забув напмсати з боєм ... обміняв на 7850 MSI
P.S.Бариги зовсім обнагліли
P.S.Бариги зовсім обнагліли
-
c0013r
Member
Slavikk92 это даже лучше отремонтированной карты
сколько доплатил?
-
Slavikk92
Member
Вони зменшили ціну 6850 на 300грн. (1600) повернення пішов на принцип
і добився без доплати.
-
c0013r
Member
Slavikk92 круто
поздравляю
ЗЫ: сейчас все начнут ломать карты
ЗЫ: сейчас все начнут ломать карты
-
Slavikk92
Member
Дякую Карта явно мала брак.
P.S. В Asus сервісні центри до одного місця і мені підтвердили знайомі в магазині може правда може ні
P.S. В Asus сервісні центри до одного місця і мені підтвердили знайомі в магазині може правда може ні
-
viperest1
Member
Slavikk92
земляк і я вітаю.Якщо чесно у вас там м'яко кажучи погані люди працюють.Але добре все те , що добре закінчується
.Чекаємо на результати розгону і т.д.,цікаво чи вдалий екземпляр .
земляк і я вітаю.Якщо чесно у вас там м'яко кажучи погані люди працюють.Але добре все те , що добре закінчується
-
Slavikk92
Member
Не ту країну назвали Гондурасом 
-
volodya81
Member
Ну так обміняли Вам не на 7770, яка практично рівна 6850 у нових іграх, а дали карту вищого рівня щей без доплати. І не забувайте, що юзали карту з розгоном та підняттям напруги на ядро. Скоріше за все магазин влетів у цю карту.Slavikk92:Не ту країну назвали Гондурасом
Думаю, що Гондурас тут ні до чого.
-
Slavikk92
Member
А нафіга нам законми ми стоїмо нище за рівнем ніж Гондурас а називаємо себе Європейською демократичною державою.Моя відео карта на момент купівлі 1600гр.а 7850 1GB 1650 їм ще треба було предявити неустойку.Ви мабуть не знаєте як діють закони вєвропейських державах,в нашій державі людей рахують за ніщоvolodya81:Ну так обміняли Вам не на 7770, яка практично рівна 6850 у нових іграх, а дали карту вищого рівня щей без доплати. І не забувайте, що юзали карту з розгоном та підняттям напруги на ядро. Скоріше за все магазин влетів у цю карту.Slavikk92:Не ту країну назвали Гондурасом
Думаю, що Гондурас тут ні до чого.