Проблеми з 6850 продовження

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Автор
Повідомлення
Imper
Member

Повідомлення

Slavikk92
Вам советую, написать заявление о выдаче акта ремонта, и смотрите о правильности заполнения сроков, сколько находился товар у них, если больше 14 дней без разъяснений, то им :rip: В магазине пишите заяву о разрыве акта покупки-продажи, требуйте письменного ответа об отказе. Далее пишите в защиту прав, обязательно напишите все так как было и копии всех доков.
Slavikk92
Member

Повідомлення

c0013r:Когда уже начнут по рукам предупреждения давать за создания 2х одинаковых тем :dontknow: , в прошлой теме все разжевано - приди и забери деньги.

ЗЫ: еще и во флейме 3 тема :facepalm:
а прийди і забери коли акту заключення не має на руках
c0013r
Member

Повідомлення

Slavikk92 в магазин же сдавал? квитанция есть и сроки прошли, а свой акт и карту пускай себе на память оставляют.
Slavikk92
Member

Повідомлення

Забув напмсати з боєм ... обміняв на 7850 MSI :rotate:

P.S.Бариги зовсім обнагліли
c0013r
Member

Повідомлення

Slavikk92 это даже лучше отремонтированной карты :gigi: сколько доплатил?
Slavikk92
Member

Повідомлення

Вони зменшили ціну 6850 на 300грн. (1600) повернення пішов на принцип :mad: і добився без доплати.
c0013r
Member

Повідомлення

Slavikk92 круто :super: поздравляю :beer:
ЗЫ: сейчас все начнут ломать карты :rotate:
Slavikk92
Member

Повідомлення

Дякую Карта явно мала брак.
P.S. В Asus сервісні центри до одного місця і мені підтвердили знайомі в магазині може правда може ні
viperest1
Member

Повідомлення

Slavikk92
земляк і я вітаю.Якщо чесно у вас там м'яко кажучи погані люди працюють.Але добре все те , що добре закінчується ;) .Чекаємо на результати розгону і т.д.,цікаво чи вдалий екземпляр .
Slavikk92
Member

Повідомлення

Не ту країну назвали Гондурасом :weep:
volodya81
Member

Повідомлення

Slavikk92:Не ту країну назвали Гондурасом :weep:
Ну так обміняли Вам не на 7770, яка практично рівна 6850 у нових іграх, а дали карту вищого рівня щей без доплати. І не забувайте, що юзали карту з розгоном та підняттям напруги на ядро. Скоріше за все магазин влетів у цю карту.
Думаю, що Гондурас тут ні до чого.
Slavikk92
Member

Повідомлення

volodya81:
Slavikk92:Не ту країну назвали Гондурасом :weep:
Ну так обміняли Вам не на 7770, яка практично рівна 6850 у нових іграх, а дали карту вищого рівня щей без доплати. І не забувайте, що юзали карту з розгоном та підняттям напруги на ядро. Скоріше за все магазин влетів у цю карту.
Думаю, що Гондурас тут ні до чого.
А нафіга нам законми ми стоїмо нище за рівнем ніж Гондурас а називаємо себе Європейською демократичною державою.Моя відео карта на момент купівлі 1600гр.а 7850 1GB 1650 їм ще треба було предявити неустойку.Ви мабуть не знаєте як діють закони вєвропейських державах,в нашій державі людей рахують за ніщо
Відповісти