Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Шаженла
Member

Повідомлення

ronemun
ти точно знаєш, чи лише чув десь:
Я точно не знаю. Но как видишь это есть :)
1.
Учту.
3.
Как я говорил это привязано к паскею. Но можешь проверить мысль о MAC.

4.
Ты думаешь мне механизм этот понятен? Я просто слышал и наблюдал за ним. И делаю свои предположения.
Також, у 6-му клієнті, після скидання задач, але без зміни ІД, буде штраф чи ні. Якщо змінювати ІД, то штраф буде точно, а без зміни?
Я не знаю. Если ты указал что у тебя творится в пункте 4., то я уже чешу башку и думаю как всё таки эта штука работает.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Я помилявся. 7-й клієнт теж штрафує. :mad: Сьогодні задачу яка 2 доби рахувалась лишили бонусів за те що скинув одну задачу 80хх. Повний пісєц. Чому ж ті правила нормальною мовою нігде не напишуть. Це ж основне для ловлі задач :dispute: Чому нема нормальної статистики по окремих задачах (з номерами Run-Clone-Gen), а лише загальна за 3 год. Попробуй розбери при 20 клієнтах що там нарахувало. Подивлюсь чи наступну лишуть бонусів.
Відповідне невірне твердження в попердніх повідомленнях я виправлю.
Востаннє редагувалось 13.02.2012 23:43 користувачем ronemun, всього редагувалось 4 разів.
Шаженла
Member

Повідомлення

ronemun
:banghead: :censoured:
Ничего другого в голову не лезет
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

colapc
100 000 :super:

Добавлено через 50 секунд:
я бачу MORTAL теж щастить зі штрафами. :(
MORTAL
Member

Повідомлення

ага уже 3-ти сутки без бонусов :mad:
Шаженла
Member

Повідомлення

MORTAL
Это :facepalm:

Интересно и долго ещё будет это продолжатся.
di2di
Member

Повідомлення

Денис97
MORTAL
ronemun
хватит переводняком жаб страдать...
пропорция есть 80 к 20 т.е. 80 живых, 20 мертвых...
Romanovfastov
Junior

Повідомлення

В свете вышесказанного я вот что подумал. :shuffle:
Есть (компьютер) 8 ядер в стандарте ловит 80хх ??? :-/. Если сбрасываю (делаю это очень редко) переключаю на 24 ядра то ловлю как стандарт что то посерьезнее.
Так вот сегодня хочу попробовать, на 99% остановить задачу перевести на 24 SMP, затем включит клиента попытаться досчитать маленькую и словить большую задачу ну и потом переключиться на 8 ядер назад.
По логике и предыдущую досчитает и новую покрупнее должно словить.
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

Мда..

Проапгрейдився, щоб рахувати ББЖ, а їх перевели на 16 ядер.. тепер що, апгрейдитись на 2011 і чекати 8-ядерних Ivy? - Дорого, дуже дорого!
Мали б совість оці професори.. :D

Апгрейд на найближчий рік не планується, принаймні, поки не вийдуть 10-ядерні 20-поточні Ivy.
А тому поки що мій комп зловив у 6 клієнті завдання 6097 і дає 15,3 КППД. Знаю, що будуть і 80хх завдання - на 7 клієнті їх відразу зловив, але поки що радію, що це рахує. :)

Щось моя 6950 ні в 6, ні в 7 клієнті не рахує завдання - навантаження перекидується на GT440. Прописав для Радеона в 6 клієнті ключі -gpu 0 -forcegpu ati_r800, а воно тупо не качає 16 ядро і тільки намагається отримати завдання, но не виходить. В чому біда? Може хтось мені перекине 16 ядро?
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Artistus
- тре 7-й клієнт, 16 ядро в 6-му не піде (з осені).
- якщо відеокарти дві тре робити два слота gpu, якщо в настройках залишити gpu-index=-1, то клієнт сам їх вірно виставить для кожної відеокарти свій.

- хіба вже Cuda сама (без патча PhysX-mod-1.05ff) працює паралельно з Радеоном. В мене куда не включалась сама, клієнт все тільки радеон вибирав для розрахунків. Я ставив патч, потім переключав монітор на нвідію (тільки тоді її панель активна), включав в панелі відеокарту як фізичний процесор (по замовчуванню стоїть звичайний проц), також переключав режим роботи з адаптивного на максимальну потужність (щоб частоти не скидував), і вже потім переключав монітор на радеон.

- а воно тупо не качає 16 ядро і тільки намагається отримати завдання
це може бути глюк запису параметрів. В 7-му клієнті при неправильно написаних параметрах клієнт не висне, як в 6-му, а просто показує час до підключення до сервера і так по колу (видно серваки не приймають кривих параметрів і просто посилають). В 7-му клієнті ектрапарметри тре писати так
extra-core-args=forcegpu nvidia-fermi
пишеться по аналогії з client-type=advanced і там же

- для 16 ядра в системі має бути OpenCL для AMD, він ставиться з драйверами AMD (драйвера вступають в дію після перезавантаження, наявність OpenCL можна перевірити в Аіді64).
- писали, що для 16-го ядра тре client-type=beta або advanced

щоб спростити задачу, можна пробувати спочатку при відключеній нвідії.
MORTAL
Member

Повідомлення

а так и должно быть что у меня не показывает для расчетов которые делает видик сколько очков стоит задача, сколько бонусов, какой пдд ??? только показует сколько процентов посчитано причем не показует сколько шагов в задаче :spy:
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

ronemun
Власне, що я тільки не прописував і не міняв + ключі, все одно рахує на НВ. 16 ядро скачало, але на АМД рахувати тупо не хоче.

Спробую ще раз 7 клієнт тільки під відео АМД настроєний.
Ще питання: чи 16 ядро зараз сильно простаджує ППД 6-го клієнта SMP?
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Romanovfastov
для ловлі 609х і 780х (вони однакові по ППД і ТПФ) необовязково smp підставляти - вони самі успішно йдуть у 6 і 7 клієнтах. Принаймні вчора ішли на:
в 6-му клієнті 609х ішли на bigpackets=big (або normal), extra_parms значення не мав (тобто bigadv і т.п.)
в 7-му клієнті 780х на на client-type=normal, інші параметри значення не мали

Добавлено через 2 минуты 12 секунд:
Artistus
Ще питання: чи 16 ядро зараз сильно простаджує ППД 6-го клієнта SMP?
Пишуть, що ні (не простаджує),

Добавлено через 2 минуты 5 секунд:
di2di
- хватит переводняком жаб страдать...
я тільки заради цього фолдингом і займаюсь. Який інтерес в цифрах, якщо ти на них не впливаєш ;) Якщо професора самі не хочуть надати інфу про задачі і параметри для них, я брав один з компів і тупо на ньому перебирав параметри. Спочатку штрафів не було, тепер певно перебір з задачами. Нічо, буду під іншим мак-адресом і/або паскеєм перебирати :gigi:

Artistus
- Власне, що я тільки не прописував і не міняв + ключі, все одно рахує на НВ. 16 ядро скачало, але на АМД рахувати тупо не хоче.
там напевно навпаки, Радеон нагружений, а нвідія ні - перевір gpu-z. тому-що 16 ядро йде тільки на радеон. Друга карта, що не запускається, це нвідіа, тому що нвідія заблокувала cuda при наявності ненвідіа відеокарт, навіть якщо вони не основні (щоб розблокувати потрібен патч). 7-й клієнт може невірно виводити інформацію про пристрій, якщо їх декілька
Я підправив своє повідомлення вище, може пригодиться.
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

ronemun
В тому то й справа, що патч стоїть. Фізикс теж працює на НВ.
Скачано також ядро 15 для НВ. Саме воно і грузить НВ (вона прогрівається аж до 72 градусів і кулер її розкручується до over3000 об/хв, і шумить. А радеон простоює (кулер на реобасі).

Добавлено через 1 час 11 минут 13 секунд:
ronemun
Яку версію 7 клієнта використовувати оптимально.
Просто я оту останню бету не пробував (вона тільки х86).
Скачав останній реліз на х64 (fahclient_7.1.38_Windows-2008-64bit-release.exe).
Вкладення
Fah.jpg
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

для віндовса версія х64 нічим не відрізняється від х86, ядро ж то х86. Остання бета має незначні косметичні зміни відносно попередньої, і скажену затримку при переході між компами (якщо через один інтерфейс контролюється кілька компів). ППД як рахували криво так і рахують, всі глюки залишились

Добавлено через 17 минут 6 секунд:
Згадав, може в тебе до радеона не підключений монітор. В останніх драйверах амд втулила функцію повного відключення відеокарти, якщо монітор загас або не підключений (економія енергії).
Вихід
1) знайти як це виключається - певно в настройках драйверів тре перевести на максим. продуктивність
2) приєднати монітор до радеона на постійно
3) підключити до радеона той самий монітор якщо є другий вихід, і клонувати/розширити робочий стіл. Але як воно працювати буде?.
Але спочатку краще перевірити чи йдуть задачі при відключеній нвідії (в принципі хватає монітор підключити до радіка і в управлінні моніторами перевести робочий стіл тільки на даний монітор)

-Alexsandr-
6 000 WU :super: :super: :super:
Востаннє редагувалось 14.02.2012 15:58 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

ronemun
Монітор якраз не підключений до нвідії. Головна відяха - АМД - на ній монітор по HDMI. :dontknow:
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

я напевно щось не так зрозумів, але здається, згідно
http://foldingforum.org/viewtopic.php?p ... e6#p176739" target="_blank
тобі тре писати не
r800
а
Northern Islands
:laugh:

щодо 7 клієнта, нової бети. Все таки раджу обновитись, гірше не буде, може вона краще нове обладнання розпізнає :shuffle: В ній певно не тре вже вписувати forcegpu, клієнт має сам розпізнати. Якщо ж все таки будеш вписувати, то тере перед forcegpu в 7-му клієнті не тре.
Ну а про 6-й це точно памятаю, казали що з осені на нього нові задачі А16 для відео не йдуть (А15 ідуть).
MORTAL
Member

Повідомлення

сервер статистики опять лежит :insane:
Шаженла
Member

Повідомлення

Да когда этот онанизм с 80xx закончится :mad:

MORTAL
Статистика работает
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

ronemun
Я почитав далі по форуму - таких ключів не існує.

З тяжкою бідою запустив розрахунок на 11 ядрі на карті AMD.
-forcegpu ati_r800 треба прописувати для 5ххх і 6ххх відеокарт AMD для клієнта 6 серії, якщо програма не розпізнає карту.
Вкладення
FahALL.jpg
Відповісти