Romanovfastov
для ловлі 609х і 780х (вони однакові по ППД і ТПФ) необовязково smp підставляти - вони самі успішно йдуть у 6 і 7 клієнтах. Принаймні вчора ішли на:
в 6-му клієнті 609х ішли на bigpackets=big (або normal), extra_parms значення не мав (тобто bigadv і т.п.)
в 7-му клієнті 780х на на client-type=normal, інші параметри значення не мали
Добавлено через 2 минуты 12 секунд:
Artistus
Ще питання: чи 16 ядро зараз сильно простаджує ППД 6-го клієнта SMP?
Пишуть, що ні (не простаджує),
Добавлено через 2 минуты 5 секунд:
di2di
- хватит переводняком жаб страдать...
я тільки заради цього фолдингом і займаюсь. Який інтерес в цифрах, якщо ти на них не впливаєш

Якщо професора самі не хочуть надати інфу про задачі і параметри для них, я брав один з компів і тупо на ньому перебирав параметри. Спочатку штрафів не було, тепер певно перебір з задачами. Нічо, буду під іншим мак-адресом і/або паскеєм перебирати
Artistus
- Власне, що я тільки не прописував і не міняв + ключі, все одно рахує на НВ. 16 ядро скачало, але на АМД рахувати тупо не хоче.
там напевно навпаки, Радеон нагружений, а нвідія ні - перевір gpu-z. тому-що 16 ядро йде тільки на радеон. Друга карта, що не запускається, це нвідіа, тому що нвідія заблокувала cuda при наявності ненвідіа відеокарт, навіть якщо вони не основні (щоб розблокувати потрібен патч). 7-й клієнт може невірно виводити інформацію про пристрій, якщо їх декілька
Я підправив своє повідомлення вище, може пригодиться.