Eurofighter:А тобто ветеран бреше?
Не знаю, я його не слухав й не бачив. Запиши на відео, викладь на ютуб.
Я знаю, як деяки ветерани афгану в моєму власному городі розповідали, як в афгані кагєбешніки стріляли в спину.
А потім зясувалося, що ті "ветерани" були дезертирами, й через них загинули люди, бо вони покинули пости. Й як розповідали потім ті, хто їх знав, вони же й героін з афгану сбюди перевозили.
Один вже й сидить - за те ж саме (коноплею торгував)
Другий щез. Чи щезли його, коли вилазити почало - родичі відомстили - не знаю я. Памятаю колись він напився та й почав на дискотеці виступати який він десантник, то його малолітки (16-18) побили.
А такі ветерани були - ой мамо, виступали, по школам їздили Й ні одного шраму... Горіти їм в пеклі.
Коли проходив підготовку - ії проводили колишні афганці. Й десь один з трьох - мав шрами на руках, обличчі. Що на тілі було - хто йо зна.
А героїв про которих говорили - допитувалися про поранення - а вони лише зі злістю розповідали, що є, та показати не можуть, й взагалі з такими питаннями йдіть відомо куди.
Накінець допиталися місцевих повій - та нема нічого, кажуть. В одного, інший по веселим дівчатам не ходив.
Добавлено через 4 минуты 15 секунд:
Андрій:До кінця літа близько 2,5 мільйона.
Зсилку маєш?
А армія на кінець літа зі скількох мільйонів складалась?
Андрій:Україна за часів московщини.
Це коли нас мав хто хтів й куди хтів? Чи ти за останні 50 років.
Ну це зараз так вся африка.
Нам е ще куди падати.
Андрій:Ага, і те як кинули захисників Севастополя теж казки? Вязьмя? Марс? Штурм Берліна під керівництвом Жукова заради того, щоб першим там опинитися?
Ну купа дурниць, й шо?
Eurofighter:Ну нічого собі 90 самольотів для африканської країни
Не війни, а лякати.
Та й не 90, наче.