СССР

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
-
Member

Повідомлення

такоэ:загрустили только северяне после того как от доллара еле отбились
Это они тебе сами так сказали?
Eurofighter:Можу тебе розчарувати
Не можеш.
Eurofighter:апл радянські являються тактичними носфїми мбр не більше, розраховані на 1 залп(смертники) і націлені на обєкти
Щодо смертників - пустка.
Я казав за шахтні та мобільні ракети. Їх достатьньо навіть без підводних човнів. Від москви до вашингтону 8 тис км.
Щодо човнів - наявних антеїв з їх "гранитами" достатьньо, щоб знищити авіаносці.
Eurofighter:Ввп росії навіть до франції не дотягує, яке там виробництво?
Пишеш дурницю. Росія на 6 місці по ЗВП, Франція - 8
такоэ
Member

Повідомлення

-

А ты с ними песни пел? Ой, не те инструкции привёз на свою родину в своё время камрад Ирсен Кимов, ой, не те..Промыли мозги человеку, а он ведь изначально доверчив и слаб и в результате получилось чучхэ, а могли бы жить как люди.
Слышал что недавно одного пересичного корейца за звонок по мобильнику за рубеж просто расстреляли чтобы другим неповадно было, хотя возможно это контрпропаганда и его просто так наградили.
Шагают бараны в ряд, бьют барабаны, шкуры на них дают сами бараны.
Eurofighter
Member

Повідомлення

Росія на 6 місці по ЗВП, Франція - 8
Це з відсебятіна? ВВП Франції складає близько 2 трлн дол. Росії ж 1.8-1.9трл дол. і Росія на 9-10 місці.
Scharfschutze
Member

Повідомлення

такоэ
Мне вот интересно, чтобы сейчас было если бы наши деды и прадеды относились к понятию Родина так, как ты(и сейчас немало таких)?Наверное сейчас бы все жители Украины выносили ночные горшки немецким панам.А может быть и нет :/, нас бы спасли великие демократы :), но они правда воюют, только с уже ослабленым или заранее слабым противником.Так, что бабки конечно хорошо если они есть, но и должны быть, какие-то принципы.Это, как один приятель спрашивал "за сколько ты денег согласишся, чтобы тебя трахнули в задницу" :laugh: 100к, 1млн, 10млн, ...
такоэ
Member

Повідомлення

Scharfschutze
Тебе нравятся приёмники с фиксироваными настройками? Тогда тебе к северянам, а мне к южанам.
Эту родину ещё ровнять-выравнивать не одно поколение..
Scharfschutze
Member

Повідомлення

такоэ:Scharfschutze
Тебе нравятся приёмники с фиксироваными настройками? Тогда тебе к северянам, а мне к южанам.
Эту родину ещё ровнять-выравнивать не одно поколение..
Та я вообщем не за корейцев говорю, а за понятие Родина и деньги :/
Eurofighter
Member

Повідомлення

наявних антеїв з їх "гранитами" достатьньо, щоб знищити авіаносці.
Біда лише в тому, що супроводжують авіаносців есмінці з ПРО
-
Member

Повідомлення

такоэ:Ой, не те инструкции привёз на свою родину в своё время камрад Ирсен Кимов, ой, не те..
Это смотря кто смотрит. Патриот увидит одно, непатриот - другое.
Это на планете корон можно, — не согласился Малыш. — И у нас, на Земле, скоро можно будет. Здесь еще нельзя. Здесь людям еще хочется найти себе хозяина, здесь еще слишком много значит понятие силы, — прошлое так близко, что, впусти его палец в щель, оно войдет и усядется посреди комнаты. А рядом с силой присядет и предательство — слабость, которая ради того, чтобы примазаться к силе, готова топтать ногами еще более слабых. Ранмаканы опаснее генералов. Генералы видны издали — они откровенны. Ты сразу знаешь, что от него ждать, а Ранмакан играл со мной в шашки и в нарды. И заведовал мастерской. И был один из нас… Что-то я разговорился.
Хех. Ну до чего ж всё показательно. Давно, давно уже такие мотивы - восхваления сильных - схаваны и высраны.
Eurofighter:Це з відсебятіна? ВВП Франції складає близько 2 трлн дол. Росії ж 1.8-1.9трл дол. і Росія на 9-10 місці.
В Гуглі забанили?
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... %92%D0%9F_(%D0%9F%D0%9F%D0%A1" target="_blank)
Scharfschutze:Мне вот интересно, чтобы сейчас было если бы наши деды и прадеды относились к понятию Родина так, как ты
Так не получится, людей с атрофированной гордостью немного рождается.
Scharfschutze:Так, что бабки конечно хорошо если они есть, но и должны быть, какие-то принципы.
А они есть : / Вон, в приведённой мной цитате. Это те самые принципы : /

Добавлено через 3 минуты 25 секунд:
Eurofighter:Біда лише в тому, що супроводжують авіаносців есмінці з ПРО
Моделювали бої - не встигають : /
Eurofighter
Member

Повідомлення

Моделювали бої - не встигають : /
ага знаю я ці моделювання :laugh:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... al_GDP.jpg
Андрій
Member

Повідомлення

Scharfschutze
У 41-42 більша частина "захисників" Батьківщини пішла у полон. Воювали не за неї, а за право жити.
Scharfschutze
Member

Повідомлення

Андрій:Scharfschutze
У 41-42 більша частина "захисників" Батьківщини пішла у полон. Воювали не за неї, а за право жити.
:facepalm:
-
Member

Повідомлення

Андрій:У 41-42 більша частина "захисників" Батьківщини пішла у полон.
51% нехай - вже більша частка.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0%BD%D1%8B" target="_blank

4-5 мільйонів.
Цебто вся армія менша 10 мільйонів в тебе виходить?
:lol:
Андрій:Воювали не за неї, а за право жити.
А німці за що воювали? За право жити на НАШІЙ територіі, так?
То може ми й німці однакові були?

Ні, хлопче, війна за право жити на територіі, на котрій діди й прадіди жили - це й є війна за _батьківщинину_

Саме слово "батьківщинина" - що означає?
Андрій
Member

Повідомлення

-: 4-5 мільйонів.
Цебто вся армія менша 10 мільйонів в тебе виходить?
На 22 червня трішки більше 5 мільйонів.
-: Ні, хлопче, війна за право жити на територіі, на котрій діди й прадіди жили - це й є війна за _батьківщинину_
Саме слово "батьківщинина" - що означає?
Таки за Батьківщину :shuffle: , але не за державу.
Eurofighter
Member

Повідомлення

За право жити
Дивився відео сюжет по 1+1(8-7травня) як під час евакуації красної армії з одеси топили машини медичної допомоги з пораненими(живими) красноармійцями, також це підтвердив водій(ветеран) як нквдисти скидали машини с причалу....
-
Member

Повідомлення

Андрій:На 22 червня трішки більше 5 мільйонів.
На 22 червня німці захопили 5 мільйонів полонених?
Андрій:Таки за Батьківщину , але не за державу.
А в тебе є приклади, коли Батьківщина є, а держави немає?
Eurofighter:Дивився відео сюжет по 1+1(8-7травня) як під час евакуації красної армії з одеси топили машини медичної допомоги з пораненими(живими) красноармійцями, також це підтвердив водій(ветеран) як нквдисти скидали машини с причалу....
Більше дивися брехні й слухай, більше. Ще більше.
Eurofighter
Member

Повідомлення

Більше дивися брехні й слухай, більше. Ще більше.
А тобто ветеран бреше?
-
Member

Повідомлення

Eurofighter:ага знаю я ці моделювання
Граніт має радіус в 500 км, ядерну бойову частину, й рухається зі швидкістю 600 м/сек.
Збити - не встигнуть просто.
Підводний човен на такій відстані - не дістануть.

А щоб вивести авіаносець й його угрупування з ладу - в нього й попадати не обовязково. Достатньо ядерній боєголовці вибухнути в відстані до метрів 300/400. Хана єлектроніці, й все заражене. Воюйте далі.
Авіаносець й потопляти не обовязково - нахилити градусів на 15 - й все, злетіти ще якось можливо, а сісти можуть лиш аси.
Й не забувай, що діяти авіаносець може лиш під час більш-менш спокійної погоди.

Й саме головне. Припустимо, телепортувалось авіаносне угрупування в чорне, балтійське та ямонське моря. На протязі 1 (одної) секунди злетіли винищувачи та бомбардувальники та знищили берегове пво на відстань до 100 км.

Далі що?

До ядерних міжконтінентальних ракет в центрі росіі та сибірі авіаносці зі своєю авіацією не достануть ніяк. До командування в центрі росіі - не достають ніяк. Що далі? Стріляти по мирному населенню?
Ну, будуть. Й це ніяк не зачепить основні російськи сили.

Реально в сучасному світі авіаносці підходять лиш ганяти з пальми на пальму чергове зімбабве.
Востаннє редагувалось 06.02.2012 16:23 користувачем -, всього редагувалось 1 раз.
Андрій
Member

Повідомлення

-:
Андрій:На 22 червня трішки більше 5 мільйонів.
На 22 червня німці захопили 5 мільйонів полонених?
До кінця літа близько 2,5 мільйона.
-: А в тебе є приклади, коли Батьківщина є, а держави немає?
Україна за часів московщини.
-: Більше дивися брехні й слухай, більше. Ще більше.
Ага, і те як кинули захисників Севастополя теж казки? Вязьмя? Марс? Штурм Берліна під керівництвом Жукова заради того, щоб першим там опинитися?
Eurofighter
Member

Повідомлення

Реально в сучасному світі авіаносці підходять лиш ганяти з пальми на пальму чергове зімбабве.
Ну нічого собі 90 самольотів для африканської країни :laugh:
-
Member

Повідомлення

Eurofighter:А тобто ветеран бреше?
Не знаю, я його не слухав й не бачив. Запиши на відео, викладь на ютуб.

Я знаю, як деяки ветерани афгану в моєму власному городі розповідали, як в афгані кагєбешніки стріляли в спину.
А потім зясувалося, що ті "ветерани" були дезертирами, й через них загинули люди, бо вони покинули пости. Й як розповідали потім ті, хто їх знав, вони же й героін з афгану сбюди перевозили.
Один вже й сидить - за те ж саме (коноплею торгував)
Другий щез. Чи щезли його, коли вилазити почало - родичі відомстили - не знаю я. Памятаю колись він напився та й почав на дискотеці виступати який він десантник, то його малолітки (16-18) побили.

А такі ветерани були - ой мамо, виступали, по школам їздили Й ні одного шраму... Горіти їм в пеклі.

Коли проходив підготовку - ії проводили колишні афганці. Й десь один з трьох - мав шрами на руках, обличчі. Що на тілі було - хто йо зна.
А героїв про которих говорили - допитувалися про поранення - а вони лише зі злістю розповідали, що є, та показати не можуть, й взагалі з такими питаннями йдіть відомо куди.
Накінець допиталися місцевих повій - та нема нічого, кажуть. В одного, інший по веселим дівчатам не ходив.

Добавлено через 4 минуты 15 секунд:
Андрій:До кінця літа близько 2,5 мільйона.
Зсилку маєш?
А армія на кінець літа зі скількох мільйонів складалась?
Андрій:Україна за часів московщини.
Це коли нас мав хто хтів й куди хтів? Чи ти за останні 50 років.
Ну це зараз так вся африка.
Нам е ще куди падати.
Андрій:Ага, і те як кинули захисників Севастополя теж казки? Вязьмя? Марс? Штурм Берліна під керівництвом Жукова заради того, щоб першим там опинитися?
Ну купа дурниць, й шо?
Eurofighter:Ну нічого собі 90 самольотів для африканської країни
Не війни, а лякати.
Та й не 90, наче.
Закрито