Вот так один миллиард доларов переходит в другую компанию .

Ilnaz:сговор против АМД
Це просто такий метод заробiтку.archibalt:чесно кажучи не бачу логіки, чому арктік отримав менші прибутки від продажу
Вовки жеруться за здобич...archibalt:угу, я замітив таку тенденцію, на судових справах вони норм куш зривають
а що ти в Україні нічого не скажеш коли сусід свого буса буде під твоїм парканом ставити, бо йому ліньки гараж зробити?archibalt: дивні люди за кордоном, не дай бог сусід зайде на твій газон і затопче квіточку - все суд і моральний ущерб
вентель на выдув стоит там где надо(либо его нету вообще), посмотри еще раз внимательно на фото видишь возле вентиля разем для подключения сети??? вот и я не вижу а это значит что тот вентиль стоит внутри корпусаarchibalt:aleks_44-3 не знаю, незнаю всіх деталей, виходить сусід буса має а свого паркане неа
дивлюсь на їхній бж що в статті, ніяк не можу зрозуміти принцип вентилятора, це він на вдув але там де має бути на видув?
вентиль без рамки ставиться тільки на нагнітання, тобто на вдув, на видув від нього мало толку.MORTAL: вентель на выдув стоит там где надо(либо его нету вообще), посмотри еще раз внимательно на фото видишь возле вентиля разем для подключения сети??? вот и я не вижу а это значит что тот вентиль стоит внутри корпуса![]()