Останні статті і огляди
Новини
Львів !
-
stean22
Member
Добавлено через 19 минут 26 секунд:
до речі! радіатор я тут на сайті брав!
-
stean22
Member
і так тести!!! СВО при нагрузці 59 гр.при простої 30,на 2 градуси менше ниж повітря !!я задоволений!!
-
Admiral
Member
stean22
хД, зато тишина
хД, зато тишина
-
stean22
Member
так так!!Admiral:stean22
хД, зато тишина
-
viperest1
Member
stean22 гарно,59 градусів дуже добрий показник.Хоч і перша зібрана вода проте вдало-хвалю .
-
stean22
Member
та та хороший!!мене одне тривожить!!температура в основному трималась на 59 градусах!!але скакала з 59 до 63 вище нє!! галімовато трошки))) чи то так має бути?
-
viperest1
Member
А чим проц,"грузив"-ОССТ?В мене проц.нагрівався до 90 і я пізніше виключив.Потрібно ,щось робити з охолодженням,бо при таких температурах гнати проц.не можна.59 це норм.температура.
Добавлено через 4 минуты 8 секунд:
В мене зараз при частоті 1.6ггц. Температура по ядрах 33-40градусів.,а кришки проца 28.5 при напрузі0.944v.
Добавлено через 4 минуты 8 секунд:
В мене зараз при частоті 1.6ггц. Температура по ядрах 33-40градусів.,а кришки проца 28.5 при напрузі0.944v.
-
stean22
Member
гнав іграми!в мене атлон х2 5000+ 2.600 мГц напруга 1.360в!!
-
CooLeR*OK
Member
Який змісту у такій воді, якщо такий самий процесор у мене під БОКСОВИМ кулером з річною термопастою у нагсрузці 62-63*.атлон х2 5000+ 2.600 мГц напруга 1.360в!!
СВО при нагрузці 59 гр.при простої 30,
ДУмаю якийсь Муген ефективніший за цю воду. І не більш шумний.
-
viperest1
Member
CooLeR*OK як на мене то будь-яка вода завжди краще за повітря і тихше
-
stean22
Member
viperest1 повністю згодний з тобою! а для мене навіть в прикол!ну і шо шо воно не є таке ефективне!зате я його зробив сам !!і як не як ,а воно пашить
-
viperest1
Member
Коли проходила виставка "dесоdеd" у нас у Львові ,то казали,що мають відкрити новий магазин "Зона 51".Хтось знає вже щось проте де він буде,і коли його все ж таки відкриють?Просто добре було б побачити те що хочеш купити вживу
-
CooLeR*OK
Member
viperest1
НІ разу і ні від кого не чув про нього
Навіть без поняття у якому місці його можуть відкрити
НІ разу і ні від кого не чув про нього
Навіть без поняття у якому місці його можуть відкрити
-
viperest1
Member
CooLeR*OK і я так само. пізніше напишу може їм в контору в Києві і щось скажуть.Лише,щоб дійсно відкрили і щоб нічого не змінилося.Дивився по товарах котрі вони продають то 70% мабуть їх товарів у Львові або важко,або взагалі не можливо знайти,а магазинів в яких можна купити моддингові комплектуючі взагалі немає(або я не знаю,коли хтось знає напишіть адрес ) .Круто буде коли цей магазин таки відкриють
-
Admiral
Member
viperest1
Хіба про таке говорили...дай ссилку про цю інфу
-
viperest1
Member
відкрий статтю про виставку "dесоdеd" у Львові і уважно читай.Admiral:viperest1
-
Admiral
Member
Кульно...Головне щоб більшість товарів були в цьому магазині і їздити не приходилось... viperest1А еще жителей Львова ждал самый настоящий сюрприз: в скором времени в их родном городе планируется открытие магазина «3она51»
-
viperest1
Member
Admiral головне,щоб відкрили ,а я вже знаю де буду все потрібне купляти і проводити вільний час(по-можливості)
-
Admiral
Member
viperest1
хД, якщо зрівняти ціни комплектуючих, проти розетки, то у зоні ліпші
хД, якщо зрівняти ціни комплектуючих, проти розетки, то у зоні ліпші
-
stean22
Member
"Admiral" вибачайте що перебиваю але!! прогрес)))))я модифікував водоблок і ву аля))) 36 градусів при нагрузці!!!!