Львів !

Все оверклокеры планеты здесь!
Відповісти
Автор
Повідомлення
stean22
Member

Повідомлення

:rotate:

Добавлено через 19 минут 26 секунд:
до речі! B-) радіатор я тут на сайті брав! :-P
stean22
Member

Повідомлення

і так тести!!! :super: СВО при нагрузці 59 гр.при простої 30,на 2 градуси менше ниж повітря :shuffle: !!я задоволений!!
Admiral
Member

Повідомлення

stean22
хД, зато тишина :)
stean22
Member

Повідомлення

Admiral:stean22
хД, зато тишина :)
так так!! :baby: :kbd: :super:
viperest1
Member

Повідомлення

stean22 гарно,59 градусів дуже добрий показник.Хоч і перша зібрана вода проте вдало-хвалю :) .
stean22
Member

Повідомлення

та та хороший!!мене одне тривожить!!температура в основному трималась на 59 градусах!!але скакала з 59 до 63 вище нє!! :weep: галімовато трошки))) :censoured:чи то так має бути?
viperest1
Member

Повідомлення

А чим проц,"грузив"-ОССТ?В мене проц.нагрівався до 90 і я пізніше виключив.Потрібно ,щось робити з охолодженням,бо при таких температурах гнати проц.не можна.59 це норм.температура.

Добавлено через 4 минуты 8 секунд:
В мене зараз при частоті 1.6ггц. Температура по ядрах 33-40градусів.,а кришки проца 28.5 при напрузі0.944v.
stean22
Member

Повідомлення

гнав іграми!в мене атлон х2 5000+ 2.600 мГц напруга 1.360в!! :kbd:
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

атлон х2 5000+ 2.600 мГц напруга 1.360в!!
СВО при нагрузці 59 гр.при простої 30,
:spy: Який змісту у такій воді, якщо такий самий процесор у мене під БОКСОВИМ кулером з річною термопастою у нагсрузці 62-63*.
ДУмаю якийсь Муген ефективніший за цю воду. І не більш шумний.
viperest1
Member

Повідомлення

CooLeR*OK як на мене то будь-яка вода завжди краще за повітря і тихше ;)
stean22
Member

Повідомлення

viperest1 повністю згодний з тобою! :gigi: а для мене навіть в прикол!ну і шо шо воно :learn: не є таке ефективне!зате я його зробив сам !!і як не як ,а воно пашить :jump:
viperest1
Member

Повідомлення

Коли проходила виставка "dесоdеd" у нас у Львові ,то казали,що мають відкрити новий магазин "Зона 51".Хтось знає вже щось проте де він буде,і коли його все ж таки відкриють?Просто добре було б побачити те що хочеш купити вживу :)
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

viperest1
НІ разу і ні від кого не чув про нього :-/
Навіть без поняття у якому місці його можуть відкрити :shuffle:
viperest1
Member

Повідомлення

CooLeR*OK і я так само. пізніше напишу може їм в контору в Києві і щось скажуть.Лише,щоб дійсно відкрили і щоб нічого не змінилося.Дивився по товарах котрі вони продають то 70% мабуть їх товарів у Львові або важко,або взагалі не можливо знайти,а магазинів в яких можна купити моддингові комплектуючі взагалі немає(або я не знаю,коли хтось знає напишіть адрес :) ) :dontknow: .Круто буде коли цей магазин таки відкриють :super:
Admiral
Member

Повідомлення

viperest1
Хіба про таке говорили...дай ссилку про цю інфу :shuffle:
viperest1
Member

Повідомлення

Admiral:viperest1
Хіба про таке говорили...дай ссилку про цю інфу :shuffle:
відкрий статтю про виставку "dесоdеd" у Львові і уважно читай.
Admiral
Member

Повідомлення

А еще жителей Львова ждал самый настоящий сюрприз: в скором времени в их родном городе планируется открытие магазина «3она51»
Кульно...Головне щоб більшість товарів були в цьому магазині і їздити не приходилось... :super: viperest1
:beer:
viperest1
Member

Повідомлення

Admiral :beer: головне,щоб відкрили ,а я вже знаю де буду все потрібне купляти і проводити вільний час(по-можливості) ;)
Admiral
Member

Повідомлення

viperest1
хД, якщо зрівняти ціни комплектуючих, проти розетки, то у зоні ліпші :rotate:
stean22
Member

Повідомлення

"Admiral" вибачайте що перебиваю але!! прогрес)))))я модифікував водоблок і ву аля))) :super: 36 градусів при нагрузці!!!! :shuffle: :super: :D :popcorn:
Відповісти