в отличии от всех остальных банках в привате существует спец. система контроля за клиентами и если вы там хоть раз открыли карточку то на вас заводиться целое досье, которое потом храниться.
+пяцот)))
В мене була ситуація з приватом.
Я у відрядженні, потрібні бабоси. Через розповсюдження мережі вибрав Приват. Захожу в відділення з питанням, що треба для переказу:
- Посвідчення особи. (Ок. З роботи пересилають на мене переказ через Приват 24.).
Підхожу,
- для такого то має бути переказ.
- Є. Ваш паспорт?
- Є посвідчення особи, водійські права.
- Ні потрібен паспорт!.
- Так я за 500 км від того місця де паспорт, я ж у Вас питав, що треба для переказу.
- Нічого не знаю.
- Добре, покажіть правила касового обслуговування, і інструкцію НБУ про порядок розрахунків
- Так, по цих документах можна отримати на підставі посвідчення особи, але у нас є внутрішня інструкція, яку ми Вам не покажемо, і для отримання переказу потрібен паспорт.
Кінець історії такий, плюнув, пішов у Аваль, через Аваль - експрес отримав через 15 хв. переказ без будь-якого гемору.
А стосовно карточок, то коли дають зарплатну, то навязують кредитку+ на мобільний спам присилають.
А досьє, про яке казав
sd7wat, у них називається ідентифікацією. І Привату насрати, що збирання особистої інформації є забороненим.
З усього цього висновок простий, поки немає проблем, то Приват нормально працює.
А от коли виникне спірна ситуація, то вони забивають на клієнта.