Перше що на думку приходить - Сенхайзери, з них обирай.
Сам краплями майже не користуюсь - у вухах не тримаються.
що думаєш про такі?EvGaS:axotnik
Перше що на думку приходить - Сенхайзери, з них обирай.
Сам краплями майже не користуюсь - у вухах не тримаються.
А як у них з басами?(Sennheiser CX 200)ShaggY:axotnik
Треба не на характеристики дивитись, а перш за все слухати.
Гарні навушники, купував для дівчини, але вибирав як для себе, щоб і мені сподобались. А їй тим паче, бо вона так не розбирається, але звук після панасоніків і інших різних, дуже сподобався.
В сравнении с порта про, врятли найдешь "капли" с более глубоким или хотя бы таким же басом.axotnik:після кос порта про не хочу слабшого,а лише сильніший...
На парах надо учитьсяaxotnik:Так я сам 2 пари продав,я вже знаю які вони,просто великі-на парах не включу+навчання маю в різних корпусах по цілому місті і часто в громадському транспорті приходиться їздити ,де порти про шумоізоляції не вистачає+клоном не хочу бути тащусь
Всё нужно слушать самому, что русскому хорошо, то немцу смертьaxotnik:Sennheiser CX 300-II ECO Silver це хороші навушники?
Бред, есть такие!j7710:В сравнении с порта про, врятли найдешь "капли" с более глубоким или хотя бы таким же басом.axotnik:після кос порта про не хочу слабшого,а лише сильніший...
Может быть, но я проработав год в комп. магазине переслушал оч. много наушников и сделал для себя вывод, что затычки не для меня (звучание не нравится) хоть и удобнее.ShaggY:Бред, есть такие!
Не спорю, но вопрос был до 300грн., а хороших в этой цене я не знаю.ShaggY:Все зависит от стоимости этих наушников, послушай затычки за 100 - 150 американских, и почувствуешь разницу в качестве звукового тракта подмигивать Если серьезно брать хорошие затычки, то они будут стоить от 500 гривен и выше, там уже будет другой уровень.
Именно это я и пытался сказатьShaggY:Ну конечно в таком диапазоне цен, затычки никогда не догонят накладные наушники.