Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
tablestikus
Member

Повідомлення

Scoffer: ↑ 08.10.2026 10:53 tablestikus
На відміну від тебе я тут не втираю що динаміки з діаграмою направленості втричі вужчою за будь-які інші гарно грають в ближньом полі. Так що наркоман тут явно не я.
Ти ще лабіринт на стіл постав і розкажи який він офігений в такому включенні :lol:
Так я нічого іншого і не думав почути від людини, в якої китайський автопром кращий в світі.

А враховуючи що ти кліпші не слухав по твоїм же розповідям - всі твої диванні теорії нічого не варті. Не позорився б ще більше.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Filabatya: ↑ 08.10.2026 10:38Так само цей москальський слоп про харберти 3 модель забув
Я теж помітив акцент на них, хоча, як на мене, колонки за $3К+ тупо рекламувати
Scoffer
Member

Повідомлення

tablestikus
На відміну від тебе, всі форми лайна я слухати не збираюсь. Існують очевидно проблемні технології, котрі треба просто обходити стороную, а не вестись на таких "експертів" як ти.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Гарний радіопрогравач RadioMaximus 2.31.7 (ця версія)
vdemeshko
Member

Повідомлення

Scoffer: ↑ 08.10.2026 10:46
tablestikus: ↑ 08.10.2026 10:34Кліпші тіки в концертному залі слухати, бо в них рупори (с) Скоффер
Все вірно. Рупори супервузьконаправлені. Так що з ними існує рівно три варіанта:
1. слухати в дальньому полі
2. затиснути голову в лещата
3. бути глухим
https://www.erinsaudiocorner.com/leaderboard/bookshelf/
вот тут же есть замеры все ))
они в топе рейтинга в до 500 и до 1000 уе ))
Scoffer
Member

Повідомлення

vdemeshko: ↑ 08.10.2026 14:16вот тут же есть замеры все ))
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Як я і сказав - лайно. По горизонталі вузька смуга з двох кілогерців, а по вертикалі мало не з одного. Що це за хламидло? Повернувся на кліслі в сторону і звук з радіоли краще буде.
Востаннє редагувалось 08.10.2026 14:29 користувачем Scoffer, всього редагувалось 2 разів.
Radio Bay
Member

Повідомлення

vdemeshko: ↑ 08.10.2026 14:16они в топе рейтинга в до 500 и до 1000 уе ))
Когда рейтинг и сразу кнопка "Buy now" это наводит на определённые размышления :)
Очень противная середина, тощая

З того ж списку
Scoffer
Member

Повідомлення

Radio Bay: ↑ 08.10.2026 14:26Когда рейтинг и сразу кнопка "Buy now"
Я оно картинки привів, це якраз з їхнього рейтингу. І з цегляною мордою втирає про "вподобання" :laugh:
https://www.erinsaudiocorner.com/loudsp ... p_500m_ii/
Radio Bay
Member

Повідомлення

Scoffer: ↑ 08.10.2026 14:28Я оно картинки привів, це якраз з їхнього рейтингу
Я наводив ту характеристику, яку не впевнений, що можна описати графіками. Так в мене ще лампа пом'якшує та R2R жиру накидає.
vdemeshko
Member

Повідомлення

Radio Bay: ↑ 08.10.2026 14:26
vdemeshko: ↑ 08.10.2026 14:16они в топе рейтинга в до 500 и до 1000 уе ))
Когда рейтинг и сразу кнопка "Buy now" это наводит на определённые размышления :)
Очень противная середина, тощая

З того ж списку
там есть все измерения причем наверно одни из лучших что делают блогеры (ему просто нравиться звук клипиш но у него и не маленькая комната где прослушиввание делает для субьективной оценки ) ))) покупать кнопка не обязывает да и на обзоры ему часто люди свои колонки присылают :) та кнопка просто способ поддержания канала ;) он вроде не скрывает что она афилированая и ему падает копейка но это компенсация за его время и труд
Востаннє редагувалось 08.10.2026 14:46 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Повідомлення

vdemeshko: ↑ 08.10.2026 14:43там есть все измерения причем наврено одни из лучших что делают блогері
Там саудтест выше, для меня достаточно
vdemeshko
Member

Повідомлення

Scoffer: ↑ 08.10.2026 14:25
vdemeshko: ↑ 08.10.2026 14:16вот тут же есть замеры все ))
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Як я і сказав - лайно. По горизонталі вузька смуга з двох кілогерців, а по вертикалі мало не з одного. Що це за хламидло? Повернувся на кліслі в сторону і звук з радіоли краще буде.
ну в приделах 15-20 градусов отклонения там не все так плохо прям :)
Scoffer
Member

Повідомлення

vdemeshko
15-20 градусів це дуже вузько для ближнього поля
візьми транспортир і подивись скільки це, і на скільки ти крутишся
я тому і кажу що рупори це виключно дальня тема, домашній кінотеатр з 10 метрів взагалі норм буде, але не на столі за компом
MSiAventador
Member

Повідомлення

vdemeshko: ↑ 08.10.2026 14:16
Scoffer: ↑ 08.10.2026 10:46
Все вірно. Рупори супервузьконаправлені. Так що з ними існує рівно три варіанта:
1. слухати в дальньому полі
2. затиснути голову в лещата
3. бути глухим
https://www.erinsaudiocorner.com/leaderboard/bookshelf/
вот тут же есть замеры все ))
А ще вони в кабінеті "форс-мажора" Харві Спектора а це ж очень і очень :laugh:
Зображення

Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
Для тих хто не в темі картина маслом "Типовий настольник Кліпш". Рембрант. :lamer:
Зображення
Scoffer
Member

Повідомлення

Radio Bay: ↑ 08.10.2026 14:41Я наводив ту характеристику, яку не впевнений, що можна описати графіками.
Можна, все там описується. По-перше рупорні вч ніколи в житті не зведеш з низом в ближньому полі, взагалі нереально, по-друге ці пищалки у адекватних людей прийнято називати супертвіттерами і середину вони за визначенням нормально не грають.
СЧ рупори виглядають от так:
спойлер
Зображення
vdemeshko
Member

Повідомлення

Scoffer: ↑ 08.10.2026 14:50 vdemeshko
я тому і кажу що рупори це виключно дальня тема, домашній кінотеатр з 10 метрів взагалі норм буде, але не на столі за компом
ну как настольные наврено да, все верно - не стоит так юзать, но 2+ метра уже приемлимо - скажем так "среднее поле".. ну в общем это не в рупорах клипиш как таковых а в юзкейсе скорее вопрос (как их использовать) :)
tablestikus
Member

Повідомлення

vdemeshko: ↑ 08.10.2026 14:58
Scoffer: ↑ 08.10.2026 14:50 vdemeshko
ну как настольные наврено да, все верно - не стоит так юзать, но 2+ метра уже приемлимо - скажем так "среднее поле".. ну в общем это не в рупорах клипиш как таковых а в юзкейсе скорее вопрос (как их использовать) :)
Я юзаю свої під 45 градусів кожну до мене з відстані десь до 1,2м і все чудово грається. Але ж кому то треба, коли є "диванний пердун" скоффер з епічними висерами майже в кожному питанні по любій темі.
Scoffer
Member

Повідомлення

tablestikus: ↑ 08.10.2026 15:10Я юзаю свої під 45 градусів кожну до мене з відстані десь до 1,2м і все чудово грається.
Не помітити більше 10дБ завалу на вч, в 10 раз в разах, між іншим, в такій площині може тільки наглухо відбитий на обидва вуха. Чудово грається у нього. Ага, зараз. Розказує один. :lol:
vdemeshko
Member

Повідомлення

Scoffer
45 градусов это классический Toe-in треугольник направленный на слушателя - если верно понял. То есть отклонения головы в таком случае как раз в те 15-20 градусов от фокуса треугольника вкладывается :shuffle: о каком завале в этом случае речь не совсем понятно если честно - это красный и оранжевый график по сути :shuffle:
Вкладення
Screenshot 2026-10-08 at 18.48.44.png
tablestikus
Member

Повідомлення

Я подивився оте ШІ відео - ну смішне ж. Початкова сама дешева версія кліпшів погана, а от херітейдж класна. І все рівно що там різниця в ціні разів в 10.
Відповісти