Новини
Останні статті і огляди
Выбор акустики
-
Scoffer
Member
Цікаво як вони запхнули 12 дюймовий динамік в таку маленьку коробочку, та ще й в закритий ящик. Їм же об'єм треба. Явно считерили або корректором лінквіца, або якоюсь формою емос/ебос. Це непогано, навіть навпаки, але не зовсім феншуйно з точки зору аудіофілії 
-
QFlash
Member
Цікаво на лохів
-
MSiAventador
Member
Думав чумадан з акустикою що має на корпусі індикатор падіння/перевертання та датчик електричного удару (блискавкою/шаровою молнією??), а там підсилювач. Тепер я бачив все.
P.S. "Кравчучка" в комплект не входить.
P.S. "Кравчучка" в комплект не входить.
- спойлер
-
Radio Bay
Member
- 5 Hi-Fi Брендов, Которые Профессионалы Обходят Стороной, и 3 Настоящих Лидера
-
MSiAventador
Member
Ці бренди обходять навіть домогосподаркиRadio Bay: ↑ 08.10.2026 00:30
- 5 Hi-Fi Брендов, Которые Профессионалы Обходят Стороной, и 3 Настоящих Лидера
Тільки школоло з радеонами в пк полюбляють такі "топи за свої гроші". Чекаю на 20 мінусів, мінімум.
-
Scoffer
Member
Так ви ж мені тут і втирали шо кліпші топчик. Визначтесь там чи шо 
-
Radio Bay
Member
Якось ти зненацька за усіх висловивсяScoffer: ↑ 08.10.2026 00:57Так ви ж мені тут і втирали шо кліпші топчик
-
Scoffer
Member
Radio Bay
Бо це була загальноузгоджена думка, наскільки я пам'ятаю
Бо це була загальноузгоджена думка, наскільки я пам'ятаю
-
Radio Bay
Member
Scoffer
Щось я пропустив
Щось я пропустив
-
FarCry
Member
Radio Bay
Я чомусь думав, що ви тут місцевий експерт по акустиці... 94% ваших комментів у форумі "Звук".
І тут ви на повному серьйозі кидаєте лютий ШІ слоп з каналу, на якому нічого крім цього слопу і не було.
Або це гумор на недосяжному мені рівні, або ви тільки що повністю втратили свою "акредитацію" експерту.
Я чомусь думав, що ви тут місцевий експерт по акустиці... 94% ваших комментів у форумі "Звук".
І тут ви на повному серьйозі кидаєте лютий ШІ слоп з каналу, на якому нічого крім цього слопу і не було.
Або це гумор на недосяжному мені рівні, або ви тільки що повністю втратили свою "акредитацію" експерту.
-
Radio Bay
Member
А тут нормально всё изложено, кто ковырял кросооверы бюджетного хайфая, тот к курсе. Я ковырял на KEF Q1. Замена конденсаторов и катушек с магнитным сердечником на катушки с воздушным, проводки и обклейка корпусов изнутри автомобильной виброизоляцией даёт ощутимый профит. Так что ты не на ИИ смотри, а на контент, я посмотрел и подумал прежде чем постить и это нормльно сочетается с моим личным опытом.FarCry: ↑ 08.10.2026 10:05І тут ви на повному серьйозі кидаєте лютий ШІ слоп з каналу
Це не гумор на недосяжному для тебе рівні — це реальність на рівні незрозумілому.FarCry: ↑ 08.10.2026 10:05Або це гумор на недосяжному мені рівні
Це ти мені її видавFarCry: ↑ 08.10.2026 10:05або ви тільки що повністю втратили свою "акредитацію" експерту
-
MSiAventador
Member
Кліпш це арт-акустика- для краси, та фанатів МакЛарен.
-
Radio Bay
Member
Але ті величезні гроби, особливо з лампою, кажуть, грають круто. На цьому кейсі, як підкреслив FarCry ШІ, звернув увагу. Дано помічав балачки щодо цих моделей, але дуже не вдававсяMSiAventador: ↑ 08.10.2026 10:26Кліпш це арт-акустика- для краси, та фанатів МакЛарен
-
tablestikus
Member
ні-ні
Кліпші тіки в концертному залі слухати, бо в них рупори (с) Скоффер
-
Filabatya
Member
Так ла скали чи інші великі, ніякого відношення до кіношки і не мають. Там довгі рупора, а не ця пародія. Просто на чуйку подивіться, якщо розмір кабіни не помітили 
Так само цей москальський слоп про харберти 3 модель забув, відео аж кричить бери б у якщо нема бабла, це ж не телік, ноут чи мобіла
Так само цей москальський слоп про харберти 3 модель забув, відео аж кричить бери б у якщо нема бабла, це ж не телік, ноут чи мобіла
-
Scoffer
Member
Все вірно. Рупори супервузьконаправлені. Так що з ними існує рівно три варіанта:tablestikus: ↑ 08.10.2026 10:34Кліпші тіки в концертному залі слухати, бо в них рупори (с) Скоффер
1. слухати в дальньому полі
2. затиснути голову в лещата
3. бути глухим
-
tablestikus
Member
Вони чудово грають в кімнаті. Але звідки тобі це знати, якщо ти диванний теоретик який не слухаючи щось розповідає?*Scoffer: ↑ 08.10.2026 10:46Все вірно. Рупори супервузьконаправлені. Так що з ними існує рівно три варіанта:tablestikus: ↑ 08.10.2026 10:34Кліпші тіки в концертному залі слухати, бо в них рупори (с) Скоффер
1. слухати в дальньому полі
2. затиснути голову в лещата
3. бути глухим
-
Scoffer
Member
tablestikus
Звідти що я достатньо рупорних систем слухав щоб зробити загальний випадок. А то що ти трішки підглуховатий то на жаль не до мене, то до дохтора.
Звідти що я достатньо рупорних систем слухав щоб зробити загальний випадок. А то що ти трішки підглуховатий то на жаль не до мене, то до дохтора.
-
tablestikus
Member
Та ти просто наркоман який втирає рандомну діч далеку від реальності.Scoffer: ↑ 08.10.2026 10:49 tablestikus
-
Scoffer
Member
tablestikus
На відміну від тебе я тут не втираю що динаміки з діаграмою направленості втричі вужчою за будь-які інші гарно грають в ближньом полі. Так що наркоман тут явно не я.
Ти ще лабіринт на стіл постав і розкажи який він офігений в такому включенні
На відміну від тебе я тут не втираю що динаміки з діаграмою направленості втричі вужчою за будь-які інші гарно грають в ближньом полі. Так що наркоман тут явно не я.
Ти ще лабіринт на стіл постав і розкажи який він офігений в такому включенні