скоріше розтеклись і осіли остаточно в правильних місцях, на це потрібно трохи часу.
karokum: ↑
07.10.2026 18:24Єдине що помітив, мозок справді звикає до тактильності то з часом я її перестав так явно відчувати і сприймати, все на автоматизмі. Лиш після певної павзи в пару днів відчуття ненадовго повертається
і це вас засмучує, чи я неправильно зрозумів?
Відправлено через 8 хвилин 3 секунди:
ні, не було таких дошок, де воно б йшло в комплекті, тим паче не шукав де докупити. по відгуках виходить трохи менш dull і muffled, тобто більш живий і менш фоамний (duh) звучок отримується з коркою між плейтом і пцб. але і такого зрізання усіх призвуків і високих-різких частот як з фоамами, очевидно, не вийде, цього всього буде більше, шо для НЕ може бути не найкращим варіантом. мені з того що я "чув" на ютубі
(вкотре скажу, що по цьому не можна робити висновків, але це "хоч щось") здається, що магнітним дошкам найбільше підходить силікон. і замість кейс фоаму і коли між плейтом і пцб кладуть.
з.і.
у мене фоами взагалі з усіх клавіатур стоять тільки в тих, де сайлент світчі, всі решта 100% фоамлесс. і то norbaforce я відношу умовно до сайлентів а він без фоамів
Відправлено через 8 хвилин 37 секунд:
та в синглах взагалі неважливо який там у тебе ейм, хоч на геймпаді можна грати. це все, про шо я написав, існує тільки в світі змагального мультиплеєру.