От того что им некуда утилизировать неремонтопригодный мусор?Scoffer: ↑ 29.09.2026 18:01тоді чого європа в паніці намагається закрити ринок, та дійсно чого ж
Новини
Останні статті і огляди
Автотема: всё из мира авто-мото
-
Shpoker
Member
-
SergN
Member
-
Filabatya
Member
якщо вже так пердолить від гібридів, які нікуди не їдуть, то Тойота перше що спадає на думку, але точно не китаєць 
-
Scoffer
Member
Filabatya
RAV 4 PHEV за 2.7 лями?
https://cityplaza.toyota.ua/car/rav4-plug-in-gibrid
Неймовірно вигідна пропозиція. Всього-то на якийсь жалюгідний мільйон дорожче китайця. Бери
RAV 4 PHEV за 2.7 лями?
https://cityplaza.toyota.ua/car/rav4-plug-in-gibrid
Неймовірно вигідна пропозиція. Всього-то на якийсь жалюгідний мільйон дорожче китайця. Бери
Востаннє редагувалось 30.09.2026 00:56 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
б у g05 
-
Scoffer
Member
Проблема всіх цих брендів що вони зажрались і офігіли. Я точно пам'ятаю що коли свою брав в 2013, то тойота корова коштувала 14.5 тисяч, мені якраз не вистачало чого і взяв китайця. Зараз та ж корова коштує всі 30. Але інфляція по баксу ні разу не в 2 раза, а всього в півтора чи навіть менше. З якого переляку воно має дорожчати? Попит збільшився? Та от взагалі-то з точністю до навпаки. А китайці свій ціновий діапазон +/- тримають як і було з врахуванням інфляції, і пропонують кращу начинку. Тому вони вже випускають більше ніж бренди, і через 10 років від тих брендів залишиться те ж саме що від нокли незалежно від того подобається це вам чи ні.
Така от нова реальність
Така от нова реальність
-
SergN
Member
Які китайці і який діапазон тримають? Наведений Чері за майже 2 млн?Scoffer: ↑ 30.09.2026 01:10 А китайці свій ціновий діапазон +/- тримають як і було.
Всі виробники-вискочки після першого-другого етапу продажів по цінах, близьких до дна, намагаються збільшити свої прибутки і вже капіталізують свою впізнаваність чи популярність. Ну коли у нас Дачія випустила новіший Дастер за помітно вищу ціну, ніж раніше, то ще якось зрозуміло, але той самий черрі у нас так і залишився постачальником дешевих тіго 2-4 для пенсіонерів, яким поїздили по вухах продавани, що воно підходить на роль останньої машини в житті.
Якого ж вони фріка шукають, щоб моноприводного слабенького китайця купив у них за майже 2 млн грн?
-
Scoffer
Member
Діапазон лачеті досі покритий. Тіго 2 689 тисяч якщо що.SergN: ↑ 30.09.2026 01:22Які китайці і який діапазон тримають?
Тіго 8 це зовсім іншого класу машина. Вона нормальна, я її брав на тест-драйв. Мені є з чим порівняти, нагадую що у мене також xc60. Тіго 8 не в два рази гірше як в два рази дешевше.
Відправлено через 4 хвилини 13 секунд:
А так-то є вже 9й. До нас його не ще завозили. То взагалі здоровений сарай. Цікаво буде подивитись.
Відправлено через 4 хвилини 32 секунди:
Але найбільше мені цікаво покататись на himla. Я давно зрозумів що мені зручніше пікап, у мене міський трафік білянульовий, суцільна траса, але битокраденого не хочу і хочу рамного. Може після війни оновлюсь. А тут якраз китайці активізувались.