ASML скаржиться на відсутність замовлень від європейських виробників мікросхем

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

daesz: ↑ 27.09.2026 19:24Проти 500 в Україні. Я знаю, що обрав би я
А нічо що у нас 12 років війна йде? В цих умовах Україна ще ніфіга собі як гарно тримається. Я б подивився на європу через 12 років війн.
daesz: ↑ 27.09.2026 19:24достатньо в інших галузях.
Нічорта у них немає. Практично в усіх галузах під сраку виперли як не китайці, так америкоси. Декілька тимчасово стабільних підприємств на загальну погоду не впливають.
waryag
Member

Повідомлення

Scoffer: ↑ 26.09.2026 14:08Сто років тому сша могли в одну морду натягнути всю планету, а зараз рудий кловн повзає перед пінем і проситься щоб його взяли в гурток по інтересам. Якомусь там ірану, котрий майже 50 років під санкціями, всрали війну :facepalm: Але ти і далі можеш вірити який потужний захід.
Бо маємо, з одного боку, найменш компетентну адміністрацію в історії США, а з другого - загадто ссикливу, щоб не влазити у наземну війну з Іраном чи серйозно ескалувати.

Відправлено через 4 хвилини 11 секунд:
А взагалі доволі смішно, що старі потужні США, на які ти так тірібонькаєш, спочатку злили війну у Кореї, а потім і у В'єтнамі.
Scoffer
Member

Повідомлення

erazel: ↑ 27.09.2026 17:33Ти б ще південну Корею згадав. От де живуть по справжньому люди, обзаздришся
В умовах ворогів по колу вони ще не здохли. Цей факт сам по собі вже видатне досягнення. Не кажучи вже про розвинену промисловість. Старіння населення проблема, але повторюсь що ця проблема вирішується автоматизацією і роботизацією, що їхня індустрія може осилити. Принаймні потенційно. Мігранти проблему не вирішують, а тільки створюють її, що вже доведено на практиці.

Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
waryag: ↑ 27.09.2026 19:47А взагалі доволі смішно, що старі потужні США, на які ти так тірібонькаєш, спочатку злили війну у Кореї, а потім і у В'єтнамі.
В кореї закидали трупами, як це завжди практикують комуняки і їхні нащадки, а у в'єтнамі якраз злились через прояв демократії на батьківщині. Чисто в військовому плані у них не все погано було. А я давно кажу що демократія до добра не доводить.
Відповісти