Домашні улюбленці і все, що з ними пов'язано

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

Мої вітання :beer:!
В даній темі виставляємо фото своїх домашніх улюбленців і друзів наших менших. Обговорюємо їх повадки, харчування і все, що з ними зв'язано :)
Буду першим :rotate:
Фото під спойлер :super:
спойлер
маленький Міо 2 місяці
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
murzik
Member

Повідомлення

NST1983
чи єб у когось досвід прилаштування безпритульних тварин? є одноокий кіт, якого всі б'ють, він всіх боїться, не знаю як вижив в минулу зиму в морози -25, 15 днів його не бачив. і ось вже скоро наступна зима...
в 23 році передава в в приьулок Сіріус теж однооокого чорного кота, але мені нічого не написали, яка його доля. І багато історій поганих читав про них.
Місцеві брати не хочуть, без толку писати в групи. На смітнику розвелось штук 20, повний безлад, але конкретно 7 котів це моя зона відповідальності, один з яких цей одноокий.
isusik63
Member

Повідомлення

murzik: ↑ 20.09.2026 21:54 NST1983
чи єб у когось досвід прилаштування безпритульних тварин? є одноокий кіт, якого всі б'ють, він всіх боїться, не знаю як вижив в минулу зиму в морози -25, 15 днів його не бачив. і ось вже скоро наступна зима...
в 23 році передава в в приьулок Сіріус теж однооокого чорного кота, але мені нічого не написали, яка його доля. І багато історій поганих читав про них.
Місцеві брати не хочуть, без толку писати в групи. На смітнику розвелось штук 20, повний безлад, але конкретно 7 котів це моя зона відповідальності, один з яких цей одноокий.
Реалии таковы что найти дом для бездомных почти не реально ,постоянные посты в соц сетях , в пабликах 5-10% смогут найти дом , сируус прославился с негативной стороны и за пределами Украины .
Мы пристраивали (пристраивали) через друзей в Германию , друзья около 20 лет живут там и находят общий язык с приютами , и новыми хозяевами , сидят на немецких форумах , посещают мероприятия зоозашиты . От нас вакцинация , стерилизация и укр документы , новые хозяева/приют платит 400евро за 1 животное перевозчику .(Таковы реалии).
Попробуйте розмещять посты в европейских группах , больше шансов .
У вас должны по месту работать БФ , бесплатная стерилизация и вакцинация , могут корма ещё дать . А так реалии печальны .. :(
murzik
Member

Повідомлення

сирі курячі шиї на м'ясорубку електричну хтось пробував крутити? дорожчають харчі, хочу бомжам робити фарш з ший+шлунки+кручку+моркву
чи домашні моделі не потягнуть?
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

murzik
Я раніше крутив на такій.
спойлер
https://bt.rozetka.com.ua/ua/1798322/p1798322/
В загальному десь протягом 1,5 року раз в півтора місяця 4 кг ший крутив.
Єдине, докупляв додатково ось таку решітку.
спойлер
https://master-plus.com.ua/ua/myasorubk ... mer_8.html
Щоб був не повний фарш, а кусками.

В моїй моделі втулка шнека пластикова, пошкоджень чи деформувань від ший не помітив.
Вони (шиї) попадаються різні по величині. Залежало від партії та напевне від віку курей.
Коли купляв, завжди просив поменші розміром. Вони легше крутяться. Якщо не було, то брав великі.
Великі тоже крутить, але потрібно повільно по одній.

Відправлено через 3 хвилини 44 секунди:
murzik
Ще як варіант, можна спробувати попитати в місцях де крутять фарш (м'ясні магазини, відділи на ринках, тощо.).
Маю на увазі купити в них чи принести з собою шиї і покрутити в них. М'ясорубки там мають бути потужні, якщо врахувати, що вони ними крутять на фарш))
Відповісти