Домашні улюбленці і все, що з ними пов'язано

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Мої вітання :beer:!
В даній темі виставляємо фото своїх домашніх улюбленців і друзів наших менших. Обговорюємо їх повадки, харчування і все, що з ними зв'язано :)
Буду першим :rotate:
Фото під спойлер :super:
спойлер
маленький Міо 2 місяці
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
murzik
Member

NST1983
чи єб у когось досвід прилаштування безпритульних тварин? є одноокий кіт, якого всі б'ють, він всіх боїться, не знаю як вижив в минулу зиму в морози -25, 15 днів його не бачив. і ось вже скоро наступна зима...
в 23 році передава в в приьулок Сіріус теж однооокого чорного кота, але мені нічого не написали, яка його доля. І багато історій поганих читав про них.
Місцеві брати не хочуть, без толку писати в групи. На смітнику розвелось штук 20, повний безлад, але конкретно 7 котів це моя зона відповідальності, один з яких цей одноокий.
isusik63
Member

murzik: 20.09.2026 21:54 NST1983
чи єб у когось досвід прилаштування безпритульних тварин? є одноокий кіт, якого всі б'ють, він всіх боїться, не знаю як вижив в минулу зиму в морози -25, 15 днів його не бачив. і ось вже скоро наступна зима...
в 23 році передава в в приьулок Сіріус теж однооокого чорного кота, але мені нічого не написали, яка його доля. І багато історій поганих читав про них.
Місцеві брати не хочуть, без толку писати в групи. На смітнику розвелось штук 20, повний безлад, але конкретно 7 котів це моя зона відповідальності, один з яких цей одноокий.
Реалии таковы что найти дом для бездомных почти не реально ,постоянные посты в соц сетях , в пабликах 5-10% смогут найти дом , сируус прославился с негативной стороны и за пределами Украины .
Мы пристраивали (пристраивали) через друзей в Германию , друзья около 20 лет живут там и находят общий язык с приютами , и новыми хозяевами , сидят на немецких форумах , посещают мероприятия зоозашиты . От нас вакцинация , стерилизация и укр документы , новые хозяева/приют платит 400евро за 1 животное перевозчику .(Таковы реалии).
Попробуйте розмещять посты в европейских группах , больше шансов .
У вас должны по месту работать БФ , бесплатная стерилизация и вакцинация , могут корма ещё дать . А так реалии печальны .. :(
Ответить