По місту сказали , що не можуть зробити зараз таке.Filabatya: ↑ 26.09.2026 15:36 а віднести зареболити банку не варіант?
Так він нікому нічого не робить. І личка в нього закрита
Я не хотів з її відправкою ще возитися десять раз. Сама вона мені для компа не потрібна, так як давно купив новуAleksandr1973: ↑ 26.09.2026 16:19 Zero0
А наши спецы разве не попробуют ? К Генадию или Процессор юа пробовали написать ?
так треба було раныше думатиZero0: ↑ 26.09.2026 16:25Я не хотів з її відправкою ще возитися
Я ж кажу мені було байдуже до неї. Хотів сам зареболити навіть заради азарту. Маю фен паяльний. І хотів купити планки заготовки під DDR5 на аліку вони по 12$. Але краще віддати профі, який зробить правильно з флюсом нормальним. Там ще треба трафарети купляти. Ще треба нижній підігрів придбавати. Короче я вирішив її не чіпати самому, а краще подати кто її зробить правильноYurius: ↑ 26.09.2026 16:30так треба було раныше думатиZero0: ↑ 26.09.2026 16:25Я не хотів з її відправкою ще возитися
А скільки буде коштувати її відновлення. І хто може зробить нормально ? В моєму місті взагалі сказали, що не можемо її зробитиAleksandr1973: ↑ 26.09.2026 16:47 Zero0
Так ціна буде не за хлам , а за відновлену зовсім друга і не дешева .
Так , processsor_ua сьогодні написав. Жду відповіді від нього

Банки по ідеї робочі. При знятті радіаторів мабуть сильно перегнув і десь пішла мікротрішина. Може pcmic не працює ? З нею немає ініціалізації системи. Наче якщо банки 1 чи 2 неробочі, то старт системи може йти, але потім буде валить помилки. Чи як воно буде запускатися з неробочими банками ?Filabatya: ↑ 27.09.2026 14:58 а якось вичислити котра конкретно банка не працює не можливо? пірометром чи матсом якимось![]()