Оцінка вартості ddr5 16 gb непрацююча

Прочие объявления
Відповісти
Автор
Повідомлення
Zero0
Member

Повідомлення

Пам'ять 1 шт Kingbank ddr5 16 Gb 6400 Mhz на чіпах Hynix A-die . Перестала працювати після зняття рідних радіаторів. Комп'ютер з нею не проходить ініціалізацію. Хочу дізнатися за скілько можна буде продати ?

Зображення Зображення Зображення Зображення
Zero0
Member

Повідомлення

Знімав рідні радіатори для того щоб поставити кращі

Зображення

Зображення
Востаннє редагувалось 26.09.2026 15:38 користувачем Zero0, всього редагувалось 1 раз.
Filabatya
Member

Повідомлення

а віднести зареболити банку не варіант?
я би точно в такий час не продава таке добро, а пошукав би людину тут на форумі чи майстерню з репутацієї :up:
Востаннє редагувалось 26.09.2026 15:45 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
Zero0
Member

Повідомлення

Filabatya: ↑ 26.09.2026 15:36 а віднести зареболити банку не варіант?
По місту сказали , що не можуть зробити зараз таке.
thunder_blade
Member

Повідомлення

https://t.me/PEKA4YOU спробуй цьому персонажу постукати в ПП :idea: :shuffle:
Zero0
Member

Повідомлення

thunder_blade: ↑ 26.09.2026 15:46 https://t.me/PEKA4YOU спробуй цьому персонажу постукати в ПП :idea: :shuffle:
Так він нікому нічого не робить. І личка в нього закрита
Aleksandr1973
Member

Повідомлення

Zero0
А наши спецы разве не попробуют ? К Генадию или Процессор юа пробовали написать ?
Zero0
Member

Повідомлення

Aleksandr1973: ↑ 26.09.2026 16:19 Zero0
А наши спецы разве не попробуют ? К Генадию или Процессор юа пробовали написать ?
Я не хотів з її відправкою ще возитися десять раз. Сама вона мені для компа не потрібна, так як давно купив нову
Yurius
Member

Повідомлення

Zero0: ↑ 26.09.2026 16:25Я не хотів з її відправкою ще возитися
так треба було раныше думати
Zero0
Member

Повідомлення

Yurius: ↑ 26.09.2026 16:30
Zero0: ↑ 26.09.2026 16:25Я не хотів з її відправкою ще возитися
так треба було раныше думати
Я ж кажу мені було байдуже до неї. Хотів сам зареболити навіть заради азарту. Маю фен паяльний. І хотів купити планки заготовки під DDR5 на аліку вони по 12$. Але краще віддати профі, який зробить правильно з флюсом нормальним. Там ще треба трафарети купляти. Ще треба нижній підігрів придбавати. Короче я вирішив її не чіпати самому, а краще подати кто її зробить правильно
Aleksandr1973
Member

Повідомлення

Zero0
Так ціна буде не за хлам , а за відновлену зовсім друга і не дешева .
Zero0
Member

Повідомлення

Aleksandr1973: ↑ 26.09.2026 16:47 Zero0
Так ціна буде не за хлам , а за відновлену зовсім друга і не дешева .
А скільки буде коштувати її відновлення. І хто може зробить нормально ? В моєму місті взагалі сказали, що не можемо її зробити
Aleksandr1973
Member

Повідомлення

Zero0
Спросите у gehka3 или processsor_ua есть ещё умельцы но я рекомендую тех с кем имел дело .
Aleksandr1973
Member

Повідомлення

Zero0
Так ви звертались до наших чи непойми кого ?
Zero0
Member

Повідомлення

Aleksandr1973: ↑ 26.09.2026 17:33 Zero0
Так ви звертались до наших чи непойми кого ?
Так , processsor_ua сьогодні написав. Жду відповіді від нього
Zero0
Member

Повідомлення

Aleksandr1973
Короче не буде діла, якщо її ремонтувати. Там багато паяти, аж 8 шт чіпів. Вийде ще дорожче чим купити нову планку на 16 Gb :lol: . Цю продам максимум за 8-9 тысяч, а пайка обійдеться у більше чим 10 тисяч.
Так що будемо самому пробувати реболити :gigi: . Маю набір для непоганої пайки, паяльник с регулюванням і фен. Головне я так поняв знайти якісний флюс .Ще каїнини в свій час набрав собі на все життя і внукам : :D

Зображення Зображення
Filabatya
Member

Повідомлення

а якось вичислити котра конкретно банка не працює не можливо? пірометром чи матсом якимось :rolleyes:
Zero0
Member

Повідомлення

Filabatya: ↑ 27.09.2026 14:58 а якось вичислити котра конкретно банка не працює не можливо? пірометром чи матсом якимось :rolleyes:
Банки по ідеї робочі. При знятті радіаторів мабуть сильно перегнув і десь пішла мікротрішина. Може pcmic не працює ? З нею немає ініціалізації системи. Наче якщо банки 1 чи 2 неробочі, то старт системи може йти, але потім буде валить помилки. Чи як воно буде запускатися з неробочими банками ?
Відповісти