Тупорилого отвєт)
Тебе по фактам розібрали)
Гарної гри в нового бонда в 720р з артефачним фг від базових 30 кадрів на 5090 заради якої ти нирку продав. Справжній Нвідіа Експірієнс)
The way it's meant to be played!
Тупорилого отвєт)
2077, 6-річна гра. 30 кадрів на актуальному топі. І то без DLSS 5erkins007: ↑ 17.09.2026 09:55Моя 5090 в Бонде тянула 120 фпс.
Всьому свій час, вам нагадати про "успіх" в прокаті Бладераннера 1 та Матриці 1 ? Так отож.Shepard1985: ↑ 17.09.2026 00:12Ви все правильно говорите, але... Так, техпроцес досягає якоїсь межі. Але чому раніше могли робити проекти гідні і графічно відполіровані, а зараз все якось інакше? Навіть ті ж фільми. Візьмемо для прикладу фільми. Робокоп 1, Хижак 1, Чужий 1, Згадати все... Я ці фільми передивлятимусь 1000 разів, але теперішні їхні рімейки, чи ремастери не варті нічого. Тоді не було комп'ютерних наворотів, або вони були обмежені, але ці шедеври були створені завдяки розуму та винахідливості режисерів і купи інших талановитих людей. Теж саме і в іграх.Nekros: ↑ 16.09.2026 23:24
Не тому що нвідія така погана почала технології додавати, а тому що нема куди далі рости графіці без трасування променів. Трасування променів і повноцінний path trace міг наблизити зображення до cgi кіно, де path trace вже 20 років використовується.
Але то трасування шляху що зараз використовується для ігор має лише 2 відскока променя, коли в кіно це може бути 100+. І що би зробити хоча би 4 відскока треба подвоїти кількість транзисторів, але тех процесс не резиновий і зменшення розміру транзистора сповільнюється. Тому замість нарощування транзисторів вибрали розвиток технологій, і замість того що би прораховувати 100500 відскоків променя у волоссі якогось персонажа який поставить на коліна 5090, вирішили піти іншим шляхом а саме генерувати.
В першу чергу подивіться на волосся персонажів при включеному DLSS5, він домальовує SSS, успіхів вам таке зробити у растрі без втрати продуктивності до 1фпс![]()
На мій погляд хоч прогрес і величезний в комп'ютерних технологіях, але на шляху до цього процесу щось загубилось і тому більшість проектів виглядають штучними, нереальними, хоча в графічному сенсі вони дуже реалістичні. Але зникла ота якась магія...
У мене вимоги невеликі - аби гра не лагала. Я навіть більше люблю інді - платформери різні. Я багато гарних ігор пропустив не через те, що вони не ААА рівня, а тому, що часом цілком пристойні ігри просто ніхто не рекламує. Таке враження, що від нас якісну гру хочуть заховати, а всіляке лайно хочуть втюрити. Ну це ж горе маркетинг...vsx: ↑ 17.09.2026 09:31В те времена игры были 2д и 3д. Двумерные запускались на любом ведре и их в большинстве и играли. Сейчас просто требования игроков выросли и все что не ААА плохо продается.Shepard1985: ↑ 16.09.2026 23:23 Більше ФПС для окозамилювання. Я пам'ятаю 2000-і, коли ігри виглядали чудово і без всіх цих костилів. Але тоді працювали над оптимізацією ігор.
По фактам тебя вообще не должны были к нормальным людям из спецшколы выпускать, если для тебя аргумент это новый режим в одной игре, где радеоны пару кадров выдают.bombeybox: ↑ 17.09.2026 10:08Тебе по фактам розібрали)
Вам уже кидал же видео.Геральт: ↑ 17.09.2026 10:142077, 6-річна гра. 30 кадрів на актуальному топі. І то без DLSS 5
Я бачу у вас міцна нервова система) Я цього еркінса послав в баню і горя не знаю) Живеться без герпесу набагато краще)bombeybox: ↑ 17.09.2026 10:08Тупорилого отвєт)
Тебе по фактам розібрали)
Гарної гри в нового бонда в 720р з артефачним фг від базових 30 кадрів на 5090 заради якої ти нирку продав. Справжній Нвідіа Експірієнс)
The way it's meant to be played!
erkins007: ↑ 17.09.2026 10:06 bombeybox
Нет, это для тебе, умственно отсталому, пришло в голову что аргумент "хаха твоя карта выдает 30 фпс" будет нормальным.
Там где 5090 выдает 30 красные решения выдают несколько кадров.
Так что, AMDumb ты и тут обосрался, но тебе явно не привыкать
Тут нужно явно понять, что erkins007 часто выдает оценку производительности GPU (AMD, Nvidia) с точки зрения 4к разрешения в игре, максимального качества и включенной трассировкой пути. Такой режим это явно самый тяжелый сценарий из всех возможных. Никто не говорит, что играть нельзя в высоком качестве в 1400, или full hd и даже с включенной трассировкой лучей (не трассировкой пути).bombeybox: ↑ 17.09.2026 10:02Тобто до тебе тупорилого щойно дійшло, що трасування (сюди можна підставити длсс5) це не аргумент на користь нвдії бо сама нвідія його часто не тягне?erkins007: ↑ 17.09.2026 10:00Если ты клоун, не понимаешь что трассировка пути это не обязательная функция и совсем не для каждого, то кто тебе доктор.
Тебе серйозно зараз спіткала така розумна думка?
Що можливо такі опції - опціональні і їх відсутність не робить карту а чи б поганою?
Ану подумай і відредагуй, поки я не почав знаходити твої повідомлення про те яка амд лайно, бо не може в РТ.
Вы немного не разобрались в ситуации, это мне стали задвигать аргументы в стиле "ха-ха, 5090 30фпс выдет в Бонде", причем сходу с оскорблениями, ну а как аукнется так и откликнется. Я тут лично ни к кому первым их не применял. Вот в ответ это всегда пожалуйста.Alekss: ↑ 17.09.2026 10:40erkins007 выбирает самый тяжелый сценарий из всех возможных и именно по нему оценивает возможности GPU. Тут только справится RTX 4090 - RTX 5090. а все остальные не потянут.
Еркінс - місцевий клоун на рівні месії, васі пупкіна і конга999. Дивіться, взагалі не важливо що він думає чи говорить, мені просто по приколу було з нього погнати.Alekss: ↑ 17.09.2026 10:40erkins007 выбирает самый тяжелый сценарий из всех возможных и именно по нему оценивает возможности GPU.
От авторов "для длсс5 нужно две 5090"bombeybox: ↑ 17.09.2026 10:52Я вище скинув відео де у нвідіа спонсоред тайтл в 5080 10фпс а у 5090 20фпс в 4к.
Олдфаг на зв'язку, з досвідом ПК-ігор від початку 90-х. Не виглядали вони чудово, виглядали вони жахливо, то у вас просто типова рожева ретроспекція. Коли з'явилось перше справжнє 3Д, то на фоні тетріса, 2Д бродилок типу Джазз Джекреббіт, ДУМа і першого Вульфінштейна то дійсно був "прорив" і виглядало "вау, незвично". Я пам'ятаю, як купив батько мені диск з першим Тум рейдером, ото було вау, ага, тільки ніхніра воно не тягло на моєму тодішньому 486 з "народною" відяхою S3trio, затримка відгуку на керування була десь з півсекунди, воно було тупо як желе, кадрів може до 15 і менше, бо поки навколо Лари камера поверталась - можна було бублика встигнути з'їсти.Shepard1985: ↑ 16.09.2026 23:23Більше ФПС для окозамилювання. Я пам'ятаю 2000-і, коли ігри виглядали чудово і без всіх цих костилів. Але тоді працювали над оптимізацією ігор.vmsolver: ↑ 16.09.2026 23:21
Ничего себе, в чём же ловушка и плохие намерения?
Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
Может дело в том, что кадры всегда были не очень настоящие?
Игроки обрадовались более высокому фпс, что не так?

Я проходил трилогию принца Персии на встройке селерона) 20 кадров от силы, ещё и периодические артефакты. И никакой возможности включить "ненастоящие" доп фпс тогда не былоGreenMile: ↑ 17.09.2026 11:07І ще хочу нагадати, що тоді на EПТ моніторах просто змінювали роздільну здатність екрана, грали в 320х240, хто помажорніше - міг собі дозволити 640х480, а крутяки - 800х600. 1024 -то було щось недосяжне на той час. І нічого - грали і кайфували, як могли
Разработчики как раньше работали как проклятые, так и сейчас это делают, игры стали сложнее и насыщеннее в технологическом плане. Максимум возможного? Лучшее враг хорошего, эффективность получения эффективности тоже важна, поэтому юношеский максимализм не уместен. Технологии для того и нужны, чтобы упрощать жизнь.Shepard1985: ↑ 17.09.2026 09:25 Так в тому то й справа, що раніше розробникам доводилося докладати зусиль, аби витиснути максимум з можливого, а зараз за рахунок технологій вони просто забивають на все. Для чого паритися з оптимізацією, якщо можна накидати костилів і все і так зійде. Справа не завжди у фальшивих кадрах, а справа у першоджерелі. Якщо основний кадр лайно, то його розмноження не змінить нічого.
Значить у нас із вами різний досвід щодо ПК геймінгу. Для когось келих на половину порожній, для когось на половину повний.GreenMile: ↑ 17.09.2026 11:07Олдфаг на зв'язку, з досвідом ПК-ігор від початку 90-х. Не виглядали вони чудово, виглядали вони жахливо, то у вас просто типова рожева ретроспекція. Коли з'явилось перше справжнє 3Д, то на фоні тетріса, 2Д бродилок типу Джазз Джекреббіт, ДУМа і першого Вульфінштейна то дійсно був "прорив" і виглядало "вау, незвично". Я пам'ятаю, як купив батько мені диск з першим Тум рейдером, ото було вау, ага, тільки ніхніра воно не тягло на моєму тодішньому 486 з "народною" відяхою S3trio, затримка відгуку на керування була десь з півсекунди, воно було тупо як желе, кадрів може до 15 і менше, бо поки навколо Лари камера поверталась - можна було бублика встигнути з'їсти.Shepard1985: ↑ 16.09.2026 23:23
Більше ФПС для окозамилювання. Я пам'ятаю 2000-і, коли ігри виглядали чудово і без всіх цих костилів. Але тоді працювали над оптимізацією ігор.
І ще хочу нагадати, що тоді на EПТ моніторах просто змінювали роздільну здатність екрана, грали в 320х240, хто помажорніше - міг собі дозволити 640х480, а крутяки - 800х600. 1024 -то було щось недосяжне на той час. І нічого - грали і кайфували, як могли. А зараз, якщо щось не тягне в натіві 2к на ультрах - то це, ко-ко-ко, погано, вам дали можливість на відяхах середнього рівня грати на високих налаштуваннях - знову щось не так, кадри вам "ненатуральні"![]()
Так шо не треба зараз в 2026 розказувати як раніше було красиво і не тормозило - бо це абсолютна неправда.
Оце - не виглядало "чудово"![]()
- спойлер
- Screenshot 2026-09-17 105249.png
Граю в 4К вже четверий рік.bombeybox: ↑ 17.09.2026 10:52Важливо те що гворить нвідіа, а вона позиціонує і продає 5080 і 5090 як карти для 4К геймінгу.
Вітаю тебе з цим, триматимеш вкурсі?)kairo: ↑ 17.09.2026 12:38Граю в 4К вже четверий рік.
bombeybox: ↑ 17.09.2026 10:52Звісно все можна вимкнути, підлаштувати під себе і зробити собі комфортний гемйнг на будь-яком
він не обрізав пам'ять у "флагмана"kairo: ↑ 16.09.2026 17:50Хуанг зіткнувшись із різкою критикою з боку преси та соціальних мереж вирішив не випускати 4080 12ГБ. Так само нинішній DLSS5 не схожий на той трешовий нейрослоп часів презентації, через хвилі хейту.starinfo: ↑ 16.09.2026 15:42як там зелені, сильно багато можуть на вушко хуангу шептать щоб 5070 стала 16 гіговою, наприклад?
Відправлено через 28 секунд:Це питання до розробників ігор.Nikolay Yeryomenko: ↑ 16.09.2026 16:10Можна добре оптимізувати ігри і не пхати ray tracing, path tracing, dlss 5 і біди не знати.
Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:Рено Дастер.Геральт: ↑ 16.09.2026 17:37Конкуренція це про FPS/$ (в контексті ігор)
Відправлено через 22 секунди:Це ж не флагмани.item2: ↑ 16.09.2026 17:41Найбільше хочу від AMD, щоб вона зберегла цінову політику щодо флагманів в межах 1000$:
4080, це не флагман.starinfo: ↑ 17.09.2026 12:56він не обрізав пам'ять у "флагмана"