Не забудьте попробовать Trails in the Sky 1st Chapter (есть демка), 17 числа выходит 2я часть. Я прошел 1ю и очень доволен, я оригинал покупал еще в 2014-м, а ремейк во всем лучше, жду сейчас 2ю часть ремейк как в 2015-м когда вышел оригинал 2й части, ностальгия.
вот отзыв как раз там всплыл из наших краев
- спойлер
- Дуже рекомендую цю гру всім любителям манги або аніме, та навіть тим хто не в темі. Цяф гра показала мені світ JRPG, який мені сподобався настільки, що я став фанатом не тільки серії Trails, а й інших представників цього жанру.
Гра не може похизуватися графікою AAA проекту, але це перекривається цікавим та небанальним, як на мене сюжетом та увагою до деталей. Вона має багато сайд квестів, хоч і багато з них будуть повторюватись, але серед них є і ті, які розкривають деякі сюжетні деталі або впливають на подільшу гру.
Звісно одна з найбільших переваг цієї гри на мою думку це музика. Це те, що тримає тебе в грі і навіть грінд мобів та сайд квестів завдяки музиці стає чимось цікавим та затягуючим. Що говорити, якщо кінцівка гри мене настільки тронула, що я ледве не заплакав і ще пів дня був засмучений, бо змушений чекати на другу частину.
Тому я щиро рекомендую цю гру всім і переконаний, що ви також закохаєтеся в персонажів та сюжет. Дякую DeadP47 за рекомендацію і прогрів)