У Steam триває фестиваль групових рольових ігор. Зі знижками доступні Baldur’s Gate, Clair Obscur та інші RPG

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
kyon
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить У Steam триває фестиваль групових рольових ігор. Зі знижками доступні Baldur’s Gate, Clair Obscur та інші RPG

Не забудьте попробовать Trails in the Sky 1st Chapter (есть демка), 17 числа выходит 2я часть. Я прошел 1ю и очень доволен, я оригинал покупал еще в 2014-м, а ремейк во всем лучше, жду сейчас 2ю часть ремейк как в 2015-м когда вышел оригинал 2й части, ностальгия.
вот отзыв как раз там всплыл из наших краев
спойлер
Дуже рекомендую цю гру всім любителям манги або аніме, та навіть тим хто не в темі. Цяф гра показала мені світ JRPG, який мені сподобався настільки, що я став фанатом не тільки серії Trails, а й інших представників цього жанру.

Гра не може похизуватися графікою AAA проекту, але це перекривається цікавим та небанальним, як на мене сюжетом та увагою до деталей. Вона має багато сайд квестів, хоч і багато з них будуть повторюватись, але серед них є і ті, які розкривають деякі сюжетні деталі або впливають на подільшу гру.

Звісно одна з найбільших переваг цієї гри на мою думку це музика. Це те, що тримає тебе в грі і навіть грінд мобів та сайд квестів завдяки музиці стає чимось цікавим та затягуючим. Що говорити, якщо кінцівка гри мене настільки тронула, що я ледве не заплакав і ще пів дня був засмучений, бо змушений чекати на другу частину.

Тому я щиро рекомендую цю гру всім і переконаний, що ви також закохаєтеся в персонажів та сюжет. Дякую DeadP47 за рекомендацію і прогрів)
Востаннє редагувалось 15.09.2026 09:56 користувачем kyon, всього редагувалось 1 раз.
Rex
Member

Повідомлення

У Steam триває фестиваль групових рольових ігор. Зі знижками доступні Baldur’s Gate, Clair Obscur та інші RPG
А можна почекати два тижні і взяти все те саме на осінньому розпродажі з більшими знижками :idea: :learn:
zorro
Member

Повідомлення

Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition продають за 175 грн. Чудова гра не дивлячись на вік.
Аціо
Member

Повідомлення

zorro: 15.09.2026 09:53 Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition продають за 175 грн. Чудова гра не дивлячись на вік.
О дякую, чомусь промайнув цю гру, виглядає цікаво мені подобаються крім екшен РПГ і подібні Балдур Гейт, придбав.

kyon
Чув за цю гру, дякую за підказку бо перша відлякувала своїм 2д, тепер можна і спробувати.
kairo
Member

Повідомлення

Аціо: 15.09.2026 10:18
zorro: 15.09.2026 09:53 Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition продають за 175 грн. Чудова гра не дивлячись на вік.
О дякую, чомусь промайнув цю гру, виглядає цікаво мені подобаються крім екшен РПГ і подібні Балдур Гейт, придбав.

kyon
Чув за цю гру, дякую за підказку бо перша відлякувала своїм 2д, тепер можна і спробувати.
Мені Оріджінал Сін 2 більше сподобалась за БГ3 за рахунок бойовки.
vsx
Member

Повідомлення

kairo: 15.09.2026 10:18 Мені Оріджінал Сін 2 більше сподобалась за БГ3 за рахунок бойовки.
Это многим так. Ларианы поэтому и отказались делать всякие длс и следущую часть из-за системы днд и контроля сверху
proos
Member

Повідомлення

kairo
За рахунок всего, кроме графики.

Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
kyon: 15.09.2026 09:41Не забудьте попробовать Trails in the Sky 1st Chapter
Кстати, смотрел на неё вчера, хочется попробовать

Там ещё суикоден 1 и 2 хд ремастер 50% скидочка
LordTornado
Member

Повідомлення

kairo: 15.09.2026 10:18 Мені Оріджінал Сін 2 більше сподобалась за БГ3 за рахунок бойовки.
Там физическая и магическая броня противников раздельная и пока её полностью не обнулишь, урон не наносится. В итоге смешанная команда не эффективна и приходится играть либо за чисто физическую пати, либо за чисто магическую... Кроме того, с каждым поднятым лвл полностью обновляется ассортимент торговцев. Из-за этого бросил игру на 2 острове, так как надоело каждый раз роллить нужные вещи в магазине десятками сейв/лоад...
Nortrom
Member

Повідомлення

Не забудьте попробовать Trails in the Sky 1st Chapter (есть демка), 17 числа выходит 2я часть
Шикарная серия, щас последнюю 13ю в серии прохожу :) Каждая Арка по своему хороша.
По словам создателя, ещё осталось 2-3 игры до полного финала.
dead_rat
Member

Повідомлення

LordTornado: 15.09.2026 12:09
Там физическая и магическая броня противников раздельная и пока её полностью не обнулишь, урон не наносится. В итоге смешанная команда не эффективна и приходится играть либо за чисто физическую пати, либо за чисто магическую... Кроме того, с каждым поднятым лвл полностью обновляется ассортимент торговцев. Из-за этого бросил игру на 2 острове, так как надоело каждый раз роллить нужные вещи в магазине десятками сейв/лоад...
А нащо ти себе замучив? На норм складності ніякого сєкасу з ролами не треба.

Фізична паті з перетворенням ворогів на курку це просто ван лав B-)
Ostin
Member

Повідомлення

kyon: 15.09.2026 09:41Trails in the Sky
Якось ціна не надихає за таке)
divinity
Member

Повідомлення

Rex: 15.09.2026 09:46 У Steam триває фестиваль групових рольових ігор. Зі знижками доступні Baldur’s Gate, Clair Obscur та інші RPG
А можна почекати два тижні і взяти все те саме на осінньому розпродажі з більшими знижками :idea: :learn:
ви неправі. Зазвичай жанрові знижки вище, а літні/осінні/весінні розпродажі або такі, або дорожче, бо більше ігор.

На БГ дійсно 30% гарна знижка, враховуючи базову ціну, не те що деякі по 4.5к продають, а потім -60% роблять і все одно дорого.
yariksom
Member

Повідомлення

Ееех, не про ті рольові ігри я подумав :weep:

А серйозно, то RPG це мабуть 90% в що я бігаю, правда подобаються ті в яких (блін, не можу правильно описати) персонаж в повний ріст коли ізометрія з закосом під 3Д як у Divinity: Original Sin 2, 3Д з закосом під ізометрію, як в Балдурі 3, або повний 3Д як у Відьмаку чи Кінгдомі, ну ви зрозуміли, азіатщина будь яка - нафіг, ще в кінці нульових-початку десятих проходив Кінгс Баунті, але вона від тих кого не варто згадувати.
Відповісти